Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg håber de går i forlænget og får flere kort
Jeg tror sgu at FCM taber denne stille o roligt,. så har FCK tre turneringer og FCM en.. Det er lidt smart..
Sidder sgu og undrer mig over hvorfor Fremad A kan spille et bedre offensivt spil mod FCM end vi kunne hin søndag. Og ja jeg ved godt FCM ikke er i stærkeste - men de møder Fremad A fra 1. div, der på alle måder også ser mere direkte og farlige ud end vi gør. Puha da da - nå og nu er der næsten slagsmål internt - morsomt.
Det er da allerede sjovt.. Har kun set fra 55 min. men de er da blevet rullet rundt og har i den grad ikke fortjent sejren.. Skulle den opstå..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Eva der må da blive bænket de næste par gange ?
Ellers er Priske godt nok en vatpik
Ahh. Ro på. Det er to spillere, som begge gerne vil vinde. Så er der formodentlig ikke mere i det, selvom den slags da altid er sjovt at kigge på, når det ikke er ens egen klub.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@tofod:

Men er det ikke også en del af fortællingen om Ståle?

At det netop tog 2 sæsoner, uden et mesterskab, for at skabe et hold?

Og det er fandme at strække den at sige at vi allerede havde tabt mesterskabet da han tog over for Äriel efter 5. spillerunde. Aab der vinder mesterskabet havde på det tidspunkt 7 point og FCK 2.....

Ja, ja, så er der noget med truppens styrke, osv. men i anden sæson havde han haft både et vinter vindue og et sommer vindue til at hente spillere.... Og der blev i sommervinduet hentet spillere for ca. 7 millioner euro. Det er vel, uden at vide det 100%, stadig mere end et hvert andet hold i ligaen.

Og hvis du så begynder på det med at plukke sæsoner ud, hvor mange af Ståles første mesterskaber skal så trækkes fra pga. han overtog et hold efter Backe?
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Den første sæson kan man helt sikkert trække fra, fordi han overtog et hold der ikke kunne vinde, og derfor ikke kunne forventes bare at begynde at vinde fra dag 1 og alligevel endte med at få sølv. Så siger vi 3 ud af 5. Er det så de to point vi endte efter FCM i hans 2. sæson der afgør at alting er en katastrofe? Jeg synes ikke de få tal rigtigt siger noget der underbygger din påstand. Det gik jo ikke ligefrem bedre for FCK i den periode Ståle ikke var der end det gør nu. Og modsat hans første periode har vi rent faktisk et ret fint plus på transfersiden. Jeg er helt sikkert uenig i at det sejler så meget som folk påstår. Men jeg tror efterhånden alle er klar over hvad jeg mener, så jeg melder mig ud af den diskussion igen.
Nordsjælland ude i pokalen. Bliver sgu formentlig et exit i næste runde.
Vendsyssel kan vi jo heller ikke slå. Så ja, vi er ude efter næste runde.
annonce