Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det ikke i høj grad jeres egne fans der bliver provokeret? Det er ihvertfald det indtryk jeg får ved at læse kommentarerne her på bold.dk, twitter, facebook og sidelinien eksempelvis.


Der er vist ingen der er helt tilfredse, men jeg synes mest at det er modstandernes fans der kommer med "at sammenligne sig med Porto, hvem tror han lige han er"-agtige kommentarer.
Kvist raus.
Jo Inge Berget, afviste os åbenbart... Og valgte Malmø i stedet. Men det er da fint at Ståle er opmærksom på at Pieros ikke har en fremtid hos os
Har der været konkret interesse i Jo Inge Berget i denne omgang? Det er jeg nu ikke så overbevist om.

Hvis der har, så har Malmø nok kunne tilbyde en større rolle på holdet end han vil få i FCK.
@ Saint

Din holdning er noteret - hvad angår personligt, så ja, for det er det!
Min grundholdning er at kan han dele ud kan han også tage i mod - at du ikke deler konklusion ang. modtager på hans indlæg giver naturligvis vidt forskellig indgang.

@ Matias

"Og fra den position har du rettet ganske mange grove personangreb mod min bruger, blot fordi det lige passer dig."

Cry me a river, why don´t you - der er rettet kritik af dig fordi du fortjener det imo. Og med den svada du fik lanceret og de efterfølgende indlæg er dybt patetisk at se dig sidde og spille småfornærmet over at få svar på tiltale.

"Indspark fra mig, kan ikke forklare dig mere, du er såre simpelt ikke modtagelig. Om du generelt er det, må være op til moderator at vurdere."

Modtagelig for substans og argumenter - ikke for dine selvbestaltet sandheder, nej. Men løb du bare til en mod og tud... pyto er kommet dig i forkøbet.

@ BlueAndWhite

"FCK 4EVER hader du seriøst LS fordi han ikke tager afstand fra Trump ?"

Hvor får du dét fra, mærkværdigt... og nej!

"Din retorik om den onde Lars Seier der er det samme som alverdens massemordere er jo direkte latterlig"

OK, jeg forstår, du evner bare ikke at læse og forstå - du er undskyldt.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Hvordan er det nu... Bliver det maje sværere for danske hold at komme ud i Europa-gruppespillet de kommende år?


Frit fra hukommelsen da det er over et år siden at jeg læste om hvad de nye ændringer har af betydning, så tag følgende med et gran salt andre kryderier efter eget valg.

Der er færre pladser at spille om, da en større del af holdene fra de store ligaer sider på faste pladser end tilfældet var tidligere.

Det er dog primært noget der går ud over hold der skal spille om CL billet gennem non champions path, hvilket ingen danske hold skal.

Det er nemlig den del man har skåret de faste pladser fra, hvilket giver god mening dersom det alligevel var den vej England, Spanien og Italiens nr. 4 og Prøjsernes nr 3. skulle igennem for at komme CL.

Der er vist ingen der er helt tilfredse, men jeg synes mest at det er modstandernes fans der kommer med "at sammenligne sig med Porto, hvem tror han lige han er"-agtige kommentarer.


Det er så også en kommentar der er marginalt dummere end dengang Brøndby meldte ud de ville være som Dortmund.

Selvfølgelig skal han have på puklen for den.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Har der været konkret interesse i Jo Inge Berget i denne omgang? Det er jeg nu ikke så overbevist om.

Ifølge interviewet med ham, så er der lige nu her han har afvist et udspil fra FCK og Rosenborg
FCK 4EVER.

Du opfører dig som et barn. Simpelthen. Og du bør lade være med det, alternativt fise over i artikelforum, hvor dit kiksede forsøg på machojargon, ikke med det samme blottes af dine mangelfulde læseevner.

Jeg har gentagende gange forklaret dig, at mit første indlæg i denne sag, ikke var henvendt til dig. Jeg har henvist til det, jeg rent faktisk skrev: "Lars Seier har sine politiske holdninger, som ikke flugter med mange FCK´eres (undertegnedes inkl.), men dæmoniseringen af ham, nærmest som et ondt og undertrykkende menneske pga. samme..."

Dvs., jeg tager udgangspunkt i, at en del FCK´ere havde givet udtryk for deres ubehag ved manden, alene på baggrund af hans politiske ståsted, og at dette er en dæmonisering. Længere er den sådan set ikke.

Nu ved jeg godt, at dine evner udi at læse en tekst for dets faktiske indhold, er meget sparsomme. Måske er det derfor, du regner med, at andre er ligeså dårlige til det, som dig... men... det er jeg ikke. Jeg prøver lige endnu en gang: Jeg kan godt læse det, du skriver, og jeg er konsekvent så flink, at jeg udelukkende forholder mig til dine ord, intet andet - og netop af den grund ville det ikke give mening, at angribe lige præcis dig (heller ikke igennem ubestemt flertal :D) for et politisk motiv, da du skrev i indlægget inden min ´åbner´, at "Hans legetøjs-parti og hans politiske ståsted rager mig langsomt, så længe det ikke er noget FCK skal fedtes ind i"

Alligevel finder du det dokumenteret udenfor enhver tvivl, at det er dig, jeg sigter til. Ganske vist beskriver jeg en broget flok i ubestemt flertal, ganske vist er det i decideret kontrast til det, du har skrevet, men det er ligegyldigt, må man forstå, for nu har du ligesom besluttet dig for, at det er sådan, det skal være. Det er ubegribeligt, at du har strakt dig så langt for at føle dig uretfærdigt behandlet. Eller, måske er det ikke ubegribeligt... du har brugt ord som selvoptaget, selvfed, selvmodsigende blandt mange andre, og så viser det sig, at det blot er projiceringer af dit eget væsen. Jeg håber, og det mener jeg virkelig, at du får det bedre med dig selv.

Vedr. det med argumenterne, så er det i min verden unødvendigt at argumentere for det åbenlyse. At foragte et menneske på et personligt plan, pga. dennes politiske ståsted, er unuanceret og en dæmonisering, og hører til i kassen for det åbenlyse, der ikke bør redegøres for, andet end ved beskrivelsen af det, som (netop) en dæmonisering. I andre sammenhænge, hvor omdrejningspunktet er mere typisk eller tjener en mere relevant samfundsdebat, får dæmonisering et navn, men essensen er nøjagtigt den samme. Det er f.eks. også en dæmonisering, selvom det kaldes islamofobi, at foragte en muslims personlighed, for dennes religiøse overbevisning alene, eller en bøsses personlighed, for dennes seksualitet alene, selvom dette kaldes homofobi.

Den slags kræver ikke videre argumentation, heller ikke selvom du har tømret dig fast til den paranoide idé, at det skulle være udtryk for, at jeg skulle havde den holdning, ikke at behøve at argumentere over for dig. Igen må jeg understrege mit ønske om, at du får det bedre med dig selv, for det kan ikke være rart, at læse den slags selvfølgeligheder ind en sær, selvopfunden rangorden blandt brugerne her i tråden, med en dynamik som altså skulle være dig særlig uretfærdig. Er din rebelske tone, din vildskab og alt det der i virkeligheden en art fight the power? Er det sådan, du opfatter det? Sådan du opfatter din ´kamp´ mod mig? Det kunne tyde på det.

Nå, men.. det med argumenterne. Det er til gengæld rimeligt at argumentere for de af ens påstande, man pådutter den/dem man diskuterer med. Du har nu af flere omgange påstået, at jeg skulle være fan af Lars Seier, hans onlinebeskytter, at jeg er villig til at kysse bagdel for penge, om end det hele er absolut uden hold i det, jeg har skrevet, og derfor kun et udtryk for, hvad du selv synes passer godt ind i dit mærkværdige virkelighedsbillede. Jeg har skrevet, at investorer der fremmer FCK, er godt for, ja, FCK. Som svar på, hvorfor jeg går i brechen for Lars Seier, har jeg henvist til det selvsagte, at jeg ønsker FCKs position konsolideret, endda styrket, og at forsvaret for ham, handler om dette (som er mit tilhørsforhold til FCK), ikke om Lars Seier, hvorfor jeg heller ikke kunne finde på at angribe andre investorer, med mindre jeg anså dem som en trussel for klubben.
Lige til info, så vandt Dinamo Zagreb... så Kroatien tager 15.pladsen... endnu en grund til at sukke irriteret af provinsen i Europa.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Okay, stfu med mudderkastningen mand. Er det her nationen? :)

Nicodemus - ja det er dæleme noget røv..

Sov dejligt allesammen.
Vi har mest af alt at gøre med en mand der manglede noget at investere sine penge i og synes, efter råd fra sin ven Erik Skjærbæk, at PS&E var en god forretning. Hvis jeg havde haft pengene havde jeg også købt PS&E aktier, da det i mine øjne virker næsten ligeså sikkert som at sætte sine penge i en bank, men til gengæld giver langt højere afkast. Selv hvis FCK kikser totalt, vil PS&E stadig have så mange ben, at aktien ikke bare styrtdykker, men hvis de rent faktisk formår at udvikle sig, kan man tjene endnu mere. Han skal ikke engang sidde i bestyrelsen. Jeg tror FCK vil udvikle sig på præcis samme måde med eller uden Lars Seier, bortset fra det tilfælde at dem der ellers havde købt aktierne ville fucke tingene op. Så jeg synes virkelig at folk skal slå koldt vand i blodet.

Han bruger 95% af pressemødet på at snakke om at han synes de gør tingene rigtigt godt allerede og at han næppe har det store at byde ind med, udover at han har erfaring fra at profilere store sportsevents, og derfor måske har noget dér han kan byde ind med.
4% af tiden på at berolige dem han ved ikke kan lide ham og fortælle at han er FCK fan og også vil klubben det bedste.
1% af tiden nævner han at Porto i princippet har det samme opland i en fattigere by, så derfor føler han at FCK har potentiale til at udvikle sig meget, så længe det sker på en økonomisk bæredygtig måde. Bla. i forhold til fans, men også spillersalg, hvis FCK spiller mere fast i CL og BIF og FCM giver mere modstand i ligaen og også komme regelmæssigt i Europa, kan man tiltrække bedre spillere som man kan sælge for mere. Det er mest af alt en vision i forhold til udviklingspotentialet fra en, der står udefra mere end det er et udtryk for at han vil lave klubben om til Porto. Det er virkelig en af de udtalelser, hvor jeg synes man fuldstændigt overser alle nuancer og tager de negative briller på, hvis man vil kritisere den. Og den fylder endda så lidt, at selv hvis lige præcis den udtalelse var så skør som nogen forsøger at få den til at lyde, var det 1% af tiden, som ellers blev brugt på at snakke om fortsættelse af de langsigtede strategier og om fortsat økonomisk bæredygtighed.

Folk der mente at Dortmund udtalelsen var dum skal også slå koldt vand i blodet.
"- De har skabt det for relativt få midler, og den præstation vil vi kigge på. De fik for fem år siden fans og sponsorer med på idéen om, at det kunne lade sig gøre at komme tilbage. Og de fortalte åbent og ærligt, at de ikke ville vinde guld i morgen, lyder det fra Lockhart, hvis ambition i tråd med det fortsat er medaljer hvert år, men lige nu ikke guld. "

Hvis man mener at de udtalelser er et udtryk for storhedsvanvid eller manglende selvindsigt, så tror jeg simpelthen ikke at man har forstået hvad der er blevet sagt.
annonce