Snak

Mere indhold efter annoncen
Hej, hundrede år siden sidst, men jeg bliver simpelthen lige nødt til at smide den herinde også. Så må Napoli-fans brokke sig, hvis de har lyst.

Det er simpelthen - pardon my French - noget fucking svineri!

Helt ærligt, jeg er stadig ikke kommet helt ned på jorden efter i søndags... Juventus og fodboldforbundet fik nyheden at vide gennem... SKY SPORT?!? Helt ærligt?!? Jeg håber virkelig der kommer en sag ud af dette her, men realistisk set stiller jeg mig naturligvis ingen forhåbninger om reprimander til Napoli fra FIGC. Aldrig nogensinde på vores vegne.

Men Napoli, som lige kommer fra to nederlag og en hård midtuge kamp, kunne jo selvfølgelig ikke tillade sig at tabe endnu en gang, eftersom det ville sætte en alvorlig kæp i hjulet på deres Serie A kampagne, også selvom det stadig er "early days". Inter kan selvfølgelig også stadig nå at komme med op, men når man ligger så langt tilbage, tror spillerne så på det? Hvordan mon moralen ser ud, og hvordan mon det påvirker deres indsats og tilgang til kampene? Det har en ENORM effekt at ligge så langt bagefter, for man kan virkelig ikke tillade sig at lave fejl. Og jeg tror, at De Laurentiis - med hans hold ligeledes kæmpende i Champions League - ville gøre alt for, at hans klub ikke faldt seks point bagud i forhold til Juventus i løbet af to spillerunder. Alt.

Alle de billeder og videoer jeg har set dernede fra indtil videre, altså... Enten havde Aurelio "Moped" De Laurentiis fået solstik, da han fik kampen aflyst, eller også var han bange for at få det. Godt nok var det borgmesteren, som officielt stod for aflysningen, men man skal da være direkte naiv, hvis man ikke man kan se hvad der skete. Problemet er selvfølgelig bare at bevise det, hvilket i og for sig er uladsiggørligt, medmindre selvfølgelig, at vi kan spørge vores gode ven Moratti, om han tilfældigvis ikke lige har haft nogle wiretaps plantet hos Napolis borgmester og/eller De Laurentiis...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om, at Marotta trækker "vi forstår selvfølgelig og det er helt okay"-kortet. På den ene side var det så lavt et træk af Napoli, at man kunne fristes til at brænde alle broer... Selv under interviewet med Marotta i Napoli skinner solen som blev det filmet på Bahamas. Men på den anden side, så ville han jo med en eventuel kritik af aflysningen stå med hele bevisbyrden, og ville næppe opnå noget som helst. Dette især ikke, når klageinstansen hedder FIGC.

Desuden er det frygtelige vejr pt. i de italienske medier et meget ømtåleligt emne (spørg bare Montolivo), og såfremt Marotta ikke ville kunne bevise noget, så ville Juventus som klub stå overfor en(dnu) klar (og dog uberettiget) SHIT STORM frembragt af både medierne og en stor del af den italienske befolkning. Og dét, mine damer, herrer og hvad deraf følger, er De Laurentiis´ egentlige genistreg ved dette træk. FØJ! FY FOR HELVEDE! %*%#/#&¤...!!

Nu kan Napoli´s spillere jo ikke gøre for, at deres ledelse benytter sig af ufine kneb, men efter denne handling, så ønsker jeg ikke længere nogen som helst lykke for Napoli i Serie A. Overhovedet. Jeg synes virkelig, at dette var et ulækkert kneb, i og med at De Laurentiis benyttede sig af en naturkatastrofe med flere dødsfald til følge, for på uretmæssig vis at kunne "hjælpe" sit hold, og samtidig få kampen flyttet til STOR ubelejlighed for os (hvilket heldigvis ikke lykkedes, da kampen skal spilles den 29. nov.)... Føj hvor er det klamt.

Og som Gasbaronni helt korrekt skrev ovenfor, så kunne alle andre kampe i området da sagtens afvikles uden problemer... Det er simpelthen bare for meget.

