Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det ikke nu vi skulle prøve at handle i Bif? Når de bløder som de gør. Mukhtar og Tibbling er jo glimrende spillere. Jeg tænker de sagtens ville kunne hæve deres niveau hos Ståle.
Mukthar er ifølge rygterne så godt som væk allerede og Tibbling har en stressfraktur i foden som vil holde ham ude de næste 3 måneders tid.

@repos, så vidt jeg kunne forstå var planen med Mudrazija at han langsomt hen over de sidste 6 måneder skulle køres ind til en start position i denne sæson. Da han blev købt var det angiveligt som erstatning for Gregus, men med henblik på at udvikling ham til fast mand i fremtiden.
Jeg er lidt ærgerlig hvis Brøndby løber med Rosted, jeg har før nævnt ham som den oplagte signing til midterforsvaret og jeg tror forsat han ville kunne presse Papa og Nilsson ret så gevaldigt.
(...)
Er det ikke meget fint hvis de henter ham, noget skal de jo bruge alle de penge de har på kistebunden på.
Og som Papa og Nelsson spiller, skal vi ikke bruge en voksenreserve.
Både og. På søndag når Viktor Nelsson er blevet langtidsskadet, er vi temmelig meget på røven. Så skal Jens Stage spille midterforsvar hele efteråret, hvor han så mangler på midtbanen.
fck-medløber.
Den risiko er der, men vi kan ikke have 4 centerforsvarere til profil løn.
Du har ret. Lige nu har vi blot to. Hvis man er lidt sortsynet, som jeg er, kan man godt se det fortsætte resten af efteråret. Hvis Jacob Haahr var et stort talent, man kunne bygge på, kunne det sikkert gå, men det lader det ikke til han er.

Det er fandeme også sort uheld med de skader. Hvis Nicolai Boilesen havde været klar, havde han fint kunne vikariere derinde.
fck-medløber.
På Twitter har Superligaen placeret vores målmand som rundens målmand. Der må godt nok have været tale om sølle målmandsspil i de øvrige af rundens kampe...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Haha. Det er fandeme dumt.
fck-medløber.
Det virker vanvittigt. Han havde ikke mange aktioner udover droppet.

Jeg kan ellers godt lide hans udstråling.
København.
annonce