Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VedoHabib
Dejlig weekend.. FORZA JUVE!!!
Bosna i Hercegovina - FK Zeljeznicar #11 Dzeko JUVENTUS! CAMPIONI D\'ITALIA 2011-2012 ★ ★ ★ #17 Trezeguet #10 Del Piero Had a dream i was king, i woke up still king\\\'
Skrevet af Gustenv@rius
Enig mht. Del Piero.

Det er efterhånden meget svært at se, hvad der skulle berettige til en startplads til DP. Han kan bruges til at trække tiden sidst i kampene, som vi har set tidligere i sæsonen, men det er så også det.

Matri bør derimod være sikker mand på holdkortet hver gang.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af VedoHabib
Nu læste jeg lige nogle kommentar på Goal, og så er der en der skrev det her

´´Could someone tell me what are the fans shouting, whats the word when the goalkeeper is kicking the ball out?´´

Og nu har jeg fået det i hovedet og ligesom ham vil jeg gerne vide hvad de råber efter et målspark.. hjælp (:
Bosna i Hercegovina - FK Zeljeznicar #11 Dzeko JUVENTUS! CAMPIONI D\'ITALIA 2011-2012 ★ ★ ★ #17 Trezeguet #10 Del Piero Had a dream i was king, i woke up still king\\\'
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Meeeeeeeeerrrrda (Merda)
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af VedoHabib
@La _Vecchia_Signora

- hahaha klogt nok.. tak (:
Bosna i Hercegovina - FK Zeljeznicar #11 Dzeko JUVENTUS! CAMPIONI D\'ITALIA 2011-2012 ★ ★ ★ #17 Trezeguet #10 Del Piero Had a dream i was king, i woke up still king\\\'
Skrevet af Conte
Nogen der ved hvor mange tilskuere Juve har fået siden det nye stadion? Er der fuldt hus hver gang?
Wir sind Pokal!
Skrevet af Gustenv@rius
Der er udsolgt hver gang, men da der stort set altid er nogle sæsonkortholdere der udebliver, så er der ikke altid fuldt hus.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af VedoHabib
En lille sang fra Zuliani 0.52

http://www.youtube.com/w…9X_WiPV0EY4
Bosna i Hercegovina - FK Zeljeznicar #11 Dzeko JUVENTUS! CAMPIONI D\'ITALIA 2011-2012 ★ ★ ★ #17 Trezeguet #10 Del Piero Had a dream i was king, i woke up still king\\\'
Skrevet af Preben Selleri
Mit gæt er at man tog Pirlo ud, for at spare ham til Udinese kampen om 3 dage. Det er bevist at det er de sidste ti minutter der tærer mest på kræfterne.....
Skrevet af Gustenv@rius
Benatia ude for Udinese med karantæne på onsdag.

......eller er han?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gasbarroni
Mærkelig kamp. Mange chancer, få mål. Til tider flotte ting, til andre elendige. Men 3 point blev da hentet.

Chiellini’s tilbagevenden til det centrale forsvar var succesfuld. Til gengæld havde Barzagli end af sæsonens dårligere kampe.

Giaccherini leverede en meget blandet indsats, men man må give ham, at han meget ofte er, hvor det sker. Hans ”Pirlo-fejl” og de mange brændte chancer trækker dog alvorligt ned.

Målene på det nye stadion er tilsyneladende forheksede. Del Piero kan bare ikke score. Til gengæld meget positivt at få Quagliarella tilbage på måltavlen.

Og så lidt julestemning:

http://www.youtube.com/w…z_PfUkjzJ88
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af S4lv4
Benatia ude for Udinese med karantæne på onsdag.

......eller er han?


Mon ikke? Det er jo ikke Napoli eller Inter for den sags skyld.

Fantastisk spændende kamp på onsdag på udebane i Udine. En sejr ville være helt og aldeles et fremragende punktum på et godt efterår. I så fald vil vi kunne distancere nogle af holdene (læs: Udinese, måske Lazio?) endnu mere samt holde vores nuværende forspring til andre (læs: Inter, Milan, Napoli).
Skrevet af Razz
Langt fra. Det er en konstatering.


Jf. den tidligere anførte definition vil jeg konstatere, at du har til gode at konstatere noget som helst.

Postulater fremstår du dog ret god til. Der er jo en nærmest skræmmende konsekvens i din mangel på argumentation.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Juvedarni92
Haha begynder du nu igen Razz, troede ellers lige vi var sluppet af med dig :)
Skrevet af OC
Næh, det er ikke lutter Juventus-fanboys der bevæger sig herind, om i så vil det eller ej.
La prende Vecino.
Skrevet af Juvedarni92
Det var nu også mere skrevet med et smil på læben, men fred være med det.
Skrevet af Chino
Ignorer da fjolset. Han begiver sig kun ud i ligegyldige diskussioner, fordi han keder sig.
Skrevet af Mr. Juve
Hvordan er det gået indtil nu? (Minus Udinese :-P)

Efter et fantastisk efterår har Juventus gjort det fantastisk. I denne sæson er jeg gået glip af i alt 70 minutter imod Cesena ellers har jeg set samtlige kampe hvilket har været en stor fornøjelse. En af de største oplevelser for mig er klart vores nye stadium - hvilket et fantastisk stadium og hvilken stemning som er kommet i denne sæson. Derudover har Conte virkelig været fremragende - den måde vi nu spiller fodbold er noget jeg ikke mindes at have set Juventus spille før. Den mand er beskrivelsen på ´pisse fed´ - bare hans udtalelser og til den måde tilskuerne elsker ham på og han elsker dem på. Det er det perfekte match.

Hvordan har spillerne gjort det i år? Vil prøve give min vurdering på hvordan jeg føler den enkelte spiller har præsteret for os.

Gianluigi Buffon:

Der har tidligere været rygter som har sendt ham væk fra Juventus, så sent som i sommers. Overraskende nok var der flere som egentlig havde ja-hatten på til et muligt salg. Da han vendte tilbage fra sin skade sidste sæson virkede han ekstrem rusten og samtidig nervøs når han skulle ud i 1 mod 1 dueller og med hans skadehistorik i tankerne så kunne man måske se fornuften i et salg, og da Storari samtidig havde præsteret ganske godt så var det måske ikke en hel så dumt beslutning - og dog.
Lad mig da lige slå fast at det var en vigtig beslutning at beholde ham, for den mand alene har reddet point til klubben i form af super redninger og så sent som i Roma kampen sikrede han os 1 point med et reddet straffespark. Det er ekstremt vigtigt for vores hold Buffon er tilbage i storform - han udstråler en stor sikkerhed som forsvaret så absolut nyder godt af. Hvor jeg dog elsker den mand!
Karaktermæssigt ligger han i den høje ende, han har om nogen været en stor del af vores succesfulde efterår.

Karakter: 7.0

Andrea Barzagli:
Jeg selv var lidt skeptisk over for Barzagli da han med hans knap så hurtige antrit hurtig kan blive overløbet. Men han har virkelig overrasket mig, for at være ærlig har han taget mig med storm. Han har vist sig virkelig stærk når han har skulle positionere sig, derudover har han clearet en del bolde på dødbolde. Han har også været god til at lægge forsvarslinjen således det har passet overens med vores høje genpres.

Karakter: 6.5

Leonardo Bonucci:
Hvor skal man starte. Har han overhovedet været god? Er han blevet brugt fordi han netop har været god eller mangel på konkurrence? Jeg må indrømme jeg desværre tænker det sidste mest. Leonardo havde en fuldstændig håbløs sæson sidste sæson, men at være ny på et sejlende Juventus hold er aldrig nemt. Han har så haft chancen for at bevise sit værd i denne sæson og samtidig bevise at han er alle de millioner værd klubben smed efter ham. I min optik er han langt fra det værd ´endnu´. En af de værste kampe fra ham i denne sæson var klart Napoli kampen hvor han efter min bedste overbevisning kostede / var en del af alle 3 mål som gik ind. Det kan muligvis være jeg er en anelse for hård, men mine fingre er krydset for at vi hente en ny midterforsvar i januar-vinduet, også mere for at skærpe konkurrencen inde centralt.

Karakter: 2.0


Stephan Lichtsteiner:

Lichtsteiner hvor er jeg dog ekstremt glad for du er kommet til vores klub. Han er det klubben har manglet i flere sæsoner, en vaskeægte klasseback. Dit vildskab og dit mod for at komme stormende ude på den højreside har været en fantastisk oplevelse at følge igennem dette efterår. Du har mentaliteten til at spille for Juventus og for Conte - du kæmper simpelthen røv.. ud af bukserne. Flere gange har du været en del af farlige situationer og jeg kan ikke forestille mig hvor stor betydning det vil have hvis du bliver skadet og vores eneste alternativer er Frederik Sørensen eller Motta, skræmmende tanke.

Karakter: 7.0

Giorgio Chiellini:
I starten af sæsonen startede han centralt, men blev hurtigt rykket ud på venstreback pladsen efter De Ceglie fik et hovedløst dumt rødt kort og siden har han været fast på ude på den back, med enkelte undtagelser været inde centralt. Han er vaskeægte klasse og en ægte Juventino, men jeg ser egentlig store fordele i at have ham placeret derude. Han har en fuldstændig vanvittig energi som han i langt højre grad kan bruge derude, hvilket har gjort vi er kommet til gode overtalsmuligheder. I tidligere sæsoner har vi oplevet de mest hjernedøde ting fra Chiellini hvor han har mistet hovedet og kostet mål, og ude på den backplads gør han det i langt mindre grad. Jeg er tilbøjelig til at sige han ikke skal ind centralt igen, og vi derimod skal bruge en stærk spillende forsvarsspiller (Hummels anyone?). Chiellini har med sit store Juventus hjerte været en stor del af vores succesfulde efterår og fortjener derfor en god karakter.

Karakter: 7.0

Andrea Pirlo:
Jeg vil starte med at citere mig selv fra før sæsonen startede.
Andrea Pirlo 7.5 - Det er en ekstrem høj karakter, fordi = Løn, alder og kontraktlængde, samt det faktum han er blevet langsom og måske kan virke mæt. Jeg tror han er meget fugl eller fisk, enten så blomstre han helt op ellers bliver han bare en meget dyr breddespiller. Jeg tror på det første, jeg tror ikke Pirlo er færdig - han vil vise fodbolditalien at han stadigvæk er unik og hvis holdet kommer til at passe til ham, så han kan lægge hans sukkerballer så kan han blive et kæmpe scoop.
Man kan jo sige jeg har ret godt plet, heldigvis. Han har været utrolig vigtig for os indtil videre denne sæson. Manden med dirigentstokken og ideerne. Han har været fantastisk at følge i denne sæson, den mand er ikke færdig endnu. Der er en grund til at han ikke havner oppe i skyerne karaktermæssigt er simpelthen hans til tider alt for nonchalante spil som bagerste mand. Jeg tror vi er oppe på minimum 5 gange i denne sæson, hvor han i stedet for den nemme løsning begynder at drible rundt som bagerste som en anden kong gulerod og er ved at koste, ændre han dette er han klart en kandidat til årets spiller hvis han forsætter dette spil.
Jeg er ekstremt i tvivl, 7.0 eller 7.5? Karakteren ender desværre på 7.0 da han med hans fejl virkelig har givet mig et par grå hår i denne sæson.

Karakter: 7.0

Arthur Vidal:
Jeg er allerede smask forelsket i denne spiller. Den mand har et energidepot som os almindelige dødelige ikke har. Den sol bliver løbet sort igen og igen. Antonio Conte taktiske visioner er at lægge et hurtig genpres og her har Kong Arthur været SÅ vigtig for at netop denne taktik har fungeret så godt for os, som den har. Efter disse linjer kan man måske tro vi finder hvem som scorer årets højeste karakter? Desværre ikke. Han har til tider virkelig vist tegn på svage passing egenskaber. Op til flere gange, har han manglet den sidste skarphed i afleveringen eller i afslutningsfasen. Men der er dog ingen tvivl om, at han jeg ser Vidal som en fast spiller for Juventus mange år i fremtiden. Kæmpe scoop!

Karakter: 6.5

Claudio Marchisio:
Claudio har i tidligere sæsoner ikke spillet op til sit potentiale. Han er til tider blevet brugt ude på venstrekanten hvilket har været en håbløs beslutning. I denne sæson har han fået fuld tillid fra Conte og en startplads centralt hvergang hvilket har betydet han er blomstret vanvittigt op. I de tidligere sæsoner har det været en sjældenhed at han fundet vej til målet, men i denne sæson er han delt topscorer på Juventus mandskabet. Han har været møg-hamrende-vigtig og det er en fornøjelse at se hvordan han nyder at spille fodbold igen.

Karakter: 7.5

Mirko Vucinic:
Så er det her at jeg kan blive en upopulær mand. Før han overhovedet havde spillet så meget som en kamp, havde han allerede et ry som gjorde folk på forhånd havde et negativt indtryk af ham. Er han doven? Er han alt for usynlig i kampene? Kritikken er ikke til at overse. I mine øjne har han indtil videre gjort det acceptabelt. Han har haft den tredjesidste fod med i mange af vores mål og alene mand har han skabt chancer ud af ingenting. Hvor man kan klandre ham, er ikke på dovenskaben. Jeg syntes faktisk han har fightet mere end hvad jeg havde forventet. Hvor jeg vil klandre ham, er hans skarphed - foran mål har han simpelthen ikke været god nok.
Jeg tror stadigvæk på ham.

Karakter: 5.0

Simone Pepe:
En sjov historie. Endnu en spiller som ikke var vanvittig velkommen til denne sæson efter sidste års bedrifter gjorde han ikke blev budt velkommen med de mest åbne arme. Hvis han man endelig gjorde var det som marginal breddespiller. Men PepeDinho har virkelig overrasket næsten samtlige Juventus fans. Den mand har været ude ved hjørneflaget en del sæson for at putte, (Jubelscene) og samtidig med at han arbejder for 2 er han jo bare en sand fornøjelse og det er lige før jeg tror Conte har skaffet ham hans egen iltmaske for når kampen fløjtes af har han brugt alt hvad der overhovedet er af kræfter i ham - og netop dette er fantastisk at se, en som kæmpe SÅ meget for ens klub! FORZA PEPE(DINHO)
Karakter: 7.0

Alessandro Matri:
I mine øjne en ægte angriber. Han afslutter ofte med det samme, manden ved hvor målet står. Endnu en spiller som jeg virkelig er blevet glad for. Han passer perfekt som alene angriber oppe på toppen hvor med hans fysik har været god til at holde på bolden. Derudover scorede han jo årets mål, desværre var der offside. (http://www.youtube.com/w…yZ84uhhoFPI) (Og JA! Osvaldo´s mål var også flot, som desværre også var offside :D)
Skal man endelig klandre Matri for noget, må det være at hans teknik til tider ødelægger hans spil og idéer. Kan bare udvikle sig lidt på det tekniske - ja så er en sand verdensklasse.

Karakter: 7.0

Udover:
Paolo De Ceglie: 5
Michele Pazienza: 5.5
Alessandro Del Piero: 5.
Elijero Elia: 5.
Emmanuel Giaccherini: 6.5
Milos Krasic: 0.
Marcelo Estigarribia: 5.5
Fabio Quagliarella: 5.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Mr. Juve
Hvordan er det gået indtil nu? (Minus Udinese :-P)

Efter et fantastisk efterår har Juventus gjort det fantastisk. I denne sæson er jeg gået glip af i alt 70 minutter imod Cesena ellers har jeg set samtlige kampe hvilket har været en stor fornøjelse. En af de største oplevelser for mig er klart vores nye stadion - hvilket et fantastisk stadion og hvilken stemning som er kommet i denne sæson. Derudover har Conte virkelig været fremragende - den måde vi nu spiller fodbold er noget jeg ikke mindes at have set Juventus spille før. Den mand er beskrivelsen på ´pisse fed´ - bare hans udtalelser og til den måde tilskuerne elsker ham på og han elsker dem på. Det er det perfekte match.

Hvordan har spillerne gjort det i år? Vil prøve give min vurdering på hvordan jeg føler den enkelte spiller har præsteret for os.

Gianluigi Buffon:

Der har tidligere været rygter som har sendt ham væk fra Juventus, så sent som i sommers. Overraskende nok var der flere som egentlig havde ja-hatten på til et muligt salg. Da han vendte tilbage fra sin skade sidste sæson virkede han ekstrem rusten og samtidig nervøs når han skulle ud i 1 mod 1 dueller og med hans skadehistorik i tankerne så kunne man måske se fornuften i et salg, og da Storari samtidig havde præsteret ganske godt så var det måske ikke en hel så dumt beslutning - og dog.
Lad mig da lige slå fast at det var en vigtig beslutning at beholde ham, for den mand alene har reddet point til klubben i form af super redninger og så sent som i Roma kampen sikrede han os 1 point med et reddet straffespark. Det er ekstremt vigtigt for vores hold Buffon er tilbage i storform - han udstråler en stor sikkerhed som forsvaret så absolut nyder godt af. Hvor jeg dog elsker den mand!
Karaktermæssigt ligger han i den høje ende, han har om nogen været en stor del af vores succesfulde efterår.

Karakter: 7.0

Andrea Barzagli:
Jeg selv var lidt skeptisk over for Barzagli da han med hans knap så hurtige antrit hurtig kan blive overløbet. Men han har virkelig overrasket mig, for at være ærlig har han taget mig med storm. Han har vist sig virkelig stærk når han har skulle positionere sig, derudover har han clearet en del bolde på dødbolde. Han har også været god til at lægge forsvarslinjen således det har passet overens med vores høje genpres.

Karakter: 6.5

Leonardo Bonucci:
Hvor skal man starte. Har han overhovedet været god? Er han blevet brugt fordi han netop har været god eller mangel på konkurrence? Jeg må indrømme jeg desværre tænker det sidste mest. Leonardo havde en fuldstændig håbløs sæson sidste sæson, men at være ny på et sejlende Juventus hold er aldrig nemt. Han har så haft chancen for at bevise sit værd i denne sæson og samtidig bevise at han er alle de millioner værd klubben smed efter ham. I min optik er han langt fra det værd ´endnu´. En af de værste kampe fra ham i denne sæson var klart Napoli kampen hvor han efter min bedste overbevisning kostede / var en del af alle 3 mål som gik ind. Det kan muligvis være jeg er en anelse for hård, men mine fingre er krydset for at vi hente en ny midterforsvar i januar-vinduet, også mere for at skærpe konkurrencen inde centralt.

Karakter: 2.0


Stephan Lichtsteiner:

Lichtsteiner hvor er jeg dog ekstremt glad for du er kommet til vores klub. Han er det klubben har manglet i flere sæsoner, en vaskeægte klasseback. Dit vildskab og dit mod for at komme stormende ude på den højreside har været en fantastisk oplevelse at følge igennem dette efterår. Du har mentaliteten til at spille for Juventus og for Conte - du kæmper simpelthen røv.. ud af bukserne. Flere gange har du været en del af farlige situationer og jeg kan ikke forestille mig hvor stor betydning det vil have hvis du bliver skadet og vores eneste alternativer er Frederik Sørensen eller Motta, skræmmende tanke.

Karakter: 7.0

Giorgio Chiellini:
I starten af sæsonen startede han centralt, men blev hurtigt rykket ud på venstreback pladsen efter De Ceglie fik et hovedløst dumt rødt kort og siden har han været fast på ude på den back, med enkelte undtagelser været inde centralt. Han er vaskeægte klasse og en ægte Juventino, men jeg ser egentlig store fordele i at have ham placeret derude. Han har en fuldstændig vanvittig energi som han i langt højre grad kan bruge derude, hvilket har gjort vi er kommet til gode overtalsmuligheder. I tidligere sæsoner har vi oplevet de mest hjernedøde ting fra Chiellini hvor han har mistet hovedet og kostet mål, og ude på den backplads gør han det i langt mindre grad. Jeg er tilbøjelig til at sige han ikke skal ind centralt igen, og vi derimod skal bruge en stærk spillende forsvarsspiller (Hummels anyone?). Chiellini har med sit store Juventus hjerte været en stor del af vores succesfulde efterår og fortjener derfor en god karakter.

Karakter: 7.0

Andrea Pirlo:
Jeg vil starte med at citere mig selv fra før sæsonen startede.
Andrea Pirlo 7.5 - Det er en ekstrem høj karakter, fordi = Løn, alder og kontraktlængde, samt det faktum han er blevet langsom og måske kan virke mæt. Jeg tror han er meget fugl eller fisk, enten så blomstre han helt op ellers bliver han bare en meget dyr breddespiller. Jeg tror på det første, jeg tror ikke Pirlo er færdig - han vil vise fodbolditalien at han stadigvæk er unik og hvis holdet kommer til at passe til ham, så han kan lægge hans sukkerballer så kan han blive et kæmpe scoop.
Man kan jo sige jeg har ret godt plet, heldigvis. Han har været utrolig vigtig for os indtil videre denne sæson. Manden med dirigentstokken og ideerne. Han har været fantastisk at følge i denne sæson, den mand er ikke færdig endnu. Der er en grund til at han ikke havner oppe i skyerne karaktermæssigt er simpelthen hans til tider alt for nonchalante spil som bagerste mand. Jeg tror vi er oppe på minimum 5 gange i denne sæson, hvor han i stedet for den nemme løsning begynder at drible rundt som bagerste som en anden kong gulerod og er ved at koste, ændre han dette er han klart en kandidat til årets spiller hvis han forsætter dette spil.
Jeg er ekstremt i tvivl, 7.0 eller 7.5? Karakteren ender desværre på 7.0 da han med hans fejl virkelig har givet mig et par grå hår i denne sæson.

Karakter: 7.0

Arthur Vidal:
Jeg er allerede smask forelsket i denne spiller. Den mand har et energidepot som os almindelige dødelige ikke har. Den sol bliver løbet sort igen og igen. Antonio Conte taktiske visioner er at lægge et hurtig genpres og her har Kong Arthur været SÅ vigtig for at netop denne taktik har fungeret så godt for os, som den har. Efter disse linjer kan man måske tro vi finder hvem som scorer årets højeste karakter? Desværre ikke. Han har til tider virkelig vist tegn på svage passing egenskaber. Op til flere gange, har han manglet den sidste skarphed i afleveringen eller i afslutningsfasen. Men der er dog ingen tvivl om, at han jeg ser Vidal som en fast spiller for Juventus mange år i fremtiden. Kæmpe scoop!

Karakter: 6.5

Claudio Marchisio:
Claudio har i tidligere sæsoner ikke spillet op til sit potentiale. Han er til tider blevet brugt ude på venstrekanten hvilket har været en håbløs beslutning. I denne sæson har han fået fuld tillid fra Conte og en startplads centralt hvergang hvilket har betydet han er blomstret vanvittigt op. I de tidligere sæsoner har det været en sjældenhed at han fundet vej til målet, men i denne sæson er han delt topscorer på Juventus mandskabet. Han har været møg-hamrende-vigtig og det er en fornøjelse at se hvordan han nyder at spille fodbold igen.

Karakter: 7.5

Mirko Vucinic:
Så er det her at jeg kan blive en upopulær mand. Før han overhovedet havde spillet så meget som en kamp, havde han allerede et ry som gjorde folk på forhånd havde et negativt indtryk af ham. Er han doven? Er han alt for usynlig i kampene? Kritikken er ikke til at overse. I mine øjne har han indtil videre gjort det acceptabelt. Han har haft den tredjesidste fod med i mange af vores mål og alene mand har han skabt chancer ud af ingenting. Hvor man kan klandre ham, er ikke på dovenskaben. Jeg syntes faktisk han har fightet mere end hvad jeg havde forventet. Hvor jeg vil klandre ham, er hans skarphed - foran mål har han simpelthen ikke været god nok.
Jeg tror stadigvæk på ham.

Karakter: 5.0

Simone Pepe:
En sjov historie. Endnu en spiller som ikke var vanvittig velkommen til denne sæson efter sidste års bedrifter gjorde han ikke blev budt velkommen med de mest åbne arme. Hvis han man endelig gjorde var det som marginal breddespiller. Men PepeDinho har virkelig overrasket næsten samtlige Juventus fans. Den mand har været ude ved hjørneflaget en del sæson for at putte, (Jubelscene) og samtidig med at han arbejder for 2 er han jo bare en sand fornøjelse og det er lige før jeg tror Conte har skaffet ham hans egen iltmaske for når kampen fløjtes af har han brugt alt hvad der overhovedet er af kræfter i ham - og netop dette er fantastisk at se, en som kæmpe SÅ meget for ens klub! FORZA PEPE(DINHO)
Karakter: 7.0

Alessandro Matri:
I mine øjne en ægte angriber. Han afslutter ofte med det samme, manden ved hvor målet står. Endnu en spiller som jeg virkelig er blevet glad for. Han passer perfekt som alene angriber oppe på toppen hvor med hans fysik har været god til at holde på bolden. Derudover scorede han jo årets mål, desværre var der offside. (http://www.youtube.com/w…yZ84uhhoFPI) (Og JA! Osvaldo´s mål var også flot, som desværre også var offside :D)
Skal man endelig klandre Matri for noget, må det være at hans teknik til tider ødelægger hans spil og idéer. Kan bare udvikle sig lidt på det tekniske - ja så er en sand verdensklasse.

Karakter: 7.0

Udover:
Paolo De Ceglie: 5
Michele Pazienza: 5.5
Alessandro Del Piero: 5.
Elijero Elia: 5.
Emmanuel Giaccherini: 6.5
Milos Krasic: 0.
Marcelo Estigarribia: 5.5
Fabio Quagliarella: 5.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Razz
Ignorer da fjolset. Han begiver sig kun ud i ligegyldige diskussioner, fordi han keder sig.


Det tror jeg Gorillapik bliver ked af.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0