Snak

Mere indhold efter annoncen
Er der nogen sæsonkortholdere, der har fået kort? Jeg venter stadig på mit.
Og hvornår er det egentlig, vi får lov til at købe de ekstra CHL billetter? Når de har fået grupperne og kampene på plads?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Det har tidligere været et par uger før de bliver sat til salg for alle. Sæsonkortet har jeg flere gange modtaget efter første superligakamp. Det skulle der dog være rettet op på efterhånden.
Ved godt, at HSV har nogle meget dygtige spillere, men det sejler godt nok defensivt.
Kunne vi for resten ikke bede Johan Wiland om at finde det niveau, vi ved han har? Mange fejl han har lavet efterhånden.
Jeg kan indtil videre godt lige amankwaa som angriber, der er fart i ham både uden og med bolden og han har allerede slået et par gode afleveringer. Han kan selvfølgelig ikke tag Cornelius plads, men han er helt sikkert brugbar i superligaen, baseret på hvad han har vist indtil videre.
(...)
Ja, Matias, siden Billetlugen overtog administrationen fra KlubFck, har det været noget rod. De er så inkompetente, at det er ubeskriveligt.
De har flere år i træk formået at fucke simple ting op for mig, såsom adresse, dankort eller navn-ændring.

Jeg har i øvrigt købt Platin i år - vel det eneste fornuftige når man alligevel skal have billet til alle CHL kampe.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Småfrustrerende at se på Bolaños. Han mister konstant bolden.
Synes det var en rigtig positivt kamp, de unge spiller gør det godt og kampen illustreret i den grad hvilket luksus problem det er med 3 så gode spiller på højre backen.

Wohglemuth visser os igen hans gode pasningsevner og amankwaa var rigtig god i det opbyggende spil og Tobias Christensen gjorde faktisk en god indsats.

Af de negative ting kan man så sige at Vektokele igen smider 3-4 chancer væk med sit dårlige touch og at Pape visser hvor stort et fejlkøb han var.
(...)
En type som Eren Derdiyok fra Hoffenheim? For urealistisk?

Havde en halvsløj sidste sæson, hvor det blev til 13 kampe, hvorfor han måske kunne være interesseret i lidt mere spilletid. Som type minder han meget om Cornelius, hvor han trods sin størrelse har relativ god teknik.

Kan godt være jeg drømmer lidt, men Med Olof er overlæggeren ligesom sat :-)

Men noget kunne tyde på at Hoffenheim er klar til at sælge: http://onside.dk/bundesl…-hoffenheim
PS: Var så "opslugt", at jeg glemte det ikke var en alm. tråd, jeg skrev på, men FCK-tråden. Beklager.

Vedr. Derdiyok:

http://www.blick.ch/spor…172646.html

Der er ingen grund til at sigte for lavt. Men forskellen på FCK lønninger og lønningerne i eksempelvis Bundesligaen er oftest for voldsom.

Og bare i Æresdivisionen i Holland er gennemsnitslønnen på ca. 300.000 Euro - fordelt over de 18 klubbers spillere. Og en spiller, som Reis, der er bragt på bane andetsteds, tjener 750.000 Euro (formentlig kun grundlønnen) hos Vitesse.

Men ok, der kan sikkert fint opsnuses talenter i større klubber. Men så skal det nok være på deres reservehold, blandt spillere, der endnu ikke er kommet på 1. holdet.

Vh.

Adriaanse
annonce