Det var så dagens R&R (Raging and Rant), nu vil jeg gå ud og spejle æg på hovedet. Forza Juve.
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
”Afrika” ville mine norditalienske venners eneste kommentar være. Og så ville de trække på skuldrene og ryste lidt på hovedet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
og såfremt Marotta ikke ville kunne bevise noget, så ville Juventus som klub stå overfor en(dnu) klar (og dog uberettiget) SHIT STORM frembragt af både medierne og en stor del af den italienske befolkning.

Hvis der er et faktum at der ikke var vejrforhold i Napoli, der umuliggjorde at spille kampen, burde bevisbyrden da ikke være så fandens svær for Marotta. Det var vel bare at kigge stikke hovedet forbi San Paolo.

At man ikke orker polemikken er dog til en vis grad forståeligt.


@ Borger Louis. Går ud fra Jimbo henviser til hvorvidt det var De Laurentia eller napoli´s borgmester der stod bag aflysningen. Ikke hvorvidt vejret var godt eller skidt.

Når det så er sagt, synes jeg sgu helt ærdligt det hele er lidt langt ude. Havde Napoli haft 1000 skader og karantæner, eller ikke været i stand til at stille hold havde jeg måske mere været med på konspirationsteorierne. Men bare fordi Juventus havde en uges forberedelse, og Napoli havde en CL kamp onsdag, virker ærlig talt for tyndt selv for Italien.
...hvilket forklarer mit seneste indlæg...
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
@ Borger Louis. Går ud fra Jimbo henviser til hvorvidt det var De Laurentia eller napoli´s borgmester der stod bag aflysningen. Ikke hvorvidt vejret var godt eller skidt.

Min pointe er blot, at det burde være muligt at gå Napoli på klingen i det her spørgsmål, hvis enhver kunne se at Napoli og San Paolo i særdeleshed ikke sejlede i vand.

Var begrundelsen ikke også, at politiet var uddelegeret til andre opgaver i forbindelse med oversvømmelser i nærområdet og derfor ikke kunne varetage sikkerheden til kampen ordenligt? Dette kan også forklare hvorfor andre kampe i ommråedet er blevet gennemført...
Jeg giver i hvert fald ikke meget for konspirationsteorierne.
God griner Jimbo, måske du skulle blive skribent i en FM-tråd i Manager-forumet(ikke ment som en fornærmelse af det folk), men der er da vist lidt forfatter over dig.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Er der virkelig ingen som har lyst til at kommentere dette:

http://www.corrieredello…ni+e+4+mesi

Per le motivazioni bisognerà aspettare 90 giorni. Il pm Capuano, che per l´ex direttore generale della Juventus aveva chiesto 5 anni e 8 mesi, si dichiara soddisfatto: "Non è stata una farsa, non è stata farsopoli".

Overraskende også for mig... Men glædeligt. Berlusca og Moggi på samme dag, det er da utroligt.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Soldatino: Jeg tror vist, at Napoli´s ledelse, Juventus´ ledelse, og FIGC bekymrer sig lige så lidt som det jeg lige har skrevet om sagen, som jeg bekymrer mig om det du lige har skrevet om mig.

Jeg synes ikke, at det jeg skriver er "til grin". Ellers havde jeg ikke skrevet det. Finder du ikke situationen i forbindelse med kampens aflysning mærkværdig, så OK. Fred være med det, det tager jeg mig ikke det mindste af, for alle har ret til sin holdning, og det respekterer jeg.

Men eftersom du foretrækker at forsøge at gøre mig til grin ved at skrive, at jeg er en "god griner", som burde skrive i FM-fora, frem for i stedet at argumentere konstruktivt, så har jeg på ingen måde i sinde at forsvare mine holdninger overfor dig.

Og mere har jeg sådan ikke at sige til det, udover at jeg lige blev påmindet om hvorfor jeg stort set aldrig skriver herinde længere.

PS:

Gorillapik: Se det ville netop være et rigtig godt argument, men jeg må sige, at jeg ikke har hørt noget om, at samtlige politiets kapaciteter skulle være uddelegeret til dette. Men det kunne utvivlsomt være en væsentlig faktor i beslutningen, såfremt Napoli´s ledelse ikke har haft noget som helst med dette at gøre, og det jeg skriver absolut intet har på sig.
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
annonce