Snak

Mere indhold efter annoncen
Præcis.

Ret så mange nuværende eller tidligere FCKere udtaget til U21.

En del navne, jeg bider mære i: Luka Racic, Morten Hjulmand og Mads Roerselv.
København.
Guhle


Hvad er det twitter navn? jeg kan lige tilføje dig, og guide lidt.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"

NB vil først være i optimal kampform omkring december måned. Det ville være totalt stupid at stå med Pieros, Santos, Nicklas Bendtner, Jonas Wind og Dame N´doye efter d. 1 januar.


Jeg kan dog godt se ideen i at hente en stærk angriber nu, hvis der er planer om at sælge Pieros til vinter og hvis der ikke er hensigt om at forlænge med Damen. Det er ikke til at sige hvornår og hvor skarp Damen kommer tilbage efter sin skade. En gardering som kan træde ind på holdet med det samme, vil sende et ambitiøst signal. Og det bliver ikke Bendtner. Det har Ståle jo selv været ude at fortælle.
Forza Napoli Sempre!
Mudražija blev opereret i Maj og man forventede ham tilbage efter 3-4 måneder. Synes ikke rigtig jeg kan finde info ift hvordan han har det og om han så småt er begyndt at træne... Nogen af jer kloge hoveder der ved mere?
@Emkay jeg ved ikke så meget mere end at den 8/7 skrev FCK på deres hjemmeside at han stadig er et par måneder fra at blive klar efter operationen.

Siden da har jeg ikke hørt eller set noget
Jeg har bange anelser om, at vi ikke kommer til at se ham spille mere for FCK.

Hele hans forløb, har været lidt mærkeligt syntes jeg.
@dickos, jeg tror nu nok det skal gå. Vi købte ham jo skadet og regnede med at vi skulle bruge 2-3 måneder på at få ham behandlet og derefter kørt ind, skaden blev bare ved med at komme igen og derfor valgte de til sidst at operere knæet for at få det løst endeligt.
Jeg synes ikke forløbet har været så mærkeligt, der har bare ikke været så meget at fortælle omkring forløbet da han har været plaget af skader fra dag 1
Jeg har også en dårlig mavefornemmelse omkring ham der.
Han var angiveligt ikke særlig lovende til træning før han blev skadet. Han fik ikke de bedste anmeldelser med hjemmefra af scouts etc og det vi har set ham i kamp var ikke meget, men det vi så var undervældende.
Vi skal sikkert nok kommer til at se ham igen. Men det vil ikke komme bag på mig hvis det bliver vores Sikosek.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@TheAnimal

Håber du har ret.

Jeg er desværre bare ret skeptisk.

Det eneste jeg hænger min hat på, er at jeg ikke tror, at vi får et stort tab på ham, hvis han skal videre. Og det basere jeg udelukkende på det fantastiske rygte, der sagde at Real Madrid var interesseret i ham.
moderator
Jeg har bare glemt ham. Det er nok en spiller, vi desværre ender med at afskibe uden andet end udgifter til transfer, løn og genoptræning.
Gad vide, hvad planen var med ham i første omgang?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce