Snak

Mere indhold efter annoncen
Er du da gal en gang offerretorik: "Milos Degenek mente efter 1-1-kampen i Beograd, at FC København-spillerne havde kigget hånligt"

- Kigget hånligt? Og provokeret? Det er med 99% sikkerhed ikke tilfældet, og det efterfølgende violinspilleri bekræfter det: "De vidste ikke, hvem vi var, og kendte ikke til vores livshistorie. Vores skæbner er ikke som deres – vi har været gennem krig og bomber"

- Gu kender vi da Røde Stjerne, gu kender vi da jeres historie, idiot, men det betyder ikke, at opnår man et godt resultat på jeres heksekedel af en hjemmebane, da må man af respekt for jeres offerposition ikke gå og smile, grine og være godt oppe i skyen over kampens udfald. Det var i øvrigt tydeligt på et par af deres spillere, at de som det naturligste havde taget offerrollen på sig, og i følelsesladede øjeblikke lod C12 dette vise, og med knyttede næver og skiftevist aggressivitet og gråd i øjnene, rettede sit fokus mod den hvidklædte endetribune. Som om... som om nogen dér havde hånet dem eller udvist mangel på empati ifm. serbernes historie.

https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/roede-stjerne-stopper-fck-undervurderede-os
Jeg kan slet ikke holde den slags offermentalitet ud. Det er helt forfærdeligt, især når de slet ikke har noget at føle sig ramt over.
Kigget hånligt? Og provokeret? Det er med 99% sikkerhed ikke tilfældet

Tror jeg heller ikke på. I har slet ikke Zanka mere jo.

Synd med resultatet, især efter I kom godt igen efter Røde Stjernes mål.
Straffesparks konkurrence er næsten altid er lotteri. Synd det var Wind som fejlede. Euroleague er også helt fint, og måske med bedre muligheder for gode resultater.
Hvis man ikke mister respekten for deres optræden ved at omringe dommerne, så ryger den da ihvertfald, når man læser deres udtalelser efter de her kampe. Munddiaré findes virkelig.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Så dit udgangspunkt er at vi har ikke har budt nogen af de nævnte klubber op til dans offensivt, og du derfor er en smule opgivende ift. en stor del af klubbens identitet, nemlig de internationale kampagner, til trods for at defensiven har været ret god hvis ikke fantastisk, og at klubben bliver ved med at indfri de, objektivt set for et hvilket som helst helst dansk hold, ret høje ambitioner om gruppespil hvert år?

Jeg må have misforstået dig tidligere btw. Hvis essensen for dig er at se offensivt sprudlende spil i Europa, og byde de store og mellemstore op til dans den vej, så kan jeg godt forstå din frustration. Jeg tror bare så du må sande at også for os, er den eneste vej til stabil europæisk succes det defensive fundament som klubben har dyrket de sidste 15 år.

Jeg er meget godt tilfreds med at vi ikke laver en Braga, Rangers, Genk, og nej, det er selvfølgelig ikke underordnet da det defensive fundament jo også har indflydelse på vores offensive udtryk. Europæisk kval til EL/CL er en svær balancegang med reglen om udebanemål, form på dagen osv at tage højde for. Ståle fandt for længst en tilgang til de her kampe der har vist sig at være succesfuld, og imø skal han for alt i verden fortsætte på den måde.

Til sidst, nej det neutraliserer ikke mit argument. Lad os tage i år som eksempel. Vi stiller op i går uden Joronen, Ankersen, Bjelland, Vavro, Boilesen og Skov der var profiler sidste sæson. Målmand, et helt forsvar og vores suveræne topscorer.
Oviedo og Pep Biel har været her 14 dages tid.

Alligevel er vi tæt på at slå Røde Stjerne ud og når sandsynligvis europæisk gruppespil for 13 gang på 14 år.
Det tror jeg vi kan takke Ståle´s implementering af spillestil for, en spillestil der indebærer taktisk kløgt og aftaler defensivt der kan kompensere for at holdet ikke er sammenspillet. På den måde har vi præsteret stabilt på europæisk niveau i så mange år nu at vi nu kan høste frugterne af det arbejde via lettere lodtrækninger til EL.

