Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor ikke gå all-in i returen og smide tre angribere på banen fra start i sidste sæsons 4-3-3 formation? Evt overrumple dem helt og lade Pirlo starte på bænken med Pogba som den centrale med Marchicio og Asamoah ved siden af. Det vil give lidt mere power og forhåbentligt fart i spillet. Vucinic og Gio/Giac med Quag centralt og så bare tårnhøjt pres fra første fløjt. Vi har jo for fanden intet at tabe

Vores nuværende spil var jo læst til perfektion
Enig.

Vi skal ikke spille i samme formation i returkampen, Bayern stækkede os jo fuldstændigt i den formation. I det hele taget er vi i år nogle gange for forudsigelige. Sidste år vekslede vi mere mellem 4-3-3 og 3-5-2, mens vi i år stort set kun spiller 3-5-2. Vi er for nemme at læse.

Jeg mener, at Bayern ganske vist er bedre end os. Men at forskellen i går blev gjort for stor af, at de også vandt det taktiske spil. Og vi havde haft en chance over to kampe mod dem, hvis vi havde været lidt mere uforudsigelige taktisk og havde ramt niveauet fra vore bedste dage. Sådan som vi spillede i går lignede det jo kampen mod Roma for nogle uger siden, som var en af vores 2-3 dårligste i hele sæsonen. Sådan slår man i hvert fald ikke Bayern!

Indrømmet, jeg skrev før kampen i går, at jeg var enig i at starte med den sædvanlige formation, da den immervæk har virket for os i langt de fleste kampe i år. MEN når det så viser sig, at Bayern har læst os og vi ikke får et ben til jorden, skal man også være fleksible og skifte. Det var Conte ikke. Måske kunne han have ændret kampens forløb ved at gribe ind midt i første halvleg f.eks. og ændre formationen lidt.

Bayern gjorde jo det, at de satte to mand på Pirlo og så dækkede de Lichtsteiner og Peluso tæt op, så vi hverken fik ro over midten og på kanterne til at bygge noget fornuftigt spil op. Derfor blev alle forsøg på opspil i realisten lange afleveringer eller raids op ad banen fra Bonucci. Der kunne man f.eks. have skiftet Pogba ind tidligt og lagt ham tilbage ved siden af Pirlo for at have en spilstation ekstra i det opbyggende spil. Eller man kunne have skiftet formation til 4-3-3 - eller i hele taget bare have gjort noget anderledes for at ændre forløbet af kampen eller i hvert fald prøve på det. Det var som om, at Conte ikke helt havde modet til at ændre tingene undervejs, måsike fordi han inderst inde håbede, at Bayern ville gå ned i anden halvleg, og at vi så ville få mere spil. Det skete dog ikke, da Bayern holdt et helt vanvittigt tempo og presspil gennem hele kampen. Det skal man selvfølgelig også give dem kredit for...
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
De første 20 minutter var vel vores bedste i kampen? Der kom trods alt en lille trodsreaktion efter det hurtige mål. Derfor synes jeg ikke, at det ville have givet megen mening at ændre formation så tidligt.

Hvad angår returkampen og 4-3-3 forslaget, så ville det naturligvis være lettere at føre ud i praksis, hvis vi havde spillet det oftere. Løbebanerne kan ikke sidde på rygraden, og selvom alle spillerne jo kender til formationen, så kunne det blive et problem. Hvem i alverden skulle i øvrigt spille højreback?

Jeg tror ikke på en formationsændring som sådan til næste uges kamp. Der skal ”blot” foretages justeringer i vores 3-5-2. Mere uforudsigelige angribere, der kan udfordre på egen hånd og offensive kanter, der forhåbentlig kan være med til at få presset lidt længere frem på banen. Med lidt held vil den kombination kunne tvinge tyskerne lidt længere tilbage på banen og dermed give os lidt mere ro på bolden.

Derudover er det naturligvis afgørende, at spillere som Marchisio, Buffon og Pirlo rammer topniveau i stedet for bundniveau og måske allervigtigst, at der kommer masser af aggressivitet ind i spillet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Der bliver talt om, at 3-5-2 formationen fejlede. At vi blev sat på plads rent taktisk. Det er imø. noget vrøvl.

Vi fejlede fordi 3/4 af holdet spillede langt under niveau. Det havde en anden formation ikke ændret det mindste på.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Det er da ikke noget vrøvl. Det er utvivlsomt, at spillerne underpræsterede, men det skyldes i høj grad, at Bayern var så dygtige til at lægge pres på vores boldholdere. Quag og Matri var to mod to mod Dante og van Buyten, hvor det ikke gik specielt godt. Vores wingbacker blev fuldstændig lukket af, Mandzukics høje pres gjorde, at resten af Bayerns hold også pressede vores middelmådige boldflyttere Chiello og Barz. I Serie A får Juve meget tid med bolden, men Bayern havde lagt en strategi, der var outstanding. Så vil jeg da gerne give dig ret i, at vores spillere underpræsterede. Jeg tror dog ikke, det skyldtes det faktum, at spillerne havde en dårlig dag, men nok snarere at Bayern havde en ekstraordinær gameplan, som fuldstændig neutraliserede vores mandskab.
Enig. Bayern har klart en del af æren for det, og derfor skal der også foretages justeringer. Dog ikke nødvendigvis formationsmæssigt. Nye spillere og ny tilgang tror jeg som nævnt kan få os en del af vejen.

Næppe nok til at gå videre, men det er for mig at se vores bedste chance for at lave et resultat.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Jeg mener bestemt, at det mest var Bayerns fortjeneste, at vi var så tamme. Deres sindssyge pres er der INTET hold i Italien der kan gennemføre så flot og systematisk gennem 90 minutter, som Bayern gjorde. Og det er vel kun Barcelona og Dortmund på verdensplan der evner at føre et lignende presspil over hele kampen. Derfor mener jeg også, at disse er de tre bedste hold pt. - sammen med Real Madrid, der dog lever mere på fantastiske individualister end på et imponerende kollektiv.

Men klart at det også betød noget, at især Pirlo og Buffon havde en Off Day. På en god dag havde Buffon forhindret mindst det ene af målene, og så havde vi kun tabt 1-0 og det hele havde ligesom været mere åbent endnu. Ligesom det ikke kan udelukkes, at havde vi haft mere kompetente angribere end Quaglia og Matri, havde vi måske været den smule mere farlige, at vi kunne have fået et enkelt mål - som igen havde ændret meget før returkampen.

M.h.t. et evt. systemskifte til returkampen, så synes jeg stadig, at der bør ske noget. Bayern har læst vores 3-5-2 til perfektion og der er INTET der kan overraske dem ved det system. Det bedste ville være at spille 4-3-3. Men det er korrekt, at vi vil få et problem på højre back, dersom Licht er ude med karantæne og Cáceres vendte først tilbage i går i 9-1 sejren over Serie D-holdet Asti i en træningskamp. Og han bliver næppe klart til returkampen, da han jo også lige skal spilles igang før han er klart til en sådan kamp. En mulighed på højre back kunne dog være Barzagli, han har spillet højre back tidligere i sin karriere ved enkelte lejligheder og kan godt udfylde den rolle. Men igen: så laver man måske for meget om på det hele og det er heller ikke optimalt.

Man kunne også drille tyskerne og flytte lidt rundt på Pirlo og Pogba - og sende Pogba ned på Pirlos position og sende Pirlo lidt frem. Og på kanterne kan man prøve med Isla på højrekanten. Han må da for pokker snart spille en god kamp! Måske rammer han den mod Bayern, hvis han får chancen. På venstrekanten skal Asamoah spille, han er mere offensiv end Peluso, og vi skal jo frem og angribe. Alternativt er Giaccherini også en mulighed på kanten.

P.S: det så meget tamt ud mod Bayern, men husk på at Bayern generelt massakrerer de fleste modstandere hjemme på Allianz Arena. Så når vi ikke rammer dagen og 3-4 af vore vigtigste spillere har en Off Day, så er det meget logisk at det skal gå galt. Jeg har lige kigget lidt på statistikken for Bayerns hjemmekampe i år. Jamen, i langt de fleste kampe ender de med at vinde skudstatistikken med noget á la 20-5 eller 15-7 - eller måske 25-8. Mod os vandt de skudstatistikken 21-7! Men en sådan skudstatistik har de faktisk i næsten alle hjemmekampe, uanset hvem de spiller imod. Så man må også bare konstatere, at Bayern ER et meget frygtgindgydende hold og Allianz Arena er et vildt svært sted at vinde. Real Madrid tabte der jo også sidste år (2-1). Arsenal vandt der så i år, men vel kun fordi Bayern slappede for meget af efter 3-1 ude. Ellers tror jeg også de havde kørt Arsenal over....
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Selvfølgelig er det noget vrøvl.

At spillerne ikke har så meget tid på bolden i CL er jo ikke noget nyt. Det er trods alt ikke den første CL kamp vi spiller i indeværende sæson, og det er bestemt heller ikke første gang vores spillere bliver presset i det øjeblik de modtager bolden.

At Pirlo ikke formår at lykkedes med simple afleveringer har intet med Bayerns dygtighed at gøre. At Buffon sejler rundt i målet har heller intet med Bayern at gøre. At Marchisio nok engang er totalt usynlig igennem noget der ligner samtlige 90 min. har heller intet med Bayerns dygtighed at gøre.

Ligegyldigt hvordan Conte vælger at stille op, og hvilken gameplan han har, så har det ingen væsentlig betydning, så længe 2 ud af 3 på midtbanen intet har at byde ind med, og målmanden koster 2 mål.

Bayern var stærke, men vi gjorde det gud hjælpe mig heller ikke svært for dem med den præstation 3/4 af holdet leverede.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@Farso

Isla ville være det eneste naturlige valg til den back, men han har jo efterhånden været skadet et stykke tid og er det måske stadigvæk? Uanset hvad er han næppe i en form, der tillader, at han spiller, og hans manglende defensive evner ville også hurtigt kunne blive et problem.

Barzagli som back? At han som nødløsning har spillet der et par gange, gør ham næppe til den ideelle mand, og det ville givetvis lynhurtigt komme til at ligne en 3-4-3 uden nogen naturlig højrekant. Jeg ser det ikke for mig.

Hvad går forudsigeligheden af 3-5-2, så er der jo mange forskellige måder, man kan spille den på. Og vi har da også praktiseret mange forskellige versioner af den i løbet af sæsonen.

Der er eksempelvis stor forskel på, om man spiller med 2 backs på kanterne i noget, der lynhurtigt kommer til at ligne en 5-3-2, eller om man spiller med 2 offensivt indstillede kanter, der ikke er bange for at udfordre mand-mand.

Der er også forskel på, om man har 2 angribere, der helst opererer centralt eller angribere, der gerne bevæger sig ud i banen, hvor der er mere plads til at udfordre den direkte modstander.

Som du selv er inde på, så er der også forskel på, hvordan man placerer de 3 centrale midtbanespillere, og et bud kunne helt sikkert være, at Pirlo og Pogba fra tid til anden bytter position. Det er jo også noget, der tidligere er blevet testet. Det kan godt skabe kortvarig forvirring, hvis de pludselig skal forholde sig til, at den egentlige playmaker spiller i en anden position. De kan også vælge at ligge mere på linje og forvandle den normale 1-2 til en 2-1. Det ville måske kunne skabe mere ro i opspillet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce