Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Hvis man kun kigger på tal og statistikker, så kunne man godt være bekymret for Higuain. Men ser man rent faktisk kampene, så er det svært at klage over hans bidrag.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Forza nedved
Sjovt du nævner higuain. Kommentatorerne nævnte higuain som en af holdets bedste da han blev skiftet ud.
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af Indspark med bolden
"Sjovt" tja... nævner, at han bestemt også havde enkelte gode aktioner herunder også et par chancer, men han scorede ikke på dem, og det finder jeg lidt (som i ikke meget) bekymrende

Han har tydeligvis ikke ramt den målform endnu han har haft i de forrige sæsoner i Juve, og det er bare det
Skrevet af Rossoneri
Jeg må godt nok indrømme at jeg er misundelig på en spiller som Pjanic.
Han gør næsten altid det rigtige, uden det bliver for kompliceret. Og med en enkelt kropsfinte, skaber han plads til sig selv.
Han er det tætteste jeg har set på en Pirlo - omend sidstnævnte altid vil stå som noget helt specielt.
Skrevet af Gustenv@rius
https://twitter.com/m1897/status/1186400023724077056?s=21

Ganske interessant at høre forskellen på hvordan man træner og i det hele taget lever i og omkring klubberne i Juventus og Man Utd. Jeg må sige jeg er ret overrasket over der er så stor forskel, selvom jeg mener at huske Pogba har udtalt noget lignende engang.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af gorillapik
Ja det er meget tankevækkende. Uden i øvrigt at have nogen form for belæg for det, så får det mig til at tænke at vi er håbløst bagud på den front.
Skrevet af Martinovic
Hvad mener du med bagud? At der trænes for meget i Juventus?
Mojn do!
Skrevet af ilpolpopogba
Gorilla:
Hvad mener du? Jeg tror du har misforstået Evra.
Det er da langt mere struktureret og professionelt end United


Nogen der har forventet opstilling for i aften?
la vecchia signora
Skrevet af gorillapik
Ja eller i hvert fald uhensigtsmæssigt. Det er jo ikke et mål i sig selv at træne til folk brækker sig - tvært imod.
Skrevet af gorillapik
Kontrol er ikke ensbetydende med struktur og professionalisme i min bog. Det er heller ikke nødvendigvis det modsatte, men jeg synes ikke det udelukkende lyder positivt
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg kan simpelthen ikke se koblingen til at juve er håbløst bagud. Er man helt fremme ved at spillerne selv styre deres madvaner?
Jeg er ret sikker på at spillerne under kontraktforhandlingerne får at vide hvordan det fungerer i Juve. Samtidig holder staben også øje med spillerne ve og vel. - så man ikke brækker sig af træningen.

jeg tror også, at du kan være sikker på at det også foregår sådan i en klub som Real, og jeg synes det virker professionelt at der er kostvejledere og krav til atleterne om hvordan man spiser. Du kan jo selv se spillere som Pipita og Hazard der var for ‘fede’ fordi der ikke var kontrol.
Men ja, kontrol er ikke for alle og så skal man vel bare ikke spille i Juve.

Dog synes jeg man hørte lignende i 80’erne/90’erne. Hvor en engelsk spiller (kan ikke huske hvem) fortalte at der var restriktioner på hvad man måtte spise i Italien kontra England, ligesom at man i england trænede 3-4 gange om ugen, hvor man i Italien trænede 6-7 gange om ugen
la vecchia signora
Skrevet af gorillapik
Håbløst bagud er med garanti også at tage munden for fuld, og jeg har som sagt intet belæg for påstanden i og med, at jeg ikke har noget der bare minder om et indgående kendskab til strukturen omkring træningerne i de respektive klubber.
Men jeg synes nogle af udtalelserne burde give anledning til at kigge indad.

Den del med at han skal løbe x antal km, uanset hvordan træningen ellers er forløbet, lyder i mine ører som en forældet autoritativ tankegang som ikke nødvendigvis har belæg i den tilgængelige viden om den mest effektive træning. Men igen det er rent gætværk fra min side.

Evra (og jeg mener også en del andre har nævnte dette før ham) siger jo direkte at han har set nogen brække sig til træning for så at fortsætte, så det virker lidt underligt at påstå at staben holder øje med at det ikke sker.

Selvfølgelig er der behov for en vis grad af kontrol, men det er vel ikke ensbetydende med at det ikke kan blive for meget. Evra siger direkte at han ikke brød sig om det, men at det kunne være nødvendigt for de unge spillere. Vi brillierer ikke ligefrem i udviklingen af unge spillere så måske er det ikke ligefrem the golden standard klubben har fundet.
Skrevet af pinturicchio
Der kan jo være nogle negative konsekvenser af kontrollen og den store træningsbyrde, men omvendt er det nok også en af årsagerne til, at vi har vundet mesterskabet de seneste mange år.

I modsætning til nogle af ligaens andre hold virker det ikke til, at vi på samme måde går ned i kadence sidst i sæsonen - tvært i mod.
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg missede det med at han har set nogen knække sig til træning, my bad. Men det har jeg da selv oplevet og tror det sker i alle sportsgrene når man presser sig selv. Så man skal måske også lige tage det med et gran salt, medmindre det sker hyppigt. Men giver ret i at nogle af metoderne lyder lidt forældet. Jeg synes dog at det lyder KLART bedre end ‘holiday at United’
la vecchia signora
Skrevet af gorillapik
Jeg tror da også at træningsbyrden hænger sammen med den ekstraordinære vindermentalitet som alle der har været omkring klubben beskriver, men jeg har også en fornemmelse af at meget kan forbedres.
Skrevet af Gustenv@rius
Vi mangler i den grad Higuain i feltet.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
Det gør vi, og at spillet går noget hurtigere. Matuidi og Khedira der bidrager med nul og en skid hjælper heller ikke.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Det er sgu imponerende at Dybala 9 ud af 10 gange ikke formår at slå sine hjørnespark forbi første mand. Håbløst.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af ForzaDrughi
Sarri og Ronaldo burde tage hinanden i hånden og skride af helvedes til....
Skrevet af JuveFella
Øhh. Det var dog et ret vildt indlæg og smide afsted.
annonce
0