Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Meget spekulation er går på at Sarri bliver den nye træner i Juve. Nu er der også rygter om at spillerne skulle være fortalt at de skulle forvente at Sarri bliver den nye træner.

Lad os lege med tanken om at Sarri bliver den nye træner, hvad kan vi så forvente på spillerfronten?

- Vil det betyde at Higuain vil være at finde i truppen igen til næste sæson.
- Vil vi kunne se nogle spiller fra Chelsea (Jorginho, Kanté, Barkley eller AC)
- Vil vi kunne se spillere fra Napoli (Insigne, Koulibaly eller Diawara)
- Vil han satse på Dybala og vil vi kunne se et bedre samspil mellem Dybala og Ronaldo?
Il meglio di Allegri
Skrevet af Promo
Lad os lege med tanken om at Sarri bliver den nye træner
Tror hellere jeg vil lege på motorvejen med bind for øjnene.

Jeg satser alt på at Momblano har ret. (Som i øvrigt stadig holder fuldt og fast på at Pep bliver den næste Juve-træner.)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Så en spændende video om Pep på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=mNLKExFAAPI
Il meglio di Allegri
Skrevet af Promo
Ifølge L´Equipe skulle Juve formelt have afgivet et bud til Lyon på Ndombele.
Nøj hvor jeg håber vi lander ham.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af SerieA33
Guardiola til Juve. 3 år, 19 mio pr. år???. Spændt på mandag. God aften herfra.
Skrevet af Gustenv@rius
Di Marzio skriver vi har lagt et bud på SMS, samt at vi ønsker at hente Pogba tilbage.

Om ikke andet ser det ud til ledelsen har indset at midtbanen er for tynd.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af ( O )
Indspark

Det er jo ikke fordi Sarris stil er blevet luret i PL. Alle vidste jo også hvordan Napoli spillede. Den holder simpelthen ikke.
Det er nok mere fordi det er et engelsk hold, der ikke gider høre og træne intenst som Sarri forventer. Det er chelsea jo altså ´lidt´ berygtet for. Det er lidt underbygget af dengang de vandt CL under DiMatteo, hvor spillerne styrede meget selv.

Det ville blive meget lettere for Sarri at komme igennem med sin plan i Italien, på italiensk.
Jeg tror Pjanic f.eks er perfekt til Jorginhos rolle.

Skrevet af Indspark med bolden
@ (o)

Forskellen på, da han var i Napoli og nu i Chelsea, var at Napoli i et par sæsoner efterhånden har haft Serie A næstbedste mandskab, og har du de "bedste/næstbedste" spillere ift. de andre, så går det nok noget nemmere, pga. spillernes kvalitet, ligesom jeg også har fremført, at Sarri kan da sagtens vinde Scudettoen med Juve, fordi de simpelthen har den stærkeste trup, og det kan de andre ikke stå imod med.

I PL er Chelsea ikke (pt.) et af de reelle dominerende mesterskabskandidat hold, så konkurrencen er svære, fordi (en del af ) modstanderne er relativt tætter på Chelsea niveau mæssigt,
og hvad bygger du det på -at Chelsea spillerne ikke skulle gide, at høre og træne intenst? Det er derfor de er et (sub)tophold i PL og har kunnet vinde EL, fordi de ikke træner intenst og ikke gider hører efter manageren?
Hvor ringe er træningskulturen så i f.eks. Man U og Arsenal?

Selvfølgelig vil de blive meget lettere i Juve, som sagt, de har i forvejen et relativt suverænt hold i Serie A, det vil jo næsten være svære ikke, at vinde et mesterskab -medmindre, der kommer nogle vilde transfers til f.eks. Napoli, Inter, Milan eller Roma i denne sæson - det kommer jo ikke i sig selv til, at afspejle Sarris niveau (det vil så kun være negativt, hvis han så ikke vinder mesterskabet).

han kan jo næsten kun bevise, at han er bedre end f.eks. Allegri ved at vinde CL (udover Scudettoen) -Allegri nåede trods alt 2 CL finaler (uden Ronaldo)-

og ja, tror så også, at Pjanic vil være perfekt til Jorginhos rolle

Men du har jo også luret Sarris gameplan, kan jeg læse, når du kan se at Pjanic passer perfekt til Jorginhos rolle, og det er jo det.....

vi har alle luret Sarris gameplan, det er ikke så svært - og det kan gå fint mod relativt svagere modstandere, men på et eller andet tidspunkt, skal man spille mod hold som f.eks. Real, Barca, Bayern, Man C og LIverpool og for den sags skyld Ancelottis Napoli og de har spillere (og managere), der er fuldt ud i stand til, at forholde sig til og kunne lave kvalificerede modtræk mod en maskine, der kun kan og vil en ting

Men som også tidligere sagt, man kan jo blive overrasket
Skrevet af Gustenv@rius
Sarri’s spillestil er sikkert luret, hvilket i øvrigt er ret ligegyldigt. Alle ved også hvilken spillestil Barca og City har, men lige lidt hjælper det som oftest.

Hans gameplan derimod er da ikke luret, da den bliver tweeket afhængig af modstander, spillere til rådighed osv.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af ( O )
Det handler ikke om, om taktikken er luret eller ej. Det er pointen.
Vi kender alle spillestilen, som vi er nu er tre der er blevet enige om.
Det handler f.eks ligeså meget om at de andre spillere ikke genpresser nok, som at Jorginho skal føre bolden frem osv.

Og ja, chelsea er kendt for ikke at ville høre efter og det er også lidt en generel engelsk tendens.
Medmindre man f.eks nævner spurs, wolves, leicester under Ranieri, city eller liverpool hvor man på tydeligste vis har en træners stil implimenteret i spillet. Og det er ganske nyt.

De er heller ikke ville med at træne i england.
I de andre store ligaer har man ofte 2 træningspas om dagen, hvor man i england oftest har 1 og generelt lader spillerne styre mere selv, som det var tilfældet under DiMatteo (som førte til chelseas første CL titel).

Jeg er ikke enig i at juve indiskutabelt har haft de bedste spillere i de sidste 7 sæsoner. Og f.eks tror jeg Inter med en stærk defensiv trio, Handanovic, og Conte, er et fint bud.
Skrevet af Gustenv@rius
Der tales om en årsløn på €15 mio. til Pogba. En ny skattelov i Italien gør at vi lettere kan betale den slags lønninger, da vi med den nye lov kun skal betale €21 mio. brutto for at kunne give Pogba de €15 mio. Før den nye lov ville det beløb have lagt omkring €30 mio., så en ganske betydelig besparelse, og også derfor vi kunne hente Ronaldo.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Forza nedved
Synes hele tiden de rygter om pogba florerer. Mon de er mere seriøse nu end tidligere???
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af Gustenv@rius
Tja, når det kommer fra bl.a Di Marzio, så bliver det næsten ikke mere seriøst.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Indspark med bolden
Det er min oplevelse, at hans spillestil også er hans gameplan

Han spiller næsten alle kampe på samme måde 4-3-3 og helst også med de samme spillere

og ja, klubber som Barcelona og Man C har også en spillestil, men de har også offensive kreative kræfter, som kan (og må) gøre noget andet (gameplan med mulighed for individuelle kreative indslag)

Han har lidt oftere i Chelsea end før, har prøvet noget andet end 4-3-3, og det er vel fordi, hans 4-3-3 ikke har kunne fungere lige så godt, som i Napoli, fordi der nu er flere modstandere, der kan indstille sig på det, og Chelsea pt. ikke er en af de stærkeste truppe (dog stadigvæk stærk) i PL. Han ændrede jo (med succes) pludselig spillestil og gameplan mod Man C (vandt 2-0), så det er ikke fordi han ikke kan spille noget andet

Men hans udgangspunkt -spillestil/gameplan- er en meget rigid 4-3-3 uden en Messi eller De Bruyne (med ret) til at lave noget andet.

Juventus har jo ingen Offensiv central midt, der har sin force i det kreative
Den mest kreative offensive spiller Juve har er Dybala, men i modsætning til Messi i Barcelona, så vil Dybala jo heller ikke i Sarris spillestil, få lov til at spille den såkaldte Second striker, hvor man -ligesom Messi- får mest ud af de individuelle kreative evner

Med andre ord, det bliver (hvis Sarri bliver træner) som udgangspunkt en 4-3-3, med spillere, der skal gøre hvad de har fået besked på, og smag og behag, men jeg syntes ikke, det er specielt seværdigt, at se på IMO "robotagtige" spillestile

Men jeg vil da stadigvæk blive glad hvis Juve vinder sine kampe

@ (o) Altså lad os bare sige, at de er mindre seriøse mht. træning i PL (det siger jeg ikke), så er Chelsea vel som udgangspunkt vel hverken værre eller bedre stillet end de andre PL hold ift. implementering af trænerens taktik?
Det er ikke mit indtryk, at det generelt er et problem

Jeg kan iøvrigt også sagtens også se Inter med Conte som træner blive et seriøst bud en mesterskabskandidat (måske lidt afhængig af transfervinduet), men nu tænkt jeg på indtil nu, og pt ift. hvad der er hentet solgt rundt omkring, men der kan jo nå at ske meget på den front endnu, så det er selvfølgelig muligt, at truppernes styrke bliver ændret ift, hinanden inden sæsonstart, men pt. må Juve være storfavorit til at vinde Scudettoen igen

Men nu har Ancelotti haft tid til at arbejde med Napoli, så det kan sagtens være de rykker mere, og ja Conte i Inter med en styrket trup, tja...
Og andre hold, rykker nok også på transfermarkedet, Roma og Milan kan vel principielt ikke være tilfreds med at være hold, der ikke kommer med i CL i for lang tid
Skrevet af Slettet(100838201910)
Synes hele tiden de rygter om pogba florerer. Mon de er mere seriøse nu end tidligere??

Raiola har tilbudt Pogba til Madrid hele foråret. Medmindre de har kæmpe reserver, får de sgu nok lidt svært ved at finansiere Jovic, Hazard, Militao, Mendy OG Pogba i samme vindue. Så det ville ikke overraske mig, hvis Raiola er gået videre til de næste, og Di Marzio har fat i den lange ende, når han siger, I er klar til at tage ham tilbage.

Men har I råd? Er det som alternativ til Savic, for han ser da umiddelbart også ud til at blive dyr? Og Pogba er ikke ligefrem billigere.
Skrevet af Gustenv@rius
Rygterne går på at Man U skulle være villige til at sælge ham for omtrent samme pris de gav for ham. Derudover tales der om evt. spillere der kunne sendes den anden vej, som Dybala, Sandro og/eller Cancelo.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Få lige opdateret signaturen, Gust. ;)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg har prøvet, men den vil af en eller anden grund ikke ændre min signatur.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Narrefisser.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Bentancur forlænger til 2024, og får €2,5 mio. om året.

Di Marzio skriver at Juve har en 5 årig aftale på plads med Chiesa til €5 mio. om året. Man mangler selvfølgelig at få en aftale med de lilla.

Er jeg den eneste der finder Chiesa overvurderet?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0