Snak

Mere indhold efter annoncen
Remmer synes jeg gjorde det fornuftigt på VB i efteråret de kampe han fik der, så der kan vi godt holde niveau frem til sommer mener jeg. Derimod ser det skidt ud i det centrale forsvar, hvor vi har en rigtigt solid mand og to meget svingende og ubekendte kort til at fylde den sidste plads. Vores hold er utrolig skrøbeligt og få skader eller karantæner kan blive forskellen på sejr eller nederlag. Ligemeget hvordan vi vender og drejer det, så er det problematisk, at vi har solgt en de mest driftsikre spillere i truppen, der var en sikker starter og udgjorde en stor del af den defensiv, der har set rigtigt fornutig ud i efterårets seneste runder.

Hvis mesterskabet skal hjem, så kræver det, at holdest absolut største profil - Ståle - formår at holde tungen lige i munden og får indkorporeret evt. nye spillere utroligt hurtigt! Der er med garanti dømt følelsesmæssig rutchebane i foråret - det er jeg næsten sikker på!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Remmer synes jeg gjorde det fornuftigt på VB i efteråret de kampe han fik der, så der kan vi godt holde niveau frem til sommer mener jeg.


Fik han ikke kun en enkelt halvleg efter LJ havde fejlet som VB i den første?*
Amankwaa fik også en kamp eller to på vb mod mindre hold i pokalen, men de præstationer kan nok ikke sammenlignes med superligakampe..

Synes det er lidt betænkeligt at(/hvis) det er Ståle som er primus motor bag Hamdallah galskaben..
Det er selvfølgeligt fint at CV henter spillere som Ståle ønsker sig, og hvis det er Hamdallah han vil have så fair nok, men det er vel ikke Ståle der skal vurdere hvor meget det giver mening at betale?
Hvis Ståle er egoistisk nok så kan han jo være ligeglad om vi giver 15 eller 40 mio. for Hamdallah (eller om Hamdallah er 18 eller 31 år), han bliver jo bedømt på de sportslige præstationer ikke hvor fornuftigt vi handler..
Håber at han er opmærksom på at med "great power comes great responsibility" :P

*edit. slog det op på transfermarkt.. tilsyneladende spillede han VB i 2 kampe mod hhv. AaB og Sønderjyske
Jeg har set et par artikler de seneste dage om Kevin Conboy, der har været fast mand i Holland de seneste sæsoner. Han vil gerne væk og prøve noget større end hollandsk bundkamp - http://www.bold.dk/nyt/C…nhver-pris. Hvordan vurderer andre ham - måske nogle med bedre kendskab til hollandsk bold. Jeg har altid haft et godt øje til ham, som en back, der nok ligner Pierre en del - i forhold til forcer og svagheder. Jeg kunne umiddelbart godt se en god fidus i at have en føler ude på ham!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Få nu fingeren ud for fanden FCK! Nu henter FCM Jakob Poulsen og de sælger ingen.. VI vinder jo aldrig mesterskabet, hvis i ikke tager jer mere sammen.
akka:D@

Nå ja, lad os kigge på hvad FC Midtjylland gør. De har jo vundet mesterskabet rigtig mange gange.
Forza Napoli Sempre!
Få nu fingeren ud for fanden FCK! Nu henter FCM Jakob Poulsen og de sælger ingen.. VI vinder jo aldrig mesterskabet, hvis i ikke tager jer mere sammen.


Ja, FCM står nu meget bedre end os i alle de kampe der er mellem nu og trasfervinduet lukker.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Hvis den er god nok får de dygtig spiller ind der kender system og medspillere. Pis handel for os. Fuck alle de andre mesterskaber vi har vundet. Hvad det præcist det gør de vinder os noget i år?
Men vi har stadigvæk en bedre trup end F.C. Midtjylland. Nu skal vi heller ikke overvurdere Jakob Poulsen. Og F.C. Midtjylland har jo også sagt farvel til Danny Olsen der skifter til AGF. Han var en vigtig spiller for dem.
Forza Napoli Sempre!
Jeg har ikke set ham i Holland, men Kevin Conboy var en venstreback med helt uhoerlige spidskompetencer i Esbjerg. Utroligt staerkt venstreben, fantastisk paa doedbolde, gode indlaeg og virkelig gode indkast. Ikke helt saa mobil og smidig som Bengtsson, men han ville oejeblikkeligt blive den bedste venstreback i ligaen.

Jeg kan ikke huske om han smuttede i January vinduet eller sommeren 2011, men hvis det var sommeren som jeg tror kan han foerst faa en forskerordning til sommer.
men hvis det var sommeren som jeg tror kan han foerst faa en forskerordning til sommer.


Såvidt jeg husker skal du have været ikke-skattepligtig i Danmark i 10 år, eller mere, før det er aktuelt. Den tror jeg ikke Conboy falder ind under.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
annonce