Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af la.Vecchia.Signora
Vil mene at det altid lå i kortene at Pogba skulle hurtig videre, og med den pris vi fik kan man vil ikke fortænke nogen af parterne.....
Skrevet af Gustenv@rius
Med både Lemina og Rincon ude af døren, er det vist på tide at hente en ny midtbanespiller. Kom nu med N´Zonzi, tak.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Le6ends
Ja, det var en fejl at give nr. 10 til Pogba. Men alle regnede jo med, at det var en signal om at blive en længere årrække. Han fortjente ikke det tal. Men pengene var gode for ham, ingenlunde en spille til den pris - så det var mægtig godt!

Hvad kan N´Zonzi bringe Juventus, siden du så gerne vil have ham til klubben, @Gusten?
Skrevet af Le6ends
Og jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan I andre har det med Emre Can? Han har eftersigende afvist et kontraktudspil fra Liverpool. Hvis rigtigt, kunne det tyde på, at han vil til Juve. Hvorfor jeg godt kunne tænke mig, at høre jeres tanker om ham?
Skrevet af Promo
Can ville i mine øjne være en smule bedre end Lemina men så heller ikke mere end det - så meget hellere en tank som N´zonzi komme til da han tilbyder noget vi ikke har meget af på midten - muskler, og så endda med en pæn teknik.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Le6ends
@Promo

Jeg kender ikke Emre Cans spil specielt godt, men jeg har da lavet lidt research på ham, eftersom rygterne har været lange og ikke rigtig vil stoppe. Det jeg er kommet frem til er, at han er en stærk spiller, teknisk god, god til at placere sig, boks til boks spiller med god timing og gode afleveringer. Han er ung, modelérbar, men stadig med en fin erfaring.
I forhold til de fremhævelser ved N´Zonzi, som jeg heller ikke kender spillestilen på specielt godt, synes jeg at der er flere plusser ved Emre Can. F.eks er N´Zonzi mere defensivorienteret, hvilket jeg ikke rigtig tænker, at vi har behov for, når vi kigger på Marchisio og Pjanic og en Khedira let kan adaptere til en mere defensiv rolle.

Er det muligt, at signe begge spillere mon?
Skrevet af Promo
Det er nu ellers ret entydigt at det vi har allermest brug for er en destroyer til midten, frem for en tekniker, især med tanke på de kanter vi formentlig kommer til at stille med i en del af kampene.
Khedira har allerede prøvet at være udpræget DM (i Real M) og det gik da okay men var imo ikke stærk nok der.

Jeg tror ikke 2 sekunder på at der er plads til både Can og N´Zonzi - det vil være endten eller, og der håber jeg klart på Franskmanden, også selvom han bliver 29 til December.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af gorillapik
Er Nzonzi overhovedet en opgradering i forhold til Rincon? Synes det virker helt tåbeligt.
Skrevet af Le6ends
Jeg synes ikke, vi har behov for en "destroyer." Vi har brug for en spiller, der kan være med til at opbygge spillet på midten, til at få det mere velspillende. En spiller der kommer for at ødelægge, det bryder jeg mig ikke om.
Jeg er enig med Gorilla i, at Rincon og Nzonzi er på nogenlunde niveau, dog er N´Zonzi en anelse bedre. Men helt enig med Gorilla - det er lidt tåbeligt.

Jeg håber klart, at en Emre Can kan komme på plads - eller en anden, som der ikke er snakkt om.
Skrevet af Promo
Tvivler kraftigt på i nogensinde har set N´Zonzi spille når i siger han på niveau med Rincon. Det himmelråbende fjollet.

Og kan vi ikke godt blive enige om at Pjanic ganske sikkert tager sig af rollen som bindeled (tegista) og vi derfor ikke mangler sådan en type. I al fald ikke til start-11´eren.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Le6ends
Pjanic er bindeled, korrekt - det er ikke det jeg eftersøger. Du analyserer det jeg skriver helt forkert. Emre Can skal være med til at få midten mere velspillende med sine gode afleveringer. Emre Can er jo ikke en defensivt orienteret midt, han er en ren boks til boks spiller med øje for placering og afleveringer - her inklusiv nøgleafleveringer. Samtidig er han stærk, han kan tage de hårde dueller, hvilket han er kendt for. Jeg ser simpelthen ikke mange minusser hos Emre Can.
Skrevet af Gustenv@rius
Det virker mildest talt tåbeligt at kommentere på N´Zonzi, når man tydeligvis aldrig har set ham spille, eller i hvert fald i meget begrænset omfang. Han er ikke kun defensivt orienteret, men kan tværtimod lidt af alting.

Hvis man formoder vi på et tidspunkt skal spille med Costa, Berna, Dybala og Higuain oppe foran, så er det pine død nødvendigt med en dygtig oprydder ved siden af Pjanic. Og her passer N´Zonzi perfekt ind.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Le6ends
Har I stats på, at Juve skulle have brug for en decideret oprydder? Hvor mange mål gik ind på Juve osv? Jeg kender personligt ikke de tal.
Det eneste jeg ved er, at bolden på midten sjældent kører flydende, jeg synes tit de har problemer med at få det til at køre. 3/4 dele af sidste sæson, var egentlig en rodet omgang, hvor man tydeligt kunne se, at der var brug for et eller andet.

Jeg giver jer gerne, at det var forkert at udtale mig så meget om N´Zonzi. Det trækker jeg gerne tilbage. Det eneste jeg rigtig ved, er hans niveau fra PL - som ikke var pralende. Men ellers intet - den tager jeg gerne på mig.
Skrevet af pinturicchio
N´Zonzi ville være en glimrende tilførelse til midtbanen, og han har præsteret på et væsentligt højere niveau end Can imo. Han ville være en virkelig god tilføjelse, men det virker ikke til, at ledelsen er klar til at smide, hvad Sevilla forlanger.

Skulle det ende med Matuidi, så ved jeg ikke, hvad jeg vil tænke. Det er vel en ok løsning, men absolut heller ikke mere end det.
Skrevet af la Vecchia Segnora
Der er godt nok mange rygter lige nu angående midbanespillere.

Hvem tror i lander i Juve: Can, Kondogbia, Matuidi, Strootman, N´Zonzi eller en helt anden? Jeg ser Kondogbia, som en utrolig spændende spiller, men jeg tvivler på at han er en her og nu løsning, så jeg gå med Matuidi.

Kommer der en erstatning for LB?
Som jeg ser det er Chiellini den ene som ikke er en lotto kupon. Benatia ser jeg ikke som en breddespiller og ikke en der er berettet til startopstillingen. Rugani er jeg ikke tvivl om er fremtidensmand, og det er kun godt hvis han kan få noget førsteholds bold, men tvivler på at han er manden lige nu er klar til at trække Juve igennem de helt store kampe. Barzagli har et højt topniveau, men syntes at man er begyndt at se alderen trykke.
Vi har altid været kendt for en bomstærk forsvar, men efter min mening er vores største svaghed at vi ikke har en fast makker til Chiellini.
Hvad mener i?
Skrevet af Promo
Jeg fatter absolut ingenting hvis ikke Rugani ender som fast makker til Chiello i langt de fleste (og vigtigste) kampe i denne sæson. Det ville være et voldsomt spild af talent hvis han skal sidde på bænken efter en 36-årig Barzagli (som stadig er hamrende dygtig, men virkelig viser at alderen trykker i disse dage) og fucking Benatia.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af gorillapik
Det er sjældent jeg har set de spillere vi bliver kædet sammen uden for serie a spille, men lige Nzonzi har jeg set da set 4 kampe med de seneste to sæsoner. Og han har altså ikke imponeret mig stort. Og jeg synes oprigtigt ikke det er en stor nok opgradering sammenlignet med Rincon, særligt ikke i forhold til hvad man også må slippe for det. Strootman er den eneste af dem vi er linket sammen med som virkelig ville kunne rykke på noget, men det virker til gengæld også meget urealistisk at hente ham.
Skrevet af pinturicchio
Juventus: Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Hmm. Ærger mig, at Rugani ikke er med fra start.
Det havde da også været sjovt at få set enten Costa eller Bernadeschi i aktion. Men kan da være, at Cuadrado vil overraske positivt.
Skrevet af Magnifico
Bliver kampen overhovedet sendt på nogle kabel tv-kanaler? Kan ikke finde den.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af pinturicchio
Jeg har kun kunne finde stream, men kvaliteten er ikke prangende...
annonce
0