Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Første sejr i serie A nogensinde, og så over Juventus, det siger alt!
Il meglio di Allegri
Skrevet af Ole K
De trænger til en træner med nogle nye idéer en idé og en gameplan.

Det røde kort er meget sigende for de frustrationer, som alle spillerne har. Intet fungerer

At fortsætte med dinosauren er ihvertfald at spille fallit
Skrevet af Fuffu
Gusten, hvor længe har nuværende ledelse været ved roret?
Skrevet af Gustenv@rius
For længe åbenbart.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Selvfølgelig har ledelsen det største ansvar i dette!
Hvordan er vi gået fra ni mesterskaber samt to CHL finaler, til dette - og så acceptere tingenes tilstand hvor forklaringen er, at det er et projekt vi har gang i som strækker sig over 4 år???? Hvad gik galt?

Mit svar er: ledelsen.
Sindsyge transfer, som har drænet økonomien, og især Allegri ansættelsen, hvor man skriver en 4 årig kontrakt med en kæmpe løn.
Man fyrede Allegri, fordi han ikke kunne tilføre holdet mere, så ansætter man ham igen, hvor han siden sin fyring har været på badeferie, hvad var det der overbevidste klubben at han var den rette, og endda give ham en kæmpe løn og 4 år???? Vanvittig!
Il meglio di Allegri
Skrevet af Fuffu
Med det kæmpe kollaps der har været under vejs så længe, og som vi virkelig ser konsekvenserne af nu, så er det jo nærmest et hold der kan virke nedrykningstruet.

Og ja, Allegri har mistet omklædningsrummet, men det synes jeg har været udtrykket længe..
Skrevet af Rossoneri
@la fidanzata
Jeg er meget enig i din konklusion, men synes måske der mangler noget baggrund.

Når man går fra Allegri til Sarri til Pirlo og til(bage) til Allegri, vidner det om fraværet af en spille- og konceptmæssig strategi.

Tanken om en træner man kunne forme ud fra en defineret strategi, gav måske meget fin mening på papiret. Men noget er gået fuldstændig galt ift kvalificeringen af Pirlo som leder.

Han ejer åbenlyst ikke de egenskaber der skal til for at styre et mandskab fyldt med stjerner. Fint eksemplificeret ved at CR7 selv valgte hvornår han ville spille.

Derudover har man skabt en lønstruktur (og -kultur) i klubben, hvor middelmådige spillere har fået monsterlønninger. Ind- og udadtil har man undskyldt med det, at spillere kom til på Bosman-transfers. Det ændrer bare ikke på, at det er uholdbart på sigt. Navnlig når man ikke har formået, at generere væsentlige capital gains på spillere.

Og set specifikt på de spillere man har hentet ind på monsterkontrakter, har fraværet af dette været udpræget.

I forlængelse af dette, kan man yderligere klandre jeres ledelse for ikke at lære af sine fejl - måske bedst eksemplificeret ved tilgangen af Pogba.

En ledelses opgave er også, at sikre basis for en sund kultur i klubben - herunder et hieraki. Når man over en kort årrække siger farvel til så makante lederskikkelser som Buffon, CR7 og senest Chiellini og erstatter dem med fjollegøjer som Pogba, bliver det svært for enhver træner, at skabe et hold med indgroet vindermentalitet.

Her har en træner selvfølgelig også et væsentligt ansvar. Men uden det, på nogen måde, skal være et forsvar for Allegri og andre trænere, så er det altså svært, når man starter forfra hver sommer.

Og ja, så er der selvsagt ansættelsen af Allegri som træner. Selvfølgelig kunne man argumentere for, at Allegri repræsenterer en "rolig hånd" der kender klubben indefra.

Men hvis ens analytiske evner ikke rækker længere, har man umiddelbart ikke det store at gøre, i ledelsen af en international topklub.

Det burde være relativt åbenlyst for enhver, at Allegris filosofi er meget lidt kompatibel med de strømninger der er i moderne fodbold. Og man har åbenlyst ikke haft samtaler omkring en tilpasning/udvikling af denne filosofi - har man det, udviser Allegri i hvert fald markant foragt for disse.

Udefra set virker det som om, at en reset er det oplagte valg. En helt ny ledelse der kommer ind med nye ideer og koncepter. Måske med en kransekagefigur til at "legitimere" projektet (Del Piero?).

Herfra må målet en-to sæsoner (indeværende ikke medregnet) være top4-placeringer. Også selvom det umiddelbart ikke flugter med Juves selvforståelse.

Personligt vil jeg påstå, at ingen træner i verden kan få en markant succes ud af den rodebutik Juventus pt ligner at være. Dermed ikke sagt, at der ikke er trænere der kunne gøre det bedre.
Skrevet af Promo
Lige nu er jeg bedøvende ligeglad med hvad mål og alt muligt andet skal hedde og være, det eneste jeg vil se og høre er en fyring af Allegri og så må resten blive rettet til.
Jeg FORLANGER et hold der kæmper for tingene ALTID og jeg magter ikke flere undskyldninger.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af ilpolpopogba
Hvornår har man egentlig sidst set en storklub udskifte ledelse + træner? Jeg erindrer det ikke
la vecchia signora
Skrevet af Promo
Jeg husker ikke om det overhovedet er sket, i al fald ikke på samme tid. Måske Barcelona har lavet sådan et nummer?

Hvorom alting er, så tror jeg ikke på at Agnelli trækker sig, og Nedved tror jeg heller ikke man skal regne med ryger, men resten kunne godt være i fare.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Rossoneri
PSG skiftede både træner og DS i sommer og en lignende manøvre ville vel være fin i Juventus (?)

Selvfølgelig afhænger en del af selve strukturen og herunder hvilke beføjelser en DS får.
Skrevet af alexdelp
Bliver nødt til at komme til tasterne og få mine frustrationer ud. Har været Juvefan i 30 år og har aldrig set et Juvehold så dårligt.

Perin: Ok målmand og han er undskyldt, da han bliver solgt af middelmådige medspillere.

De Sciglio: Kạn intet og tilfører intet til holdet. Ville være en ok spiller i en bundklub, men har ikke niveauet til Juve.

Bremer: Dårlig i sit positioneringsspil og virker generelt usikker. Ny Chiellini bliver han i hvert fald ikke.

Gatti: Meget ringe og skal væk fra Juve. Har ikke niveauet.

Danilo: Kæmper for det, men for at være ærlig er han ganske middelmådig. Meget sigende at han er en af "profilerne" på et meget dårligt Juvehold.

Paredes: Middelmådig spiller uden fart. Skal ikke styre Juvemidtbanen fremover efter min mening.

McKennie: Han er så ringe, at jeg er tom for ord. Manden kan jo ikke tage 3 på foden! Man kan se måden han behandler bolden på at der helt grundlæggende mangler teknik.

Miretti: Ny ung mand uden skyld i det rod Juve foretager sig. Kan måske blive en ok spiller.

Di Maria: Spiller for at komme til VM og intet andet. Han gider ikke Juve ser det ud til.

Kostic: Kan ikke sætte sin mand, og er meget symptomatisk at det er ham det skal komme fra med hans såkaldte "gode" indlæg.

Vlahovic: Vi har købt katten i sækken her efter min mening. At sammenligne ham med Haaland og Mbappe er helt til grin. Han mangler service, men har dårlig teknik, kan ikke holde på bolden og virker langsom.

Jeg er bange for at Juventus først er tilbage på toppen om mange år. Der skal ryddes op i alt, og vi skal finde en spillere der brænder for Juventus og vil give alt for trøjen. Disse spillere hænger ikke på træerne desværre. Det jeg mener er helt til grin er at vi muligvis har sådanne spillere i truppen (Rovella, Fagioli, Miretti, Soule men vi bruger dem ikke.
Jeg ville smide dem i starteren og give dem en masse kampe, for på den måde at se dem ordentligt an. De VIL Juve mere end Mckennie, Paredes Rabiot osv.

Lidt tanker efter kampen i dag. og jeg vil måske komme med min mening om resten af Juvespillerne i morgen.
Ps det bliver ikke positiv læsning!:)

Rigtig god søndag til alle

Skrevet af Fuffu
Alex, jeg forstår godt du er temmelig negativ omkring truppen, og især oven på det de har vist de sidste mange kampe. Men vi har efter min mening et fantastisk hold, helt uden selvtillid, som ikke tror på træneren og som kæmper for at se en smule anstændig ud. Hver mand er sig selv nærmest og sammenhold findes ikke. På nær meget få, så underpræsterer alle spillerne ift hvad de ellers kan. Vlaho HAR vist sine kvaliteter, men når bolden bliver smidt fra forsvar til Vlaho, ene mand mod 3 forsvarsspillere, og hele midtbanen dermed bliver sprunget over, så kan manden jo intet fornuftigt gøre.

Vi har haft Kulu, som har vist sig fra sin pæne side, siden han drog bort til England, samme med Bentancour vel. Dybala er ved at præstere igen. Om et par mdr er De Light vel verdens bedste forsvarsspiller. Vi formår ganske enkelt bare ikke at få NOGEN til at fungere. Havde vi Mbappe og Haaland, så ville de virke som pigespejdere i vores fantastiske system, desværre er det en teori som aldrig vil blive afprøvet..
Skrevet af Promo
Der er gigantiske huller i både truppen men også i det taktiske setup, det er der (imo) absolut ingen tvivl om. Men, jeg vil vove den påstand at holdet i den grad er til mere end det viser, og at der skal ganske få ændringer til for at få det til at lykkes - startende med IKKE at stå med 9 mand nede foran boksen, og satse på at man kan forsvare pointene hjem, kamp efter kamp.

Og ja, jeg siger det igen, Allegri må og skal ud af vagten. Heller igår end i morgen, og så kan journalister og ledelsen hyle op om at det vil koste €36 mio. at hælde ham ud. Boo-fucking-hoo! Pay up og kom videre med det samme!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Conte er set i Torinos gader i dag ;-)
Il meglio di Allegri
Skrevet af Promo
Du er sikker på at det ikke bare var en skaldet mand der ligner ham?

Jokes aside, han ville være den perfekte mand til at få vendt skuden (NEJ, IKKE I EUROPA! IS PÅ, GUSTEN) men derfor vil jeg stadig aldrig tilgive ham hans forrædderi.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Ole K
Det er altid fedt, at få Inter ned med nakken.

5-4 i vores favør

https://www.juvefc.com/serie-a-round-7-juventus-players-dominate-the-worst-formation/
Skrevet af Gustenv@rius
Vi har knap nok råd til at fyre Allegri, så at hente Conte ind efterfølgende sker nok næppe. Men jeg da er enig i at han nok ville være ideel til at rette op på skuden, selvom han er et røvhul.

Men det bliver sikkert lowcost løsningen Montero, der så ligesom Pirlo kan få lov til delvist at ødelægge sit eftermægle når han falder igennem. Man kan så håbe han har så tilstrækkelig meget selvindsigt, at han takker nej, når tilbuddet kommer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Igor Tudor havde været spændende. Han gjorde det fint i Verona, men er nu i Marseille. Mest for at komme væk fra dinosauren.
Mojn do!
Skrevet af Fuffu
Hvorfor er Conte et røvhul? Fordi han takkede ja til Inter, da han ikke hørte noget fra os, da Allegri blev fravalgt sidst? Hellere ham end Drama queen Tuchel, men det bliver jo ingen af dem, det lader til at ledelsen stædigt vil holde på vores fantastiske manager, med Nedved som eneste undtagelse..
annonce
0