Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, der røg førstepladsen også.
fck-medløber.
Og selvfølgelig kommer Midtjylland hurtigt foran. Tror der går lang tid før vi igen ligger nr. 1, hvis overhovedet igen i denne sæson. Kan ikke mindes et dårligere FCK og mere usammenhængende trupsammensætning, som den vi har lige nu.

Det er jo lige før man savner Marvin Pourie, når man ser Pieros spille.
Man ser jo masser af de der tacklinger, hvor eneste mål er at få modstanderen ned.
Stage lavede for øvrigt også et eller andet, hvor en AaB-spiller faldt, uden der var en bold i nærheden.

Pieros totalkikser en tæmning der havde bragt ham fri, og brænder en kæmpe chance, hvor han vel i øvrigt var offside. Alt var som det plejer derfra, og det synes at kræve et straffespark eller en afretning af noget ellers ufarligt, for at han får prikket den ind. Der var klumpspilssituationen mod Randers, men det synes mere sandsynligt, at han sparker den forbi, hvis han ender i sådan en igen...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Men Lucas Andersens lortetackling var jo til gult i sig selv. Og så bremser den en omstilling. Og så er han dum og grim også. Øv.
fck-medløber.
Hold nu op med at skyld skylden på Ståle - det er simpelthen så nem en udvej at vælge.

Det som at der sker i klubben lige nu kan man ikke gardere sig imod - vi har så mange skader, og med den lille skade til Holse og Fischers sygdom, så har vi absolut intet at skyde med offensivt.

Skadeslisten i dag tæller 7 (!) mand - læg dertil at Bjelland ikke er i kampform. Startopstillingen indholdt 9 spillere som ikke spillede fast for os i sidste sæson, og så har vi nærmest spillet dobbelt så mange kampe som AaB i den her sæson.

Vi kan simpelthen ikke forvente, at vi med 7,5 mand på skadeslisten, kører ligaen over - det er ikke realistiske forventninger at have.
-
Sten Grytebust: 8

Han havde et par gode redninger, men havde sgu problemer med sine udspark.
_____________________________

Guillermo Varela: 6
Sotirios Papagiannopoulos: 7
Victor Nelsson: 7
Pierre Bengtsson: 6

Jeg synes fandme, det er svært at sige noget grimt eller omvendt pænt om forsvaret i dag. Pierre Bengtsson kom vel dårligt med frem i løbet af samtlige 90 minutter. I modsatte side var Guillermo Varela meget med. Desværre mest af alt med dårligt slutprodukt. Dårlige indlæg, ringe positionering og ja, forkerte beslutninger. Han slipper for at dumpe, fordi han spillede sig op i anden halvleg. Jeg synes det er svært at slagte de to centerbacks, da Aab konstant kom med fuld fart i retvendt. Det kan ikke være meget værre vilkår. Omvendt kigger de stadig meget fodbold.
_____________________________

Pep Biel: 5
Jens Stage: 6
Carlos Zeca: 7
Rasmus Falk: 8

Den centrale midtbane var igen udfordret. Konstant halsende efter defensivt og aldrig en faktor i offensivt. Carlos Zeca havde som normalt sine gode aktioner, men bliver generelt trukket ned af, at midtbanen ikke var særlig god. Jens Stage var bare dårlig i begge ender. Eller, han nåede vist aldrig rigtig med i nogle af enderne. Rasmus Falk blev farlig i anden halvleg, da man flyttede hans udgangspunkt op som 10er. Det er værd at overveje til fremtiden, når konceptet i offensiven nu stinker i en sådan grad, at selv Sibusiso Jensen ikke kan forsvare det.
_____________________________

Michael Santos: 7
Pieros Sotiriou: 6

Michael Santos får et meget lille syvtal, fordi jeg ikke dumper vores ven fra Cypern. Jeg er ikke i mit sure hjørne i dag. I givet fald havde jeg givet ham seks og dumpet den boldmongol til Pieros Sotiriou. Han er fandme så rædderlig med bolden. Michael Santos viser glimt på noget, som kan blive brugbart. Havde jeg kunne vælge mellem ham og en kummefryser til fronten, havde jeg valgt det sidste. Men han viser tegn på noget, som kan blive brugbart. Og han har trods alt et par gode aktioner, som burde være endt med mere en ringe indlæg fra Guillermo Varela.
_____________________________

Andreas Bjelland: 5
Karlo Bartolec: UB
Mohammed Daramy: UB
_____________________________

Ståle Solbakken: 5

Truppen og taktikken spiller stadig ikke sammen. Forfærdelig indsats.
København.
Pieros skulle kigge på Brøndbys Skipper. Det er sådan man sparker på mål. Hårdt, resolut, inden for rammen.
Edit: det gælder i øvrigt flere spillere.

Og Bengtsson tog da mange løb i dag, Schelden. Han får bare ikke bolden, hvilket nok er godt det samme, for han kan udfordre lige så lidt, som de andre gør, når de står stille og kigger på, mens bolden spilles tilbage til forsvaret.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Fischer - Zeca - Falk - Daramy/holse

det burde være fcks midtbane når Fischer er klar
Pieros ryger vel til ventertranfer , han har kostet for mange point.

forstår dog ikke at Flemming Poulsen sidder og siger at det slet ikke er straffe og når han så kan se den igen , så er der ingen af kommentatorerne som siger noget, mener klart der var straffe.
F.C.København
Jeg er virkelig bekymret og chokeret over Pep Biel. Han ligner slet ikke en FCK-spiller. Det skræmmer mig, at man kan finde på at smide så mange penge efter sådan en spiller.
annonce