Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har aldrig helt forstået ideen med at give dommere karantæne?

Bliver man en bedre dommer af ikke at dømme?

Vil en trussel om karantæne få dommerne til at dømme anderledes?

Eller hvad er meningen?


100% enig, det med karantæne er noget pjat der stammer fra en grundlæggende misforstået ide om hvordan det er at dømme. Det med at dømme er faktisk meget let, der er 2 muligheder, enten gør man alt hvad man kan for at dømme rigtigt eller også gør man ikke. Er det A så skal man holdes skarp med kampe, hvis det er B så skal man finde et andet job.

MEN forkerte kendelser afslører jo ikke om man er A eller B, det afslører til nød hvor dygtig man er til det, men ikke din grundlæggende intention. Er man så ikke dygtig nok må man jo enten på undervises bedre eller træde et niveau ned hvor man måske kan følge med i tempoet.

Trusler om karantæner og hvad har vi, det gør intet andet end skabe dommere der har bagtanker med deres kendelser, og så skaber man altså netop det man forsøgte at undgå.
Som Gasbarroni nævnte, forventes begge danskere at komme i kamp i aften. Bendtner i duel med Frederik Sørensen kan godt blive interessant. Og så får vi måske at se, hvor meget ham Gabbiadini kan. Nogle kalder ham et super-talent, men jeg synes nu ikke, han har gjort så meget væsen af sig, de gange jeg har set ham. Omend han tydeligvis har en udmærket teknik.

Angående diskussionen om at give dommere karantæne, er jeg enig med Giovinco i, at det er noget pjat. En dommer kommer jo kun til at dømme mere anspændt og dermed dårligt, hvis han ved, at der er en karantæne-trussel hængende over ham.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Og så er vi vel fremme ved den store afgrundsdybe forskel på os(tror jeg i hvert tilfælde). Nemlig, at jeg helt grundlæggende simpelthen ikke tror på dommerne forsøgte andet end at få den rigtige kendelse. Mens du (gætter jeg på) et eller andet sted tror de bevidst gik efter at finde en undskyldning for at hjælpe Juve.

Det mislykkedes så i dette tilfælde at finde den rigtige kendelse, og på TV var det naturligvis en meget let kendelse, men ude på banen var det måske ikke så let.


Altid nemmere på TV, men Catania-spilleren var længere tilbage end Juve-forsvareren, hvorfor linjevogteren må have følt sig presset, for han dømte rigtigt i første omgang.
Mojn do!
Du ser spøgelser.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Det er da umuligt at spille bold på den bane.
Det har i hvert fald ikke meget med fodbold at gøre. Jeg er spændt på at se, hvordan det ser ud i Torino.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Sjovt at eurosports kommentator bliver ved med at sige at det regner i Torino, når kampen bliver spillet i Alessandria (som ligger knapt 100 km. fra Torino, så vidt jeg husker).
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
http://politiken.dk/spor…ns-monster/

Juventus fejrer halloween, og Bendtner er klædt ud som Frankenstein.

Især den følgende lille passage fra artiklen er genial:

Den engelske avis Daily Mail mener sarkastisk, at Arsenal-fans vil kunne genkende Nicklas Bendtner i rollen som monsteret med de langsomme og kluntede bevægelser.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
ganske overraskende opstilling i forhold til hvad gas gengav
Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie, Bendtner, Quagliarella.

5 ændringer i forhold til Catania kampen. Jeg havde gerne set Marrone på midten i stedet for Giac.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce