Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Gasbarroni
Nu skrev jeg jo "Når Juve sælger en trøje". Ikke når en dansk Juventus-fan køber en trøje på Unisport. Med forbehold for en fejl i min Google Translate oversættelse, så er tallene fra Juventus "egne kanaler", for nu at blive i din terminologi, og ikke fra hvor meget merchandise der bliver solgt på verdensplan.
Skrevet af Gasbarroni
Så misforstod jeg.

Desværre er det jo traditionelt set kun en begrænset andel af trøjerne, der sælges ad den vej. Godt 40.000 stk. i 15/16 og godt 41.000 i 16/17.

De tal fra 15/16, hvori artiklen tager udgangspunkt, er i øvrigt 3. kvartalstal, og de €15 mio. er et estimat for hele årets omsætning, mens omkostningerne på €3,15 mio. udelukkende dækker de 3 kvartaler.

Regnskabsåret endte ud med en omsætning på €13,5 mio., hvor der udover salget af Adidasprodukterne også er inkluderet andet merchandise og indtægter genereret via afholdelsen af en række fodboldskoler.

Omkostningerne til indkøb af produkter var €4,34 mio.

Tilsvarende tal for 16/17 var i øvrigt en omsætning på €19,2 mio. baseret på indkøb for €8,3 mio. I første halvdel af 17/18 fortsatte den positive udvikling.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Promo
Lidt nyt i form af rygter osv.

Først og fremmest, Chelsea har angiveligt spurgt ind til om Higuain er til rådighed på markedet. (Der gisnes om en pris på €65 mio.)

Chelsea skulle også have spurgt ind til Rugani hvor Di Marzio skriver Juve ikke er interesseret i at sælge ham, mens Romeo Agresti skriver at man forlanger mindst €40 mio. for at sælge Rugani.

Slutteligt har Pjanic fået ny agent, en mand ved navn Fali Ramdani som angiveligt er meget tæt på Chelsea. Ifølge SKY vil denne agent gerne have Pjanic videre til en ny klub (Chelsea og Barcelona nævnes som mulige destinationer) men at spilleren selv, og Juve, meget hellere vil forlænge aftalen med 2 år.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af NickRomano
Læste jeres debat om indtægterne fra Cr. Ronaldo-trøjesalg.

Her er en artikel ( desværre på spansk, men den kan vel proppes i en oversættelsesmaskine, selvom de italiensk-kyndige måske "magter" den alligevel ), som i korte træk fortæller, at selvom Juventus allerede har solgt over 500.000 stk. trøjer, har trøjesalget "kun" genereret en indtægt på 7 - 8 mill. euro.

https://www.sport.es/es/noticias/coppa-italia/las-venta-de-camisetas-no-financian-el-fichaje-de-cristiano-6952698
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Gasbarroni
Endnu en artikel, hvor de har misforstået, hvordan det fungerer. I hvert fald så vidt hvis jeg forstår artiklen korrekt.

Det er i øvrigt en anelse sjovt, at så mange udenlandske medier har viderebragt de ubekræftede rygter om 520.000 solgte trøjer på det første døgn.

Jeg har endnu til gode at se et de mere seriøse medier rapportere det tal. Formentlig fordi det er grebet ud af den blå luft. Jeg er dog nysgerrig efter at vide, om andre har set det?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af SerieA33
Nogle herinde der kan fortælle lidt om Christian Makoun?
Har bare læst at vi købte ham foran Real Madrid og andre klubber.
Er han M.kean agtig ?

Skrevet af SerieA33
-
Skrevet af Gustenv@rius
https://twitter.com/danitro91/status/1021787423515320320?s=21

Haha ffs, det kan ikke være mere spot on.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Det er så pisse fedt lavet!

Og hvis vi lige skal vende "handlen" en gang; jeg tvivler stærkt på at Allegri og de fleste fans er interesseret i at se ham tilbage, og derfor tror jeg heller ikke at Juve for alvor er reelt interesseret i at hente ham tilbage, selv på reduceret løn. (Jeg tror heller ikke på en byttehandel da klubben ganske tydeligt har indikeret at man søger rede penge for Higuain. (+€55 mio.)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Det er så Caldara som Leonardo er efter.

Mødes nu i Milano; Marotta, Paratici, Leonardo og Beppe Riso(agent Caldara).
Skrevet af SerieA33
Fantastisk lavet med den twitter-video.

Juventus har aldrig(ikke hvad jeg kan huske??) købt nogle spillere tilbage. Vi har altid solgt dem, som ikke ville være i klubben.

Pogba, Vidal og Bonucci(de seneste par år) ville videre, og vores klub fortsætter og bygger bare på.
Det har jeg det mere end fint med, hvis fortsætter sådan.
Skrevet af Promo
Vi hentede Cannavaro retur fra Real i 2009 uden at det var nogen succes, så man kan da håbe at den historie kunne hjælpe til at afskrække fra man gjorde noget ligende med slangen.

Mht. Caldara: Jf. Di Marzio har Juve afvist at sælge Caldara, eller bytte ham for Bonucci. De skulle angiveligt have været lydhør for byttehandler med spillere som Higuain, Pjaca og Sturaro. (Den sidste gav mig et lille grin)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af cinghialone
Efterhånden ved man snart ikke, hvad man skal tro på. Hvis nogen havde sagt for 2 måneder siden, at vi ville hente Ronaldo, ville man være blevet kaldt enten tosset eller i bedste fald jubeloptimist. Og hvis man så samtidig havde spået, at vi hentede Bonucci og måske også Pogba tilbage, ville man være blevet tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling.

Men nu ser det ud til, at samtlige ovenstående scenarier er mulige. Men det er nu stadig lidt svært at tro på, at man bytter unge lovende Caldara ud med 31 årige Bonucci, der skred fra Juve sidste sommer. Især taget i betragtning, at forholdet mellem Bonucci og Allegri syntes lidt anspændt.

Personligt ser jeg dog på sin vis gerne Bonucci tilbage. Han er 31 - ikke 35. Og kan stadig have 4-5 år på topplan. Og selvom han har haft problemer i Milan, viste han klassen i Juventus, hvor han dannede et meget velfungerende forsvar med Barzagli og Chiellini. Og jeg mener, at vi i sidste sæson savnede Bonucci´s evner i det fremadrettede spil. Evner som hverken Rugani eller Benatia helt formåede at vise sidste sæson.

Men det kræver, at han og Allegri får startet op på en frisk uden at bære nag til hinanden. Det burde de dog også begge være voksne nok til. Og Bonucci må lige vise lidt mere ydmyghed end han gjorde i sin sidste tid i Juventus, hvor successen virkede lidt som om, at den var begyndt at stige ham til hovedet.

Men ja, umiddelbart er det svært at tro på, at vi henter Bonucci og/eller Pogba tilbage. Men efter at vi hentede Ronaldo, tør man snart ikke udelukke de mest absurde scenarier mere.
Mit All Time-Juventus: Tacconi; Gentile, Scirea, Ferrara, Cabrini; Tardelli, Deschamps, Nedved, Platini; Baggio, Higuaín.
Skrevet af Forza nedved
Nej alt er muligt. Spørgsmålet er om et ev.t pogbakøb er betibget af salg af pjanic eller man vil brige pengene fra rugani og higuain til pogba?
Og hvad med sandro??? Er han mon tættere på psg?
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af la Vecchia Segnora
Romagnoli <---> Caldara
Bonehead, NEJ tak! Så 1000 gange hellere gå efter Boateng i Bayern.

Tror desværre at en Pogba return er betinget af en Pjaniuc exit. Sandro tro jeg er på vej videre, derimod skulle Juve forhandle om en leje kontrakt med reals Theo Hernandes, gad vide om de vil kunne få en eller anden form forkøbsoptions med i den aftale...
Rygter går på at juve kunne finde på at byde €90M for SMS + Pjaca, den så jeg også mest af altgå i vasken.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Theo Hernandez bliver enten et lån eller et salg med en tilbagekøbsklausul. Andet kan jeg ikke tro.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Promo
Sandro blev så sent som i går aftes (via Di Marzio) meldt til at ville blive, og skulle også stå til en forlængelse i September.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af cinghialone
Var oppe i nat og se Juventus-Bayern München 2-0.

Udmærket træningskamp, som man dog ikke kan lægge alverden i, da begge hold manglede flere VM-stjerner. Men kampen gav dog debut til Perin, Cancelo, Emre Can og Caldara - og så fik også et par unge spillere chancen. Favilli greb den med et brag, da han scorede begge kampens mål. Ifølge Allegri bliver han dog udlejet til Genoa i denne sæson. Men interessant spiller.

Spillerpræstationerne:

Perin god debut med et par gode redninger.

Cancelo sikker på bolden og virkede hurtig.

Caldara solid i den halvleg han fik.

Emre Can tung i det. Men han mangler kamptræning efter en lang skadespause. Så naturligt nok.

Marchisio rigtigt god kamp. Forhåbentlig får vi den gamle Marchisio at se i den nye sæson.

Pjanic mange boldtab. Ikke den bedste kamp.

Rugani, Chiellini og Barzagli sikre i forsvaret. Solide præstationer. Dog mod et Bayern-hold, der ligesom Juve manglede de bedste angribere. Dog gav de spilletid til både Ribery og Robben.

Sandro faktisk god kamp. Hvis han genfinder sit gamle niveau, kan kan for min skyld godt blive i Juve.

De Sciglio ikke imponerende. Blev overløbet et par gange af Coman i anden halvleg. Men det skal man måske ikke lægge så meget i, når det var årets første træningskamp.

Bernardeschi virkede tung i det. Men så var det godt, at Favilli kunne tage over.

De unge spillere gjorde det fint. Favilli med to mål. Fernandes med flot fighterindsats. Meget determineret indsats. Fagioli på 17 år gjorde det også okay.
Bayern havde bolden 70% af tiden og havde også dobbelt så mange afslutninger. Men de var ret ineffektive. Juve var mere effektive og kyniske på de relativt få chancer, de havde. Klassisk italiensk kontraspil af høj kvalitet. Allegri udtalte, at det var bevidst, at man koncentrerede sig meget om forsvaret, da man jo er stort set uden angribere i USA, bortset fra unge Favilli og Bernardeschi.

Tredje-målmand Pinsoglio fik de sidste tyve minutter og holdt da buret rent. Fint for ham. Han havde dog ikke noget at lave.

Mit All Time-Juventus: Tacconi; Gentile, Scirea, Ferrara, Cabrini; Tardelli, Deschamps, Nedved, Platini; Baggio, Higuaín.
Skrevet af la Vecchia Segnora
Jeg håber satme denne artikel er usand!!!!
https://www.football-italia.net/125062/milan-agree-bonucci-swap

Bonucci og Caldara samme værdi?? Vi solgte Bonucci for €40M sidste år, og nu er han så et år ældre, samtidig har vi lige solgt Rolando Mandragora for €20m. Hvordan fanden kan Caldara kun have samme værdi som Bonucci????????

-Betyder det så at Rugani ikke skal nogen steder, eller sælger vi begge?!?!?
Og WTF skal vi overhovedet med en 31 årig der for 12 mdr siden ikke ville være i klubben mere, så man kunne ikke se hans røv for bare fodsåler.

For slet ikke at tale om Pipita, €15M lån, virkelig????? Skulle det ikke være muligt at få han solgt med det samme, for det at han skal til Milan et år, er sgu ikke en garanti for at han ikke falder igennem, i det gale hus, og så kan det sgu være vi kun kan få 15M for ham derefter, nej enten bliver han, eller også skal han helt væk.

Hvad er det lige at vi skylder Milan, siden vi skal tabe hjernen når vi skal indgå handler med dem?
De fik sidst år en top 5 forsvarsspiller for ingen ting, nu skal de så have Caldara for ingenting og Higuain uden nogen form for økonomisk risici, really?
Jeg håber satme at hvis der er hold i den artikel, at der er en fjerde spiller på højkant, som ikke er kommet frem endnu, såsom Romagnoli.....
annonce
0