Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er det vildt at folk allerede i ramme alvor foreslår, at man ophæver N´Doyes kontrakt. Hvor står det skrevet i stjernerne, at han ikke kan bidrage længere? Så kan vi lige så godt også ophæve med Boilesen. Han rammer alligevel aldrig niveauet fra Ajax igen. Ligesom spillerne skal leve op til kontrakten, skal klubben det også - med og uden skader.

Bliver spændende med ham Santos. Jeg finder en kæmpe trøst i, at vi har fulgt ham længe, og at han lige er blevet 1 mio € billigere af en sløv sæson.

Hafnia
En af vores bedste sæsoner nogensinde var med Santin og N´doye på toppen, Corner og Santin/Vetokele var heller ikke forfærdelig.

Det kan sagtens fungere uden to brød oppe foran.
Jeg synes det ser spændene ud, specielt når Wind har den evne til at skyde bolden videre som spilfordeler
Jeg kan godt have mine bekymringer om at forfremme Wind til enlig opspilstation. Der er nogle "eksperter" rundt omkring der sammenligner Wind med Cornelius og det passer virkelig ikke. Han har selvfølge fysik, men ikke i samme grad som Allbäck, N´Doye, Corner eller Santander. Vi behøver ikke to store brød som i 16/17, men minimum én vil da være rart. Wind ligger vel et sted mellem Nicolai Jørgensen og Allbäck. Santos har en god teknik med hovedet, men ligner ikke en bedre opspilsstation end en anden sydamerikansk Santos vi også har haft.

Vi kommer til at lægge vores spil om og spille markant mere langs jorden i det opbyggende spil. Vi kan heldigvis stadig bibeholde høje indlæg.
Hvem har og hvor skrives der, at damen skal have ophævet?
@Esrever

Alvaro Santos var nu en fremragende opspilsstation. Han havde ikke samme trussel i luftrummet som nogle af vores andre angribere, men han var rigtig god med ryggen til mål.
En eller anden her i tråden skrev det med at ophæve. Mon ikke man bare kan og skal slå det hen.

Udover at det nok må anses for tvivlsomt, at jeg kan være i min gamle trøje, og jeg ikke rigtigt går i den slags ud over de sjældne gange jeg er i Parken, er det ærgerligt, at der står Alvaro på den. Jeg var vild med ham. Og med Møller. Og Mackan. Men Mackan var fandme også god, og effektiv, til han blev gammel, og ikke længere var det...

I forhold til sæsonerne med Santin, er man nødt til at holde sig for øje, at han var ekstremt godt skolet. Og så havde han DameN ved siden af sig, i hvert fald en del af tiden. Det var vel en af de bedste angrebsduoer vi har haft, hvis ikke den bedste. Og det var den tid, hvor DameN kunne tage et frontalt sammenstød mellem hans hoved og en målmand, uden at skulle skiftes ud. Om end han da lå ned noget tid efter...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Hvis vi henter Michael Santos, så bliver Pieros formentlig solgt til næste sommer. Hvis Damen igen kan finde topformen, så ser jeg gerne at vi forlænger et enkelt år mere med ham til sommeren 2021, hvor han så kan få en ordentlig afsked og slutte karierren på toppen i FCK. Det er selvfølgelig ikke til at sige hvordan han kommer til at spille efter hans skade, men jeg tror der er mere i vente fra Damen. Det er ihvertfald farligt helt at afskrive ham og i forhold til hans alder, så har han også stadigvæk en imponerende fysik.
Forza Napoli Sempre!
Tror simpelthen ikke på Damen er færdig. Han har mange gode år i sig :)
Har hørt rygter om, at Wind blev skadet til træning idag. Eftersigende skal han opereres i menisken, og er ude 3 måneder.

Det ville være en katastrofe hvis det er sandt, men der er jo sjældent røg uden ild :/
Jeg tror mange herinde er enige om at kommer Damen tilbage og kan ramme det niveau han hidtil har haft i denne sæson, så skal han da blive.

Men det er da ikke utænkeligt at et par måneders skade kan have fatale konsekvenser for en 34 årig angribers karriere. Heldigvis er det han bidrager med til vores spil ikke bundet op på stærke løbemæssige kvaliteter, så jeg er optimistisk i forhold til at N´Doye kan komme tilbage og bidrage positivt til holdet efter hans skade.

Men kan han ikke det, så skal vi selvfølgelig have en ny ind i stedet for N´Doye.

Edit: Puha Majestic. Det håber jeg godt nok ikke på han er. Så har vi ingen tilbage til at score mål for os.
annonce