Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er så ambivalent, Matias.
Jeg under ham alt det bedste og håber virkelig at han får succes i det italienske, men jeg gad virkelig også godt at se ham i FCK-trøjen igen.
Kvist raus.
moderator
Jeg er egoistisk i forhold til Corner. Håber, han kører sur i den i Parma, og kommer retur til vinter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvis de ikke har tænkt sig at bruge ham, så synes jeg bare de skal sende ham tilbage til Atalanta med det samme. De ville sikkert være så desperate for at komme af med ham, at vi kunne få ham til røverpris.

At det så ville efterlade os med fem mere eller mindre løntunge angribere efter vinterpausen, er et problem jeg forbeholder mig retten til at ignorere. Just make it happen.
Cornelius fortsætter sæsonen ud i Parma. Det vil overraske mig meget hvis han allerede bliver tilgængelig til vinter.
Forza Napoli Sempre!
Costanza og jer andre

Cornelius blev købt af Parma i dette vindue for knap 60 mio. Og har skrevet en kontrakt på 5 år. Ham ser vi ikke i FCK foreløbig. Hverken til vinter eller næste sommer.
Ah okay. Havde bare opfattet det som en almindelig lejeaftale, men det er ikke første gang jeg bliver snydt af italienske transfers. I det mindste er de stoppet med delejerskaberne.
Theanimal - Jeg er helt enig i din pointe! Jeg husker dog overhovedet ikke at Johansson og Amartey havde det svært i starten - tværtimod! I min optik gik de ind og leveret fra dag ét. Den samme følelse sidder jeg dog ikke med for mange af de nye spillere, selvom det selvfølgelig er for tidligt at bedømme dem, som du selv siger.
Hafnia
Det er nu altså en 2-årig lejeaftale med købsoption på et ukendt beløb.
Det kunne være fedt at se Oviedo, Varela, Biel og Santos i startopstillingen i morgen. Lad os se hvad Ståles tiki-taka kan udrette.
Succes is temporary loyalty is forever
Kæmpe longshot, I know

Der skulle vel ikke være en med et matchscarf fra kampen mod Røde Stjerne, som vil sælge det? Jeg giver gerne dobbelt op af hvad det kostet i shoppen.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
annonce