Snak

Mere indhold efter annoncen
Der var stor udskiftning i sommers, men alle kan være enige om, at de nytilkomne ikke har slået til udover Amartey - og Ludwig senere på året


Her syntes jeg godt nok du er hård med Stephan Andersen og Zanka.

FCK har, med afstand, haft den bedste defensiv i år og SA specielt, har hentet mange point til FCK.

Dem er ikke har slået til, har været de offensive profiler i form af Mussis, De Ridder, Kasaniklic m.fl. og det har været et kæmpe problem for FCK, at eneste offensive åbning, ud over trylleri fra NJ, har været indlæg fra Ludwig.

Der mangler kreativitet og gennembrudsstyrke på den midtbane.

Jeg er godt nok træt af i går, selvom kampen ganske rigtig er ligegyldig.
Umiddelbart skal Ståle se at få hentet de 6 point vi mangler for at holde Brøndby bag os. Og så skal der ses fremad.
Missionen må være, at vi henter 12-15 point mere i næste sæson, for jeg tror ikke vi skal regne med FCM henter væsentligt færre. Selv med afgang af 3-4 profiler (Izunna, Sly, Svia og måske Sisto) så har de et godt setup og en stærk trup.
Jeg tror på at deres maskine kan skaffe dem gode spillere, af den simple årsag at de har så afklaret et koncept, at de ved med sikkerhed hvad de leder efter. Et program er ikke bedre end hvordan man bruger det, og desværre ser Glen enormt afklaret ud. Hvis du gav det til CV ville han søge på +15 millioner, +15 mål og Norge.

Samtidig ligner Brøndby faktisk en udfordrer næste sæson, medmindre Rud går shopamok og henter 6 spillere Frank skal bruge en evighed på.

Det er virkelig en nøglesæson den næste. For økonomien, det sportslige setup og selvforståelsen. Det mesterskab SKAL hjem. Heldigvis ligner Kusk og Verbic den medicin vi har brug for. Nu mangler der bare et par mere afklarede centrale spillere. Bendtner!
moderator
Jeg tvivler nu på, at FCM får en tilsvarende sæson rent pointmæssigt. De kan næppe gentage deres succes på dødbolde, men vi skal selvfølgelig forbedre os gevaldigt.
Desuden kan de europæiske kampe udfordre dem yderligere, men jeg forventer ikke, FCM kommer i et europæisk gruppespil, og dermed er de ret hurtigt færdige her.
De bryder jo aldrig deres seedning, hvilket heller ikke, i følge deres fanskare her på siden, er noget der tillægges væsentlig betydning.

I går blev vores offensive problemer i den grad udstillet, og det må sgu være bekymrende for Ståle, at vi kun skabte en chance selv, som Bjørn kiksede. De Ridders var en gave fra deres forsvar.

Det er dog klart, at vi med Remmer og Delaney på hver sin kant var hæmmet offensivt, og vi var på overarbejde defensivt, fordi vi med bolden aldrig fandt ro i første halvleg. De Ridder var absurd ringe i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Arr, ok. Defensiven har været fin, selvom Ankersen stadig ville pynte på den knapt så fede højre side. Jeg er pænt stor fan af Zanka, for der er dæleme meget fodbold i den fyr. Hans hjerneblødninger not so much. Stefan er også absolut et plus (han havde dog stadig ikke vippet Wiland af i 2010-11).

Hvad er folks holdning herinde til den gode Glen?

Nu satte ONSIDE dem op imod hinanden igen i går, og man føler lidt at der er lidt spydigheder mellem de to. Kan også se der er mange rundt omkring som ikke bryder sig særlig meget om Glen Riddersholm.
Det er ret paradoksalt at Ståle og Glen ikke bryder sig om hinanden når de faktisk ligner hinanden rigtig meget. Sådan virker det til. Jeg har ikke noget problem med Glen Riddersholm. Han kan til tider virke arrogant, men det kan Ståle også. Det er flot hvad han og FCM har præsteret i den her sæson.
Forza Napoli Sempre!
Jeg kan ikke lide Glen, men det er af alle de forkerte og usaglige årsager.

Fagligt er der jo ikke mange fingre at sætte på manden. Han har opbygget en kultur, et vinderkoncept og er netop blevet dansk mester på den baggrund. Det er der ikke andet at gøre ved end at lætte på hatten af.

Onsides lort er jeg ligeglad med.
Brugerkommentar fra Mikkel:
"Hej Glen Brøndby eller FCK ???"
Svar fra Glen Riddersholm:
"Hej Mikkel
Brøndby. Fordi de ligger tættere på de menneskelige værdier, som vi sætter i højsædet her i FC MIdtjylland."

Brugerkommentar fra Jonas:
"Hej Glenn er du klar til at opruste holdet så meget som Ståle allerede har gjort? Eller ser du ikke så stor forandringer nu når i har haft en kanon sæson?"
Svar fra Glen Riddersholm:
"Hej Jonas
Hvis Benham ville, kunne han sikre, at vi blev nummer et igen næste år bare ved at købe os til det.
Men, han er kommet ind i klubben med respekt, for de værdier FCM er bygget på. Nemlig udvikling og resultatudvikling. En svær og hårfin balance, og til sammenligning med FCK, som skal købe sig til at opfylde sine målsætninger."

http://ekstrabladet.dk/s…5568758.ece
København.
Haha, det er da nogle fine svar.
fck-medløber.
Nu kaster jeg lige et kort på bordet. Jeg ved ikke om det overhovedet er realistisk, men hvis Helander ikke bliver til noget, kunne Sebastián Coates måske bruges? Han har et år tilbage af sin kontrakt i Liverpool og de kan ikke bruge ham. Hans lejeaftale i Sunderland var heller ikke nogen succes. Transfermarkt vurderer ham til 13 millioner kroner, men han er nok lidt løntung. Han var et stort talent for nogle år siden og København ville måske været et godt sted at få gang i karrieren igen. Måske drømmer jeg.
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
annonce