Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilpolpopogba
la vecchia signora
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Jeg er 99,9% sikker, hvis nogen blive præsenteret så bliver det Sarri desværre....
Il meglio di Allegri
Skrevet af Scotty
Vildt at Guardiolas navn overhovedet bliver nævnt. Hvad taler for ham?
Skrevet af Promo
Juventus skal videre fra stenalder bold og han er om nogen en der står for fremsyn og udvikling - i mine øjne er det ret åbenlyst hvorfor han er et emne. Om han er et realistisk emne er jo så en helt anden snak.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Scotty
Jeg betvivler ikke Juventus´ interesse. Men jeg betvivler i den grad Guardiolas. Med mindre han er blevet uvenner med sin nuværende arbejdsgiver så giver det ingen som helst mening..
Skrevet af JuveFella
Ligesom hans interesse i og skifte fra Barcelona til Bayern og fra Bayern til City? Måske føler han, at han ikke kan bringe dette hold videre og igen ser sig selv prøve en ny udfordring af, nu muligheden byder sig.

Jeg personligt tror dog heller ikke på det, men han bliver jo ikke forfærdelig længe i sine klubber.
Skrevet af Scotty
Der var tiden ligesom moden til at prøve noget nyt plus hans kontrakt udløb. Det samme kan ikke just siges nu. Om et par år kunne det meget vel være en mulighed. Det vil i min verden være en sensation af de større hvis han smutter nu. På niveau med at Brøndby smider mesterskabet i sidste spillerunde til Horsens..
Skrevet af NickRomano
I de tidligere klubber luftede Guardiola også i god tid inden sin afsked, at han havde tænkt sig at stoppe og begynde et nyt sted.

Der har intet af den slags været i dette tilfælde, som slet ikke er et tilfælde.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Promo
Skal man tro Di Marzio så er der heller ikke noget med Guardiola. I hvert fald skulle Sarri blive offentliggjort i morgen, men den sang har vi også hørt før.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Ole K
Lad os nu få ro på og få Sarri ind. Offensiven vil ihvertfald få et tiltrængt pift og målene blive væsentligt flere. Så må Guardiola vente
Skrevet af Gustenv@rius
Spændende med Sarri. Kan han kombinere sin spillestil med Juventus’ vindermentalitet kan det blive rigtigt interessant.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Ja det bliver med sikkerhed Sarri.
Jeg var mega negativ da Allegri blev ansat, men han har sgu ført holdet videre.
Denne gang med Sarri er jeg ikke nødvendigvis negativ, men spændt på at se hvad han vil kunne formå i Juve.
Ingen tvivl at han gjorde vilde ting i Napoli, men kan hans tankegang overføres til Juve, jeg ved det ikke. Men chancen skal han helt sikkert have, min vægtskål peger nok mest i den positive retning.
Lad os så få Pirlo som assistent!
Il meglio di Allegri
Skrevet af Indspark med bolden
Spændende,
at der endnu ikke er meldt noget officielt ud om, hvem der skal være den nye manager...

(eller har jeg overset noget?)
Skrevet af Promo
Mon ikke vi bare skal indstille os på at der ikke sker en skid officielt inden vinduet åbner. Dybt uprofessionelt i mine øjne men nu er jeg jo også bare almindelig dødelig.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Så blev det officielt. Sarri er ny Juve træner.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Heh, hurtigere end jeg havde forventet.
Nu tænker jeg så at vi så nok skal indstille os på et salg af Cancelo (forstå det hvem som kan) og et indkøb af Hysaj (se foregående) samt en indkørsel af Higuain igen. Det bliver også "spændende" at se hvordan han håndterer at være i rampelyset konstant, frem for når han kun møder de største klubber, plus hvordan omklædningsrummet tager imod ham.
Jeg tror han vil gøre sig selv en kæmpe tjeneste ved at komme på den gode side af Chiello, Ronaldo og Bonucci med det samme.

Jeg håber inderligt at det bliver et godt match og at vi endelig får kontinuerligt flot spil at se på, men jeg frygter lidt at det bliver noget rod.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Forza nedved
Jeg tvivler stærkt på det her. Kan sagtens se ham komme i clinch med flere spillere. Giver ham til jul.
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af pinturicchio
Chiellini er så professionel, at jeg ikke kan forestille mig, at han rager uklar med Sarri medmindre Sarri virkelig gør noget dumt.
Til gengæld kan det vel sagtens ske med Bonucci. Det ville i grunden være dejligt, hvis det kunne betyde, at han så bliver solgt...

Sarri var ikke den, jeg håbede på, men jeg er ikke så pessimistisk som mange andre Juve-fans. Hans sæson i Chelsea ser jeg som noget nær optimal, da City og Liverpool bare er på et andet niveau end de øvrige PL-hold. En tredjeplads samt EL-sejr er sgu flot i den første sæson.

Det bliver spændende at se, hvordan holdopstillingen kommer til at blive. Umiddelbart passer Dybala vel ikke ind til 4-3-3 medmindre han kan omskole ham lidt ala han gjorde med Mertens i Napoli.
Jeg er nogenlunde fortrøstningsfuld i hvert fald. Er egentlig mest spændt på hvordan han håndterer det noget større pres end han oplevede i Napoli.

Spillemæssigt er han et spændende bud, men angående hans personlighed kan han næsten kun overraske positivt i forhold til at passe ind i Juve.
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg kan ikke se hvordan Dybala skal omskoles til en 4-3-3. Mertens har til forskel fra Dybala fart med og uden bold, hvorfor han passede fint ind i Sarri´s spillestil.

Sælger vi Mandzukic, som der har verseret rygter om, så ville en byttehandel mellem Dybala og Icardi give fin mening. Icardis spillestil passer umiddelbart bedre til både Sarri og Ronaldo, end Dybala gør.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af pinturicchio
Enig.
Jeg vil bare hade at se Dybala I Inter.
Skal han væk, så ser jeg langt hellere at vi bytter ham i en udenlandsk handel. Også fordi, rygterne angående Icardi-Dybala gik på et lige byt, og der mener jeg vi værdimæssigt går glip af en del.
annonce
0