Jeg tror desværre for dig ikke det er muligt for os at opnå den samme succes med det spil som du ønsker, selvom jeg da er enig i at vi kan gøre det lidt bedre offensivt.Absalon og Zuma.
Det er da fint, at defensiven er på plads, og den del af spillet kan jeg godt lide vores måde at agere på. Men når det så er sagt, så er det jo stadig mål, der afgør fodboldkampe, og når vi skal bruge så mange minutter i gennemsnit på bare at få et skud på mål, så er det svært at vinde fodboldkampe på trods af, at vi er stærke defensivt.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
13 års gruppespil og Atalanta kampene fortæller noget andet. Ja mål afgører fodboldkampe så det er ret vigtigt at undgå dem imod sig:)
Absalon og Zuma.
Og det modsatte viste sig i går, da vi røg ud på straffespark mod Røde Stjerne.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
"Så dit udgangspunkt er at vi har ikke har budt nogen af de nævnte klubber op til dans offensivt, og du derfor er en smule opgivende ift. en stor del af klubbens identitet, nemlig de internationale kampagner, til trods for at defensiven har været ret god hvis ikke fantastisk, og at klubben bliver ved med at indfri de, objektivt set for et hvilket som helst helst dansk hold, ret høje ambitioner om gruppespil hvert år?"

- Ja, for spillet udvikler sig, hvilket (tror jeg) er en væsentlig faktor i Ståle Solbakkens paradigmeskifte på den centrale midtbane. Derfor kan vi få sværere ved at nå de målsætninger, vi har sat os, og endnu sværere ved at styrke klubbens identitet via store internationale kampe som vindes, avancement fra et gruppespil osv. Jeg skal ikke kunne sige, om Ståle Solbakken finder nøglen til en funktionel offensiv i konceptet, hvis han gør er det flot, hvis ikke må han vende tilbage til den afprøvede og mere effektive model.

"Jeg må have misforstået dig tidligere btw. Hvis essensen for dig er at se offensivt sprudlende spil i Europa, og byde de store og mellemstore op til dans den vej, så kan jeg godt forstå din frustration"

- Jeg forstår ikke din strategi. Først vælger du at ændre præmissen i snakken, væk fra udgangspunktet, som er Ståle Solbakkens valg af en mere dynamisk og kreativ, central midtbane, og nu vælger du så at ændre præmissen endnu en gang, til at skulle være et udtryk for et tossenaivt håb om sprudlende offensiv. Jeg har ikke givet udtryk for andet, end at man ikke har fundet nøglen til (offensiv) succes ved det nye udtryk. Alternativt skulle det være, at jeg har givet udtryk for, at man vender tilbage til de klassiske FCK-dyder på den centrale midtbane, hvilket på ingen måde kan kategoriseres som sprudlende offensivt.

"Jeg tror bare så du må sande at også for os, er den eneste vej til stabil europæisk succes det defensive fundament som klubben har dyrket de sidste 15 år"

- Nej, solen er varm, så det er faktuelt forkert, når du skriver den er iskold. Som jeg skrev før, forstår jeg ikke din strategi. Jeg har på intet tidspunkt opstillet den præmis, at FCK skulle gå væk fra et solidt, defensivt fundament. Er der noget jeg til stadighed har plæderet for, er det endda netop at fortsætte i samme rille, da det tilsyneladende er ad den vej, Ståle Solbakken får forskellige udgaver af FCK til at præstere bedst. Også internationalt. Det som jeg har kritiseret, er netop ændringen af godt 10 års praksis (fra 2006 til 2017), som har ført så meget godt med sig, når nu man ikke har nøglen til at få ændringerne til at fungere.
Apropos offensiven, bare et lidt andet sted og i en mere traditionel snak, så er Kasper Dolberg på vej væk fra Ajax. Nok har vi ikke plads til ham og timingen er helt forkert, da N´Doye og Wind er et stærkt makkerpar, men for fanden hvor gad jeg godt se ham i FCK. Han ville kunne blive rigtig god for os, tror jeg, sådan 30-mål-per-sæson-god, og da han stadig er ung og der er stor efterspørgsel efter spillere med hans profil og potentiale, når der er tur i den, kunne han samtidig blive en økonomisk gevinst og superligaens største salg om et par år. Nå, det bliver nok ikke til andet end tankerne.

... eller også bliver det bare ikke lige nu, og så køber vi ham og Andreas Cornelius når de begge skal have genstartet karrieren om et års tid og N´Doye er stoppet og Jonas Wind er skudt afsted for 70-80 mio. kr.
annonce