Snak

Mere indhold efter annoncen
Johan Lange har talt med mediano - det kan anbefales at lytte med der.

Virker til man gør meget for at bygge holder rundt om holdet stærkt. Alt fra ungdom til scounting til lægestabt, spillere og naturligvis trænere.
Indtrykket er, at selvom Ståle naturligvis er en central figur, så vil et tab af ham ikke være så dyrt på mange af de parametre der gør FCK stærke.
Men det skal man jo selvfølgelig også sige og tro, det troede man vel også sidst Ståle smuttede. Det virkede bare ret gennemtænkt, så man kan håbe der er kød på.

Lange brugte en ret klar hentydning til Bif da han skulle forklare hvordan man havde investeret i ungdommen. Man havde brugt mange penge på de bedste trænere og den bedste stab, ikke på enkeltspillere. Det kom så man ikke kunne undgå at tænke på at det var nogenlunde samtidig at FCK opgraderede SOE og Bif opgraderede og var gode til at fortælle verden om Stükler og en keeper de havde brugt mange penge på at hente.
Det er jo i sig selv sundt, hvis det er den slags, altså gode rammer og trænere, man er foran på.
Et andet fokus var omkring det at lave og overholde en karriereplan. Når man eksempelvis har lover Ludvig at han skal spille nogle år og vokse her, men så også få opfyldt drømmen om endnu mere et andet sted, så overholder man det. Derfor vil man ikke se FCK hardballe med en spiller om at man bare holder på ham fordi man kontraktligt kan - det underminerer troværdigheden.

Også det med at der naturligvis er længere fra ungdomsfodbold til et dygtigt hold end fra ungdomsfodbold til et mindre godt hold blev slået fast. Men det ved vi jo godt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg har ikke hørt det - findes det som podcast? Det sagt læser jeg intet om, at man i FCK naturligvis er ekstremt bevidst om FCKs kultur og historik. Det er som om denne helt essentielle del bliver nedprioriteret til fordel for relativt simpel organisations- og managementsnak. Altså tomme ord. Og nok med god grund. Johan Lange kan være ligeså fagligt godt klædt på, som folk ønsker ham talt op til at være, han passer, karaktermæssigt, stadig ikke ind i FCK. Han er vattet i sin kommunikation og udstråling, og gemmer sig bag floskler, modeller og strategier. Det aftvinger ikke den respekt, en stærk organisation må have i FCK, for at få fodboldholdet til at præstere.

Jeg beklager hvis nogen føler sig irriteret over, at jeg er negativt indstillet over for tiltag, vi ikke har set resultaterne af endnu. Sagen er blot den, at jeg har været med siden klubbens første eksistensdag (dog ikke som tilhænger før et par år senere, det er dog en anden snak), og jeg er ganske fint klar over, hvad der rykker, og hvad der ikke rykker i FCK. Hvis man som organisation og/eller leder i samme ikke er bevidst om det dette - og det kunne det manglede fokus på området tyde på - så tillader jeg mig at være skeptisk.

Endelig er snakken om karriereplaner lidt mærkelig, sådan som den er gengivet. Alle kan da forstå, at Ludwig Augustinsson må sælges til sommer, hvis det har været en del af aftalen, da han tiltrådte som FCK-spiller. Eller sagt med andre ord; alle forstår at det er undergravende for troværdigheden, hvis man ikke overholder indgåede aftaler. Men der er da heller ingen som undrer sig over et salg af ham, nu det længe har været meldt ud, at han smutter til sommer og en afløser er klar i kulissen - derimod undrer folk sig over de nævnte beløbsstørrelser. Alle kan jo blive enige om, at man ikke sælger for enhver pris, og med mindre man ligefrem har skrevet en frikøbsklausul på 3 mio. Euro ind i kontrakten, virker det håbløst at sælge for så lavt et beløb.
moderator
Jeg forstår heller ikke, hvis der er begejstring for Johan Lange. Han var en central del af nedturen under Roland Nilsson og CV, og beviste her, at han slet slet ikke havde evnerne til den del.
Han er nemlig en flosklernes mand, og han har mere ansvar til daglig, end jeg finder hensigtsmæssigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg synes den podcast med lange var en lang(e)gaber. Han kommer ud i meget lange forklaringer, der indeholder en milliard buzzwords, floskler, etc. Sammensat med brüchmanns måde at stille spørgsmål på, der mestendels går ud på at give en alen lang gengivelse af et eller andet han har observeret, før han kommer til det egentlige spørgsmål gør det til en ørkenvandring. Måske det bare er mig der er for simpel, men jeg kunne simpelthen ikke høre podcasten til ende, selvom jeg havde glæder mig til at høre den.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Mener vi havde snakken allerede dengang strukturændringen blev præsenteret.
Lange er en klubmand, han er sikkert vellidt af kolleger, ståle og bestyrelse, og arbejder med garanti rigtigt hårdt. Han virker ydmyg, velovervejet - uden at være lynende intelligent, seriøs og så tror jeg han er relativt billig i løn.

Men, synes han er overmatchet til sit job, der står (stortset) kun FCK på cvet. Vi skal da have en eller anden der har prøvet at være i en af de klubber vi gerne vil udvikle os til.
Erfaring fra øverste hylde, fingeren på pulsen, og nogle visioner for hvad man kan gøre med en klub som FCK.
Det skal også være en person der kan udtale sig med autoritet og den rette ´dignitas´.
Lange er ikke rigtig en person der gør et stort indtryk, han er altid så diplomatisk og forklarende.
Og så risikerer vi at Lange tager med hvorend ståle tager hen når den tid kommer, om han er et geni i jobbet eller ej, så ville det sgu være lidt af en halshugning..

Synes iøvrigt at ham podcasteren stillede gode spørgsmål, han udpenslede dem bare meget mere end han behøvede og der er ingen grund til at han præsenterer svarmuligheder også.
Han snakkede jo 75% af tiden eller noget i den stil..

Edit. hvis du mangler et link, Matias, http://www.mediano.nu/oversigt/2017/1/25/kom-med-ind-i-fc-kbenhavns-indre-liv-interview-med-teknisk-direktr-johan-lange
Kedeligste transfervindue i mands minde.. Er vi færdige tror i?
Ja!

Og hvorfor er det kedeligt? Det er da netopnvidunderligt, at man ikke skal stresse over mulige salg, eller panikindkøb insidsye time. Desuden ser jeg Ståles tidlige indkøb som en herlig ting. Brug du heller tiden på at følge truppens opstart på FCK-tv, og tænk så på, at der er under tre uger til hele verdens yndlingshold smadre Ludogorets ud af EL!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Baskhim ud på leje så tror jeg vinduet er lukket, med mindre der dumper en spiller ind af døren som man bare ikke kan sige nej til, og så er det vel ikke umuligt at der kommer et helt skørt bud på enten Zanka, Erik eller Ludwig, som FCK simpelthen ikke kan sige nej til
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Kommer der et voldsomt bud på specielt Zanka og Ludvig skal man da også stærkt overveje det. Eneste problem er om man så mangler backup for Boilesen (ville han være klar overhovedet) og Johanson/Okore/ Anton.
Men på vej ind i et forår hvor mesterskabet er hjemme, kommer der vel aldrig et bedre tidspunkt at tage imod den store gevinst hvis man bliver tilbudt den.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce