Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gasbarroni
Hmm, jeg vælger at forholde mig skeptisk overfor oplysninger, der alene er blevet præsenteret af yahoo sport uden nogen form for kildeangivelse. ”E in serata è giunta la notizia (…)”.

Mere ukonkret kan det vel dårligt blive?

Beskrivelsen af den økonomiske effekt af trøjesalget understøtter heller ikke ligefrem, at der skulle være tale om nogen med insiderviden.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Promo
Imens der er VM finale er Cristiano landet i Torino forud for hans lægelige tests og præsentation i morgen. https://twitter.com/juventusfcen/status/1018521305694470144
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Hovedstaden
Hmm, jeg vælger at forholde mig skeptisk overfor oplysninger, der alene er blevet præsenteret af yahoo sport uden nogen form for kildeangivelse. ”E in serata è giunta la notizia (…)”.

Mere ukonkret kan det vel dårligt blive?

Beskrivelsen af den økonomiske effekt af trøjesalget understøtter heller ikke ligefrem, at der skulle være tale om nogen med insiderviden.


Hvor mange CR7 trøjer der er solgt, er der sikkert ikke mange, som har det nøjagtige overblik over. Der er dog ingen tvivl om at der de seneste dage har været gang i salget, da der kun er str. S og M tilbage på Juventus.com.

Tilgangen af CR vil helt sikkert, udover det sportslige, gøre det godt i forhold til marketing og promovering af klubben, og som formentlig vil bidrage med en masse mønt i klubkassen i form af bla. sponsorater. Juventus er helt sikkert blevet endnu mere attraktiv på fodboldkortet.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af Promo
Jf. det vi skrev om for et par dage siden, om klapsalverne på Allianz kunne have haft en indflydelse på skiftet, så kører der nogle citater på Twitter fra Paratici om at det bestemt var en del af det.
https://twitter.com/ADP1113/status/1018920023220420608
Fabio Paratici "The idea of signing Cristiano Ronaldo was born during Juv vs Real, when Cristiano received the standing ovation. During the week I spoke with his agent & he said: Listen, he was very impressed, he would like to come & play for Juventus one day."


For nu vil jeg ikke lægge for meget i det, da jeg ikke har set (eller hørt) nogen kilde på citaterne, jeg tror dog stadig selv på at det har hjulpet lidt på vej.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Vingummibamse
Folk overvurderer konsekvent indtjeningen på trøjer for klubberne.

Klubberne h aser en reel indtjening på 10-12 euro / trøje. Det er selvfølgelig en del. Men for få år siden blev der solgt 1.2 millioner trøjer i hele den italienske liga. Lad os bare sige Ronaldo sælger 1 million trøjer, (hvilket er mere end han gjorde i real). Det er alligevel ikke engang nok til at dække hans løn, uden transfer sum. Når folk så Har trøjen, køber de fleste ikke en ny igen.

Trøje og trøjesponsorater har større indflydelse. Om Ronaldo sælger 300k eller 500k gør ikke vildt meget forskel :)
Skrevet af Gasbarroni
Nu formoder jeg ikke, at du har insiderviden mht. Juves aftale med Adidas, hvorfor jeg har svært ved at se, hvor du har de tal fra?

Vi ved vel ikke meget mere end:

1) Klubben får først en (ukendt) andel af indtægterne, efter Adidas har solgt for et (ukendt) beløb.

2) Avancen afhænger i høj grad af salgskanal.

?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lige præcis Juventus har faktisk en unik aftale, hvor de selv står for at sælge trøjer og andet merchandise, i stedet for at lade Adidas stå for den slags.

Deres aftale er ret interessant at dykke ned i. For 15/16-regnskabet solgte Juventus merchandise for 15 mio. euro, som var købt for 3,15 mio. euro af Adidas. Det er tæt på en 80:20-fordeling. Så når Juve sælger en trøje får de ikke bare "10-12 euro", de får faktisk i omegnen af 80 procent (forudsat tallene ovenfor kan overføres til trøjesalg).

De fleste klubber sælger bare retten til at sælge merchandise til tøjfabrikanten. På Old Trafford er det fx Adidas, der har butikken ved stadion. De driver den og betaler så en pæn sum for at producere trøjer med Uniteds logo. Til gengæld får klubben stort set ikke del i overskuddet.

Tal og detaljer fra kontrakten: http://www.calcioefinanza.it/2016/08/01/accordo-juventus-adidas-come-funziona-sponsor-licensing-merchandising/
Skrevet af Hovedstaden
Trøjesalg og merchandise salg som bliver forøget er en ting, og det kan godt være det ikke betaler hele hans løn, men det kan det forøgede antal sponsor indtægter som angiveligt skulle ligge på mindst 30%, når man køber en spiller som Ronaldo. (Kilde er eb eller bt)
Det ligner mere en investering, end en udgift at få CR til klubben, også økonomisk.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af NickRomano
Man kan undre sig over, hvorfor Real Madrid ikke ønskede at give Cr. Ronaldo en lønforhøjelse, når spilleren tilsyneladende uden problemer kan tjene omkostningerne på sig selv ind igen - og dét selvom Madrid utvivlsomt har en meget mere velsmurt PR-maskine end Juventus!!!!!!!!!!!!!!!
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Promo
Hvis Zizou kommer ind som højre hånd til Paratici, så behøver vi vel næsten ikke at være urolige for hvem der er træner de næste 2-3 år.
Som en af de gode Juve drenge på Twitter (Tarek Khatib) skrev: Zidane some håndlanger til Fabio i 18/19 sæonen, Allegri vil prøve noget nyt efter den sæson og tager til PL eller måske Real hvor Lopetegui nemt kunne være strittet ud, og Zidane tager over i 19/20 sæsonen.

I den sammenhæng giver det god mening, men omvendt har Allegri også nærmest hver gang spørgsmålet har gået på om han snart skulle videre, henvist til at han altså har kontrakt med Juve til 2020, og agter at se den til ende, og så er spørgsmålet jo så om Zizou gider sidde og være håndlanger i 20 måneder.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Det kunne måske også tænkes at Zidane rent faktisk hellere vil have en ledelsespost, end at være træner.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af la Vecchia Segnora
https://www.juventusnews24.com/serie-c-ecco-la-probabile-composizione-dei-gironi-ce-anche-la-juventus-b/

hmmm både Milan og Juve, får et b hold i serie C.... Kan de rykke op i serie b eller er det låst?
Skrevet af Vingummibamse
@lapioche jeg var ikke klar over den unikke aftale. Men det er stadig korrekt at det før, næsten alle klubber må jeg hellere sige, forholder sig sådan at klubben får minimal del i trøjesalg. Men fin aftale ser der ud til.

Uagtet, der skal sælges ualmindeligt mange trøjer for at dække Ronaldo tilnærmelsesvis. Så den gamle "tjener sig selv ind i nerchandise" er stadig ikke holdbar.

Men glæder mig til at se Ronaldo i en ny liga (selvom jeg ser begrænset serie A). Bliver spændende at se om der ryger nogen ud i stedet. Ville gerne se dybala i England:) Men sker ski næppe.
Skrevet af del piero 202
Jeg tror virkelig ikke Zidane kommer til Juve - Di Marzio har været ude og afvise historien, og det ville sku heller ikke rigtig give nogen mening.

Historien om Juves aftale med Adidas er jeg heller ikke helt sikker på, men i og for sig er det vel også ligegyldigt - Jeg tror ikke der er nogen der tvivler på at selv med 0% af merch salg, ville Ronaldos skifte stadig være en sportslig og finansiel gevinst
Jeg kan godt lide fodbold :)
Skrevet af Gasbarroni
Vil Zidane ikke være en umådelig dyr herre at have i en sådan rolle? I hvert fald hvis han bare tilnærmelsesvis skal have det, han ville kunne få andre steder.

Og tesen om at han allerede nu på den led køres i stilling som afløser til Allegri, håber jeg godt nok ikke er sand. Det vil da sætte begge parter i en noget mærkværdig situation.

@LaPioche

Den fordelingsnøgle kan desværre ikke bare overføres direkte til trøjesalget.

Man bliver nødt til at skille tingene ad.

En ting er de produkter, der sælges igennem egne kanaler (webshop og klubbens egne fysiske butikker). Noget andet er produkter, der sælges igennem andre kanaler.

For Adidasprodukter, der sælges igennem andre kanaler, er aftalen helt traditionel. Klubben tjener først på salget, når Adidas har nået en vis omsætning, og andelen, de får, er ikke vanvittig stor. I Nike-aftalen var det en trappeordning på 10-12-14% stigende med omsætningen.

Det er på de Adidas-produkter, der sælges igennem klubbens egne kanaler, at avancen er høj, da klubben jo får den avance, som almindelige butikker normalt får, og den er ganske betydelig. Derudover er der stor avance at hente på andre Juve-brandede produkter som eksempelvis livsstilskollektionen, og den vil man meget gerne have udbredt til andre salgskanaler end blot egne. Det er forhåbentlig noget Ronaldo-effekten kan bidrage til.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Forza nedved
Rygtet om pogba bliver ved med at svirre. Ifølge tuttosport vil pogba til juve og der florerer en video med ham og matuidi hvor matuidi opfordrer pogba til at komme til juve.

Spændende hvad klubben siger til det. Og skal pengene fra evt. Salg af rugani, higuain og sandro bruges til at dække ronaldos transfer, eller vil man bruge de oenge på pogba og evt. Godin eller marcelo?
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af Forza nedved
Det eneste negative med alle de spillere vi evt. Får er at der bliver færre og færre italienere i en kommende startopstilling
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af Gasbarroni
http://www.juventus.com/en/news/news/2018/presenting-the-new-2018-19-adidas-third-kit-juventus.php

Fint initiativ - selvom det naturligvis blot er en dråbe i havet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce
0