Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg var spændt på at se vores niveau mod et af Europas bedste hold, og man må bare erkende at vi var overmatchet. Skulle vi have en chance, så skulle alle spille op til niveau, hvilket vi desværre aldrig var i nærheden af.

Pirlo, Buffon, Marchisio spillede ganske enkelt fornærmende ringe. Chiellini og Barzagli spillede sig lidt op i 2. halvleg, men stadig slet ikke godt nok.

Vidal, Lichtsteiner og Bonucci fortsatte de fine takter fra 1. halvleg, og er de eneste man efterfølgende kan være tilfredse med. At 2 af dem så ikke kan være med næste onsdag, er blot med til at besejle vores CL skæbne denne sæson.

Jeg er dog ovenud tilfreds - samlet set - med det vi har leveret i CL.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg havde ikke regnet med sejr, men håbet på et godt resultat. Bayern er gode, men det hre spil, der bliver leveret er simpelthen ikke godt nok. Det kan godt være, at Bayern fik Juve til at se elendige ud, men så i det mindste find noget vildskab og vilje frem..
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Ærgerligt, at Pirlo ikke smider den bold ind i feltet til sidst. Men det var vel symptomatisk for hans kamp. Havde gerne set ham udskiftet, men tror faktisk ikke det er sket hele sæsonen...

Resultatet er selvfølgelig noget bæ. Samlet set er det fortjent, men det er godt nok ærgerligt, at det skal ske ved et heldigt mål og et offside mål.

Desuden er jeg rystet over, hvor længe vi forsøger at spille med små afleveringer helt nede fra egen felt, når afleveringerne slet ikke sad i dag. Det kostede utallige boldtab, og også et gult kort til Videl - vores bedste mand i dag - som vi jo så må undvære. Pirlo/Marchisio/Pogba skal spille meget bedre i returen, hvis vi skal vinde dér.
Dybt skuffet over holdet ikke præsterede bedre. hvorfor er det vores angribere stort set aldrig rammer et højt niveau to kampe i træk? Ved godt de har spillet gode kampe, men de viste ikke meget i dag. omvendt fik de også lidt at arbejde med. spørgsmålet er hvor meget det hurtige mål ødelagde juves spil?

Og hvorfor er det der ikke bliver skudt mere ude fra!!!!???
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Du kan ikke pille motoren ud af en Formel 1 bil og forvente at vinde løbet. Det er reelt det der er sket for Juventus med Vidal´s karantæne. Uden ham er vi chanceløse.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg forventer heller ikke, at vi vinder løbet/går videre. Men omgangen/kampen i Torino kan vi jo godt vinde.

Nej, der skal noget særligt til nu a la tidligt rødt til Bayern i returen, hvis vi skal i en semi.
Der skete det, som jeg frygtede lidt ... Buffon så altså virkelig ikke god ud på de to mål situationer, og jeg frygter, at han er blevet ´for gammel´ til topfodbold .. Et skud, der er så langt ude fra, bør kunne være reddet - selvom den blev rettet ´minimalt´ af.. Og returen skulle bare have været slået ud til hjørne end troen på, at Buffon kunne samle den op igen, han bør have vist rutinen, og set, at der er ingen forsvarsspillere i nærheden, så den bold skal bare langt væk.. Det kan godt være, at der skulle have været dømt offside i situationen, men hvis den var slået til hjørne - så havde offside ikke været et emne.

Det var et fortjent nederlag, og det piner mig virkeligt at sige det, for jeg mente sagtens, at hvis vi kunne score et udebanemål, så ville det stadig være åbent.. Men simpelthen skidt spil fra Juve´s side - Jeg tror ikke, at jeg så 3 eller 4 sammenhængende afleveringer fra Juve´s side i kampen...

Vi, som tophold i Europa, har de mest impotente angribere - og det er bare pinligt.. Jeg ønsker et stort angribernavn til sommer, men jeg tror bare, at jeg bliver skuffet - hvis jeg har mine forventninger for det.
Juventus er min store kærlighed
Enig, Buffon ser skidt ud på det 2. mål. Det skulle bare have været bokset lang væk, når tre dommere nu ikke kan se, at der er offside.

Men det første mål er nu svært at give ham skylden for. Som det ses på vinklen her http://www.youtube.com/w…1j5k7J-eZQM reagerer han lynhurtigt på, at bolden bliver afrettet med 1½ skridt. At bolden så skruer tilbage mod højre, er bare direkte uheldigt.
Lidt evaluering på kampen:

Fuldt fortjent sejr til et meget stærkt og velspillende Bayern-hold. Sejren kan der intet pilles ved og 2-0 afspejler meget fint forløbet af kampen.

Juve kommer igen rigtigt dårligt ud til kampen, præcist som vi så det i Glasgow, hvor Celtic tromler os ned de første ti minutter og kun svineheld (og en foræring fra dem) sætter os igang. Men allerede der fornemmer man, at dette Juve hold mangler lige det sidste i en sådan svær CL-udekamp. Advarselslamperne blev tændt mod Celtic, trods på papiret overbevisende 5-0, for måden vi slog Celtic på var spillemæssigt ikke helt overbevisende og gav mig seriøse tvivl om, hvor vidt vi ville kunne stå distancen mod en af de helt store i Europa.

I aften fik vi svaret. Tror jeg (med forbehold for en gedigen overraskelse i returkampen). Nej, vi mangler stadig det allersidste for at være på højde med de 4-5 største i CL og det var vel et eller andet sted forventeligt. En kvartfinaleplads var hvad vi realistisk talte om før sæsonstart i CL og så var målet at genvinde Scudetto´en. Og i skrivende stund ser det ud til, at det kommer til at gå præcist sådant. Og det vil helt klart være godkendt.

Man havde dog håbet, at vi kunne levere endnu en lille overraskelse, og jeg vil stadig sige, at havde vi spillet op til vores standard og havde vi været mere koncentreret fra start og undgået at komme så hurtigt bagud, kunne vi godt have fået et brugbart resultat med til returkampen og dermed have haft visse forhåbninger. Vi laver for mange fejl. Pirlo smider for mange bolde væk og koster for anden kamp i træk et mål med et boldtab. Buffon havde nogle gode redninger, bevares, men så ikke for godt ud ved målene. Vore angribere er totalt harmløse i dag, og det gælder alle fire! Marchisio, som er en klassespiller, viser igen, at han har én svaghed: nemlig, at når holdet ikke fungerer, så falder han for nemt ud. Hvorimod en som Vidal er bedre til at hive sig selv op, selv når holdet svigter. Der mangler Marchisio lige lidt personlighed måske. Lidt mental styrke. Lidt gennemslagskraft. Det er set før, at når holdet falder sammen, så falder Marchisio også sammen. Mens f.eks. Vidal holder et stabilt niveau. Han var helt klart vor bedste mand i dag.

Når for mange har en Off Day (Buffon, Pirlo, Matri, Quaglia, Marchisio), så skal det blive hamrende svært i München mod et hamrende godt Bayern-hold. Vi vidste godt, at skulle vi gå videre, skulle vi ramme noget á la vort højeste niveau i begge kampe. Og sådan som vi faldt igennem i dag, så er der ikke noget at sige til, at det gik som det gik. Bayern kunne endda have vundet 3-0 til sidst og det havde skam heller ikke været tyveri.

Uden at det skal lyde som en dårlig undskyldning, så tror jeg også at det har handicappet os, at vi for kun tre dage siden havde en mega hård kamp mod Inter. En kamp der virkeligt trak tænder ud, hvad spillerne også sagde efter kampen. Og med kun to dages hvile inden en så svær kamp som den mod Bayern, så er det svært at finde topniveauet. Jeg "brokkede" mig allerede da jeg så kalenderen for et par måneder siden - men der blev jeg beskyldt for at tude. Jeg mener nu, at jeg havde en pointe. Bayern havde jo en fordel i at de havde en pærelet kamp i lørdags, mens vi havde en mega hård kamp mod vor ærkerival. Måske havde vi tabt alligevel, det er sandsynligt. Men jeg tror, at vi fysisk manglede det sidste i dag for at kunne byde Bayern op til dans. Også fordi halvdelen af vores startopstilling var med landsholdet mod Brasilien og Malta i sidste uge. Det har utvivlsomt kostet.

Men som sagt. Bayern vandt fuldt fotjent, og vi havde måske tabt alligevel. Men jeg tror, at havde vi været mere udhvilede før kampen, havde vi måske haft det overskud, der ville have givet os et enkelt mål - og det havde jo i dén grad ændret perspektiverne før returkampen.

Nu er det næsten slut. I de 27 år, jeg har heppet på Juve, er Juve aldrig gået videre efter at have tabt med to mål i den første kamp. Så oddsene er ret dårlige, især fordi Bayern er så gode og stabile, som de er. Men naturligvis skal vi gøre forsøget. Der kræves en perfekt kamp á la den mod Chelsea og alle mand skal ramme topniveauet. Buffon skal ikke slippe flere dumme returer. Pirlo skal sparres mod Pescara, så han kan være helt frisk mod Bayern. Og så må vi håbe, at vores lidt svingende angribere rammer DAGEN i returkampen. Så har vi stadig en chance, men den er ikke større end maks 20 procent. Men den er der ;)

KARAKTERERNE:

BUFFON 5,5 jeg er i tvivl om, hvor meget skyld han havde på det første mål, altså om hvor meget bolden blev rettet af og snød ham. Men han virkede bare for langsom, uanset hvad.*** På det andet mål slipper han en for nem retur, men til hans forsvar sov forsvarerne foran ham...Buffon havde dog også 4-5 gode redninger, men det er ikke nok til at give ham bestået.
***Redigering: jeg har lige ændret hans karakter fra 5 til 5,5 efter at jeg har genset det første mål fra flere vinkler. Bolden tager en vildt mærkelig drejning efter at den rammer Vidals fod. Først ændrer den retning, og Buffon reagerer på det. Og så springer den tilbage i modsat retning og Buffon bliver fanget. Indrømmet: den var sværere end den så ud til. MEEEEEEEEEN det andet mål der kunne han have gjort det bedre, og han havde et par dumme udspil med fødderne, hvor han ramte helt forkert, så han får stadig ikke mere end 5,5 ;)
BARZAGLI 5,5 havde det svært mod de rappe tyskere. Barzagli er klasse, men han har én svaghed: han har ikke helt antrittet mod meget rappe spillere. Lidt flere fejl i dag end normalt.
BONUCCI 6,5 næstbedste efter Vidal. Faktisk god og solid kamp defensivt, kan slet ikke lastes for noget, synes jeg. I opspillet var han mere sikker end Pirlo.
CHIELLINI 5,5 for mange boldtab, lidt for mange usikkerhedsmomenter. Dog også en del gode indgreb.
LICHTSTEINER 6 offensivt knep det, men defensivt synes jeg, at han stod distancen okay, men han blev virkeligt udfordret konstant.
MARCHISIO 5 ret usynlig det meste af kampen desværre.
PIRLO 5 for mange boldtab, han har måske alligevel ikke helt geareret til disse kampe på allerhøjeste europæiske niveau, når tempoet bliver for højt? Jeg tror dog også, at det spiller ind, at han er træt for tiden. Næste år SKAL vi have en afløser for ham, så han kan hvile oftere. Han spiller jo stort set hver gang og så er det svært for en mand i hans alder at være på toppen gang på gang.
VIDAL 7 rigtigt god kamp, et hav af bolderobringer, superfight, også den eneste der var farlig en enkelt eller to gange....
PELUSO 5,5 defensivt okay, offensivt bidrog han med stort set intet.
MATRI 5 usnylig, men han er typen der skal have noget at arbejde med og det fik han - til hans fosvar - jo slet ikke i dag. Så har en centerforwardtype som ham det svært.
QUAGLIARELLA 5 lige så anonym som Matri, selv han, som normalt skyder på alt, havde knapt én afslutning i hele kampen. Skuffende.

GIOVINCO 5,5 forsøgte dog lidt da han kom ind, uden at det rigtigt lykkedes.
VUCINIC 5,5 samme som Giovinco. Det er svært at sige om det var en fejl at starte med Matri og Quaglia. Giovinco og Vucinic nåede dog ikke rigtigt at overbevise om, at de skulle have spillet....
POGBA 6 bidog med god fysik da han kom ind. Spiller returkampen, går jeg ud fra, nu da Vidal desværre har karantæne (stort handicap!)
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Min holdning til Bayern:

http://postimg.org/image/mdbov8dmr/

Vi tabte til verdens bedste hold, hvilket ikke i sig selv er overraskende. Præstationen var dog ganske ringe. Det havde dog intet med kalenderen at gøre.

Angriberne var ikke med i kampen. Marchisio var usynlig, Pirlo var elendig, Vidal burde have været udvist. Kanterne blev overspillet. Barzagli var helt væk. Chiellini var altid et skridt bagefter og Buffon var decideret elendig. Desuden var der tydeligt offside ved Bayerns 2. mål. Alt i alt en håbløs aften!

Farvel CL, goddag Pescara. Storari, Giaccherini, Marrone, Pogba, Padoin, Isla, Asamoah, Vucinic, Giovinco. Tak!

Ma Va’!!!

Interista cazzo vuoi? Puoi cantare quel che vuoi, ma i campioni dell´italia siamo noi!!!
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce