Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er lige præcis det, der er trækplasteret i FCK - eksponering i europæisk gruppespil så godt som hvert år. Det er den dimension, de stadig kun drømmer om i Herning.

Jeg er lidt ambivalent ift. Joronen, men på plus-siden er i hvert fald at risikoen for at vores målspark ryger direkte udover sidelinien mindskes markant.
Batman Close. London W12.
Joronen afsted for 5 mio. euro er en no-brainer. Uanset om vi så havde mistet 8 af vores spillere forinden. Tilgengæld deler jeg jeres bekymring omkring den generelle udskiftning i truppen, men det var jo ventet og bare pisse ærgerligt med Boilesen.

Schelden, beklager hvis jeg afbryder feriefreden, men er der en sæsonquiz på vej (inden Midtjylland-Esbjerg i morgen)? :)
Joronen afsted for 5 mio. euro er en no-brainer.


Den er jeg ikke enig i, folk har været utrolig hurtige til at klandre ham 2-3 fejl over 38 kampe og under spillet når han har lavet store redninger. Alt i alt er han lige så god som Grytebusk, bare ikke lige så spektakulær, tilgengæld er han ung.

Det giver jo kun mening fordi vi netop har hentet Grytebusk.
(...)
Det har været min overbevisning, at Joronen spillemæssigt ville have fået en rigtig god sæson for os den kommende. Jeg har dog nok også set mere positivt på ham, end gennemsnittet af ytringer i denne tråd. Uanset dette kan jeg ikke forestille mig, at vi ville få flere penge for ham om et år.
Ud fra at vi ikke kan forvente at kunne sælge ham dyrere senere, er det for mig at se rigtigt at sælge nu.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Joronen var inde i en god udvikling med føderne i foråret. Tråden kan til tider være plaget af førstehåndsindtryk der kræver en del for at rykke ved og jeg er mener at have set kritik af Jorenen jeg fandt for hård. Han ville sandsynligvis være bedre for os end Grytebust denne sæson, specielt europæisk.
Selvom vi måske er degraderet på de pladser vi har solgt på (Vavros og Joronens), så er begge tilfælde hvor vi selvfølgelig har skulle tage imod sådanne beløb og jeg er også meget tilfreds med erstatningerne... på sigt.
Det er bare lidt ubetryggende at vi efter sidste sæsons afslutning starter med et forsvar hvor kun 1 ud af 5 var en fast del af startopstillengen sidste sæson og denne nemt kan blive skadet. Iøvrigt er samtlige udskiftninger midlertidige degraderinger på kort sigt. Næsten alene for kontinuitetens skyld ville jeg være meget mere tryg hvis bare Boilesen ikke var langtidsskadet.

Kort og godt: Glimrende transfervindue so far. Støtter hvert et køb og salg. Tror dog stadigt vi står svækket på kort sigt.
Jeg støttet skam også alle salg. Min anke, ligger i Ståles udmelding om køb af spiller(e) fra en hylde vi ikke er vant til.

Det syntes jeg ikke vi har gjort, endnu. Mon det kommer?

Jeg er vild med købet af Stage og Nelsson. Men det er stadig ikke spillere der er over det niveau vi plejer sat hente på.
moderator
Bengtsson, Varela og Nelsson starter ? Ikke Bartolec?
Dette er en signatur.
Jeg tror måske Ståle vil mene Nelsson er fra en anden hylde end vi normalt køber spillere fra grundet hans alder samt han var fra en (liga)konkurrent. Det som vi har købt er forhåbentlig et stort talent der er nemt at integrere. Vavro havde jo fx også brug for en sæson.

Lad gætterierne starte: venstre back der også kan spille i center forsvaret eller omvendt...
Jeg kommer med et frækt og friskt bud:
Anders Hagelskjær, 21 år, Silkeborg IF - har spillet fremragende for Silkeborg, er nok ikke specielt dyr (5-6 mil) har et stort potentiale og vil nok være tilfreds til at vikariere.
Jeg er vild med købet af Stage og Nelsson. Men det er stadig ikke spillere der er over det niveau vi plejer sat hente på.


Det vil jeg nu ikke mene - at vi henter Victor Nelsson som dominerer og styrer forsvaret i FCN er en hylde eller 2 højere end da vi f.eks. hentede Denis Vavro i Zilina.

Jens Stage vil jeg til gengæld give dig ret i ikke er en hylde højere.
-
annonce