Snak

Mere indhold efter annoncen
Udover hvad det må give af selvtillid til spillerne efter den kamp i går, hvor de moste den nærmeste konkurrent fuldstændig gennem 90 min., så er det også interessant hvad der kommer til at ske mentalt med netop midtjyderne?
De har smidt 7 point på 4 runder, 8 point bagefter med en voldssom måldifference FCK´s favør, og for at gentage mig selv (hvilket er skønt i dette tilfælde) netop blevet udklasseret af FCK som de havde e forhåbning om at hente tabellen.
Med andre ord, tror de overhovedet selv på det? og hvad kan det få af betydning for deres pointhøst i resten af slutspillet? Jeg ka sagtens se et FCM hold begynde at tænke pokalfinale.
FCC
Vi skal i øvrigt huske at nævne at Jesse Joronen havde nul skæverter i går. Ja, han var faktisk endnu bedre efter sin skade. Du skulle have set det, Scheiden.

Meget overskudsagtigt af ham, lige at vente på Stephan Andersen bliver færdig med at varme op. Den flade afslutning lige inden han blev skiftet ud, så ikke ud til at være rar at komme ned til.

Havde Stephan Andersen brug for at tage med hænder (eller fødder) efter han blev skiftet ind? Jeg husker ikke een eneste chance.
fck-medløber.
Jeg kan læse mig til, at jeg virkelig gik glip af noget midt i min suppe-steg-og-is-middag.

Det skal sgu gå meget galt, hvis ikke guldet ender i København igen.
København.
1992 -> enig, tilmed har de 20 point ned til bronzen så motivationen kan godt gå hen og blive sløj.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Ja men må give ros til Jesse for at have mere bold sikkerhed end normalt. Man kan håbe at han får trænet de lange udspark som ellers symptomatisk har været dårlige når han var bare det mindste presset.

Jeg husker det heller ikke som om at Stephan havde ret mange boldberøringer hvilket i sig selv er lidt imponerende eftersom han fik en halv time på banen. Det understreger bare den dominans FCK havde over FCM
Skal vi lige have en gang karakterer?

Jesse Joronen: 9

---

Peter Ankersen: 9
Denis Vavro: 9
Andreas Bjelland: 10
Nicolai Boilesen: 7

---

Robert Skov: 8
Carlos Zeca: 11
Rasmus Falk: 9
Viktor Fischer: 8

---

Jonas Wind: 9 (lille 9-tal)
Dame N´Doye: 11

---

Stephan Andersen: ub
Nicolaj Thomsen: ub
Guillermo Varela: ub

---

Ståle Solbakken: 10

---

Carlo Holse: 9
Sælg Thomsen og tage Holse hjem til sommer, det vil være et drømmescenarium.
Succes is temporary loyalty is forever
Holse er jo allerede nu bedre end Thomsen på alle parametre. Langt mere dynamisk og først og fremmest fantastisk direkte i sit spil. Jeg kan undre mig over hvem der i sommers vurderede, at Thomsen ville kunne bidrage med mere end Holse. Jeg tænker dog også som det blev nævnt tidligere, at Holse selv lige pt. vægter fuld spilletid og en fremtrædende 10,er rolle i Esbjerg over bænkeplads og indhop i FCK. Så mon ikke det lugter at fisk og 6 mdr. mere i Esbjerg.
Btw, herligt at se bakbakbakbak sidde og surmule og føle sig forurettet. Det gør han altid, når tingene ikke lige går prinsessens vej. Mit ubehag ved ham, begyndte for stort set nøjagtigt 13 år siden, hvor han i en kamp i Herning, flæskede Michael Silberbauer efter denne havde sluppet bolden. Han fik naturligvis rødt kort, men adspurgt hvad der skete i situationen, svarede han uforstående og fornærmet ´spørg dommeren´. Han er et kvaj.

Jakob Poulsen viste sig overraskende også at opføre sig som et lille, forurettet kvaj. Dame N´Doye gik lidt hårdt til ham, ikke noget videre end det, og midtjyden fik da også et frispark. Efterfølgende prøvede chefen at undskylde med en fremstrakt hånd, men midtjydernes anfører nægtede at tage imod den, mens han skumlede et eller andet, som må have været noget fornærmet vrøvl. Til hans forsvar skal det dog siges, at det må have været rigtig nedtur at opleve, at når en kvalitetsmodstander som Carlos Zeca både presser ham og hans makker ud af banen, så har han ikke længere kapaciteten til at arbejde sig ud af det. Det var nok enden på karrieren, han fik duften af, og det er selvfølgelig lidt bittert.
Hehe Matias.

God eksponent for positiv arrogance.

Ikke at jeg ikke er 100% enig. Især kan jeg ikke fordrage BakBak.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce