Snak

Mere indhold efter annoncen
De sendte da Chiellini hen til os, og forholdet er da heller ikke være end af Fiorentina har hentet et par spillere i Juve indenfor de seneste år.

Jeg er dog på ingen måde for, og det kan ikke udelukkes, at de hellere vil se ham rådne op på tribunen end sende ham videre.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Nu er der også stor forskel på at sende en spiller fra Juventus til Fiorentina og sende en spiller fra Fiorentina til Juventus.

Fiorentina tilhængernes noget skingre forhold til Juventus gør den slags transfers svære. Og at vi her taler om en af deres største profiler gør ikke sagen nemmere.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Drenge, har I hørt denne nyhed om Luis Suarez?

http://www.goal.com/en/n…ch-for-luis

Ham kunne jeg VIRKELIG godt tænke mig som frontmand ved siden en second striker (Del Piero / Quagliarella / ???), eftersom han er en utrolig komplet angriber med et fantastisk målinstinkt. Han har dog af og til et par temperaments-udfald, hvilket han skal arbejde på, men han er dog stadig forholdsvis ung. :-)

Hvad venter du på, Marotta? He he he!! :-D

Hvad siger folk til det? Er han noget for jer?

PS: Ifølge wikipedia har han i Ajax scoret 110 mål i 154 kampe indtil videre. Ikke dårlig, ikke dårligt! ;-)

Her er der en video, som viser 50 af hans mål: http://www.youtube.com/w…ure=related .
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
Har han et EU-pas?

@Gusten

Fiorentina-tilhængerne må da næsten mene, at det er en straf at få Mutu?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Det mener jeg ikke han har, Gas. Men han ville i mine øjne være et perfekt transfermål til sommer. Marotta kunne evt. byde på ham nu, og så køre transferen igennem til sommer. :-)

RED: Åååh... Åååh... Sidder og ser videoen lige nu, og bliver næsten helt "lummer" af det! DAMN han er vild! Ved godt det er i den hollandske liga og ikke Serie A, men FUCK for en førstegangsberøring han besidder! Og så kan han skyde virkelig godt med begge ben, uuuuhadadada!!

Noget af det, som jeg kan lide allerbedst ved ham er, at han ser ud til at være god til at score de såkaldte "poacher" mål, hvor han bare lige står på det rigtige sted og reagerer lynhurtigt på den mindste chance...

Det er jo nærmest en David Trezeguet, bare med bedre fart og teknik! :-D He he, okay, nu går jeg måske for vidt... Men jeg synes virkelig bare han ligner en spiller, som vi kunne have utrolig meget gavn af at have oppe foran. :-)
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
Han er helt sikkert en interessant spiller. Specielt hvis hans pris er faldet så meget. Nu slipper vi jo for at høre flere Dzeko rygter, så nu bliver det måske hans tur.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Er Suarez ikke selv seconda punta?

Og nej, han har ikke EU pas. Marotta har i øvrigt fået et nej da han spurgte bestyrelsen om ekstra håndøre til brug i Januar vinduet, hvorfor det ikke virker videre sandsynligt, at man går ud og bruger den slags penge.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Som Jimbo påpeger skulle det i givet fald være til sommer.

At der ikke er penge at købe for her i januar kommer ikke som en overraskelse. Hvis der bliver solgt, kan der købes. Ellers bliver det billige løsninger som Toni. Det er også derfor Mutu’s navn er fremme. Alternativt må vi satse på flere låne-aftaler, hvis der skal hentes spillere ind.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Det kan man bestemt godt argumentere for at han er, Gusten. Men imidlertid synes jeg dog ikke, at hans vision og pasningsspil rækker til lige netop dén position. Så ville jeg langt hellere placere ham lidt længere fremme, hvor hans målscoringsevner ville udnyttet til fuldest, i og med at han kun skulle koncentrere sig om at banke kasser ind.

Han behøver jo ikke ligefrem spille med ryggen til mål i vores 4-4-2, i og med at bolden bliver ført så meget ud over kanterne. Så hans teknik ville bestemt ikke være spildt i netop den position. Det ville være anderledes hvis vores taktik gik ud på at spille os igennem midten, hvor det jo er vigtigt at have en stor spiller med ryggen til mål at spille bolden op på. Med dette sagt, så besidder Suarez dog stadig anseelig styrke, og er faktisk ret god til at skærme af for bolden! :-)

Lige nu synes jeg virkelig vi savner en bevægelig angriber, som dog stadig udgør en trussel i luftrummet, mht. vores fløjspil. Suarez er særdels hovedstødsstærk, kan drible i høj fart og tage de rigtige løb i de rigtige kanaler, så vores second strikers har nogen at lægge sukkerballer til - noget som hverken Amauri eller Iaquinta formår.

Med Suarez´s kompetencer for øje, så tror jeg næppe, at vi kan få ret mange andre angribere med de samme evner, som passer ret meget bedre ind i vores system. :-)

Men det er jo selvfølgelig bare min mening... ;-)
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
Jeg er enig med Jimbo her. Suarez er lige netop den type angriber vi står og mangler. Han ville værte en fantatisk signing, og lige netop den type angriber vi mangler. Ingen af de angribere vi har i truppen har den fart, evne til at udfordre på egen hånd, eller skabe chancer ud af ingenting.

Men tviler desværre på han er i Ajax måneden ud, både Liverpool og især Tottenham er sat i forbindelse med ham her i Januar. Men ser pt. ingen angribere i Europa som er tilgængelige for det samme beløb. Der snakkes om ca. 20 mio € Hvilket jeg dog også tvivler kraftigt på vi har at gøre godt med i Januar. Ved faktisk ikke om han har EU pas? Men har dog været i Holland i pænt mange år efterhånden.
annonce