Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ikke overbevist om, at der er nogen der begræder tabet af Wendelbo. Pausen kommer jo heller ikke som en scoring fra Carlos Zeca.
fck-medløber.
Med 7 sejre i træk kan jeg ikke lade vær med at tænke på om de andre danske superliga hold er faldet markant i niveau.

Norge og Sverige er begyndt at hente flere koefficient points i kvalifikationsrunderne og jeg synes personligt ikke der er nogle spillere fra de andre Danske hold pt. der kunne komme i FCKs startopstilling. Før i tiden havde hold som OB og Brøndby spillere på det danske landshold. Det har de ikke mere.
Succes is temporary loyalty is forever
"Jeg er ikke overbevist om, at der er nogen der begræder tabet af Wendelbo. Pausen kommer jo heller ikke som en scoring fra Carlos Zeca."

Hvilket jo er de kriterier som folk skal bannes ud fra...
Substantielt tilføjede han, ud fra en debat vinkel, mere end så mange andre profiler på de forgående sider. Det kræver så heller ikke alverden.

- kender ikke brugeren synderligt, men har udelukkende forholdt mig til de af hans indlæg der via hans profil er synlige. Han har muligvis en historik, det handler heller ikke om ham men om tråden.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Nu har vi heller ikke haft det sværeste program i Superliga-regi her de først 7 kampe. Selvom vi har vundet de første 7, så er vi altså stadig kun 1 indbyrdes kamp fra at blive overhalet af FCM.
-
Hold da op. Hvis jeg kan afføde så voldsomme reaktioner har jeg nok stukket næsen for langt frem.
Jeg holder lige nogle dage fri fra forummet.
Kvist raus.
Sikke dog en masse mudderkastning. Kan alle ikke bare lige trække vejret, og så lade være med at kalde hinanden alt muligt?

Der skal være plads til alle her inde, og folk skal lade være med at være så nærtagende, med det samme andre ikke er enige i det, man skriver.


OT:

Det er rigtigt, at vores start program ikke har været skræmmende. Men det ændre ikke på, at jeg syntes det er vældig flot, og ikke mindst stærkt, at starte med 7/7. Vores spil er jo heller ikke skræmmende, men vi må jo på en eller anden måde, bare mose de andre hold på fysikken.

Vi virker til at have et mentalt, og fysisk overskud, som de andre klubber ikke kan matche. Og tænk sig, hvis Pieros så begynder at score lidt mål igen, så er vi da slet ikke til at stoppe!
FCK 4EVER har det med at springe i luften fra tid til anden.

Nå, back to FCK! Ståle Solbakken udelukker ikke, at man henter en billig angriber. Hvad billig er, ved jeg ikke, men det udelukker vel ham fra Rød Stjerne. Jeg har sgu lidt svært ved at se, hvor man skal finde en angriber, der kan bidrage fra dag et og samtidig ikke koste så meget.

Det skriger jo på, at man henter noget på fri transfer eller noget meget billigt, som er ude i kulden i respektive klub. Det hænger så bare ikke sammen med at bidrage fra dag et, hvorfor det må anses at være ligegyldigt.

Det skriger faktisk bare på Nicklas Bendtner, som Ståle Solbakken dog afviser.
København.
Pål Kirkevold? Var det ikke en million €?

Det må da være billigt. Men håber dog ikke det er ham..
Det kan sagtens være, at han kan give mening i FCK. Han kender ligaen og har et vist niveau. Samtidig er han tæt på den profil, man vist stadig gerne vil have i FCK. Det er ikke skide sexet, men det kan sagtens være, det er den optimale løsning.
København.
moderator
@ FCK-Forever

dit ban af wendelbo virker direkte småligt...

Wendelboe overtrådte forummets regler klokkeklart, så den er ikke til diskussion. Det har intet med hans syn på FCK at gøre, men når man begynder på "din mor" osv., så bør man nok lige trække luft.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce