Snak

Mere indhold efter annoncen
Han virker ikke til og have styr på en skid og spreder i forhold til hans indlæg, et løs rygte som små fugle har sunget for ham.
Det håber jeg da også. men der er også en her inde der har hørt det (sidste side), og flere i den twitter chat der også har hørt det.
fck & arsenal
Hvis det er sandt, så skal jeg have noget beroligende medicin.

Jeg hæfter mig dog mest ved Davidsen´s svar "Jeg var til træning i dag. Wind gik stille og roligt ind selv. Jeg så ikke noget i træningen og mener, at han var med til det sidste. Men jeg kan sagtens have misset det, da Chris Hermansens niece kom forbi."

"Jeg kan jo ikke udelukke, at noget er sket. Jeg så bare, at han gik ind selv uden hjælp og med træningsartikler i hånden."
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Pyto, der skal to til at aftale at ophæve, og synes du helt alvorligt, at man skulle gøre det, og så ikke potentielt have ham klar til foråret?
Medmindre han selv skulle være interesseret i at rejse hjem til Senegal permanent allerede nu, så vil ingen vinde på det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg tror Kris Stadsgaard afholder kurser i kontraktlige forpligtigelser. Og hvad det indebærer:-)
Jeg blev også mere rolig efter at have læst den Twitter-tråd, og Davidsens svar.

Det er også underligt at alle har de samme detaljer (dem jeg også hørte): menisk, operation og 3 måneder. Det kan tyde på at det stammer fra én person.

Det med Jonas Wind er en kæmpe and. Han har det fint og spiller mod Riga torsdag.
Andreas Bjelland render stadig rundt for sig selv i øvrigt, så ham ser vi nok ikke foreløbigt..
Jeg synes også det virker søgt, alle deler den samme nyhed uden at nævne kilder eller andet. Den eneste pålidelige kilde har ikke set noget.

Både Matic og Pavlovic er startet inde i CL kval mod Ajax, bare lige som fun fact nu fra aftenens kamp
der skal to til at aftale at ophæve, og synes du helt alvorligt, at man skulle gøre det, og så ikke potentielt have ham klar til foråret?


Jeg kan ikke finde ud af om det er mig eller bolden du går efter her, du undlader ihvertfald at forholde dig til hvad jeg skriver.
Mit første indlæg om dette emne blev indledt således: "Man bør overveje om man kan rive hans kontrakt i stykker og give ham en anden rolle i klubben. " - Altså skriver jeg at man bør overveje muligheden for det.

I næste indlæg skriver jeg at man skal vurdere på hans situation i løbet af det næste stykke tid, da det jo kan blive relevant, hvis ikke det er realistisk at han kommer tilbage på samme niveau. Det står jeg i øvrigt ved.

Jeg er ikke interesseret i at droppe damen og den enorme erfaring han har, men det er vel ikke tosset at kigge på samtlige scenarier.
Nå, nok om det. Du har besluttet dig for hvad jeg mener og at jeg i øvrigt tager fejl. Så lad os lade det være ved det.
Kvist raus.
annonce