Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er rygter om en massiv tifo til aftenens kamp. Udmærket med lidt lir!
Efter at have set Dortmunds i går, så kan man næsten kun blive skuffet. Sådan helt generelt, så synes jeg kvaliteten af tifos på JS - med enkelte undtagelser - har været skuffende.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Enig. Men Dortmund havde jo sin tifo fra AC Milan. Det er set før, en mand med kikkert. San Siro, Curva Sud.

Padoin over for Ribery.... auch. Vi vinder maksimalt med en enkelt. Mit bud er 1-1. Vi går ikke videre.
den der med at man aldrig er kommet tilbage efter at have tabet 2-0 i den første kamp, hvorfor er det overhovedet relevant? hvor mange gange har Juve tabt 2-0 i den første kamp i en europa cup/CL kamp? og hvis det virkelig viser sig at der ligger et par kampe tilbage fra 90erne, hvad har det så af relevans i dag om holdet kan gøre det?
Buffon; Barz, Bonucci, Chiello; Padoin, Pogba, Pirlo, Claudio, Kwadwo; Quag, Mirko.
"Juventus har ikke kvaliteten til at gå videre med tanke på det resterende program. Vi skal vinde de sidste 3 kampe, hvis vi skal have en mulighed, og det sker ikke." sagde realisten efter Nordsjælland kampen

alt kan ske i fodbold, så stop med at tud og tro på videre deltagelse

Nutid, Datid, Juve for altid!
Parfit:

Det er vel interessant, i og med at det siger noget om, at det ville være en historisk bedrift hvis det lykkes Juve at komme tilbage fra et to-måls nederlag i første kamp.

Som sagt er Juve aldrig kommet tilbage efter at have tabt 2-0 i første kamp (det er dog også kun sket 4-5 gange, mener jeg, at man har tabt 2-0 i første kamp). Til gengæld er man én gang gået videre efter 1-3 i første kamp. Det var i 1964-65 i Messeby-turneringen, hvor man tabte 1-3 ude mod Atletico
Madrid, men vandt med samme cifre i returkampen. Dengang blev der omkamp i tilfælde af uafgjort efter to kampe. Og Juve vandt så omkampen.

Så nej, måske er det ikke decideret relevant anno 2013, men det, at det er næsten 50 år siden, at Juve sidst er gået videre efter at to-måls nederlag i første kamp, siger dog noget om, hvor svært det generelt er at vende et sådant resultat.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
@Nunni

Alt kan ske, men der er bare ikke ret meget der taler for Juventus´ videre deltagelse.

Hvem er det i øvrigt der tuder, altså ud over dig? Det virker som om de fleste har affundet sig med, at Juventus er ude, jeg selv inklusiv.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg ser heller ingen tude. Vi er bare realister og erkender, at det bliver mere end svært at gå videre i aften.

Jeg har så i modsætning til visse andre ikke helt opgivet håbet, men jeg er også realist og tror ikke ret meget på det. Vi skal spille en perfekt kamp og samtidig have en del held - alt skal gå op i en højere enhed. Men det kan jo ske. Vi skal ramme niveauet fra kampene mod Chelsea samt mod Roma (4-0) og Napoli (3-0) fra sidste sæson. Som vel er noget af det højeste niveau, som Juve formår at ramme. Samtidig må Bayern ikke ramme deres højeste niveau. Meget svært!
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
I aften er vi alle montenegrinere!
annonce