Snak

Mere indhold efter annoncen
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Vi kommer til at have rigtig mange angribere lige pludselig. Hvad er planen?
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Det betyder forhåbentligt, at tålmodigheden med Pieros er brugt op, og han bliver sendt afsted på leje eller salg, i det her vindue.
Det er en erkendelse af, at vores midtbane er svag. I de svære kampe kommer vi til at stille i en 5-1-4.
fck-medløber.
Nogen der kender noget til ham? Kan se på Transfermarkt at han har været værdisat til 5 mil euro... Så han må da have noget potentiale....
Thelin har jeg skreget på i et par år nu. Han passer perfekt ind i FCK konceptet.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Han har en værdi på €2,5 Mio.

Kender ikke det vilde til ham, men han er 1,89m høj, så han kunne meget vel være det store skur/opspilstationen som vi pt. mangler når N´Doye ikke er med.

Ud fra lidt YouTube videoer, ligner han en mand som godt kan true på både høje og lave indlæg.
-
Han har tidligere haft en peak værdi på 5 mil
Jeg er ikke mere tryg efter at have set YouTube, ved 90% af hans mål er der tale om sindssygt ringe forsvarsspil...
For mig lugter det mest af alt af et panikkøb i sidste øjeblik i håb om, at det kan redde en skrantende offensiv. Jeg tvivler på, at det kommer til at virke meget bedre.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
moderator
Braumelaume 23. juni 2018 :)

Nu snakken er faldet på svenske landsholdsangribere: Kunne Isaac Kiese Thelin måske lokkes fra Anderlecht til FCK? Han har aldrig været den store målsluger i sin karriere før denne sæson. Han blev hentet til Bordeaux fra Malmø FF uden helt at slå til og kom på lån i Anderlecht, der sæsonen efter lånte han og senere købte ham fri af Bordeaux. Kort inde i denne sæson blev han udlejet til Waasland-Beveren med stor succes, hvor han bortset fra en firemålskamp scorede ganske støt over sæsonen. Han nåede op på 16 mål i 25 grundspilskampe og 3 mål i 8 kampe i et knapt så succesfuldt europa-playoff.
Han bliver 26 år i morgen. Han står 189 cm, men er ganske hurtig og atletisk af sin størrelse.
Han søger primært bagrummet i feltet og kommer gerne i ryggen på forsvarsspillere. Han besidder god springkraft ifm. de mere chippede "Cornelius-bolde" og kan afslutte ganske atletisk i flugtninger i mellemhøjden.
Han er ikke den samme opspilsstation som eksempelvis Santander, men med en alder af 26 år, er der formentligt plads til forbedring i det henseende.
Jeg synes han er spændende. Spørgsmålet er nok om Anderlecht, på trods af hurtig udlejning efter købet, med en kontrakt til 2022 er villige til at sælge efter en god sæson med VM-udtagelse.


Dette er en signatur.
annonce