Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Juve1897
@ill3: Det er vidst ikke alle der er ligeså glade for Juves tilbagevenden som vi er, desværre.

Dette er vist ikke kun i Italien, det gælder... jeg syntes personligt at også de danske medier, såvel i avis- og tv-form, giver samtlige Juve-historier en lille vinkel af noget negativt - altså de få linier eller sekunder, der bringes omkring Juve´s tilbagevenden til toppen af SerieA og næste års ChL.

Da vi vandt mesterskabet var vinklen at "Inter hjalp Juve til mesterskabet, ved at Milan snublede" og lign., havde hold som Barca, Real, Man Udt, Man City, Bayern M eller FCK i DK for den sags skyld gået igennem sæsonnen uden nederlag i både pokalen og ligaen, så havde vinkel været noget med "helt suveræne, fantastiske, brilliant, verdens bedste... etc.

Men hvad fik Juve i BT og EB dagen efter, omkring 1½ linie og DR+TV2 samme, meget skæv dækning af Italiensk fodbold og især af Juve. Milan får dog lidt positive vendinger, men stadig få...

Er jeg den eneste der ser dette?


Skrevet af Juve1897
ikke at det skal lyde som tuderi :-) - men syntes blot ikke der bringes meget omkring SerieA og Italien. Hvor der hypes utrolig meget om enkelte engelske og spanske hold...

men hold da k... hvor jeg glæder mig til ChL næste sæson, men igen hvad er chancen for at TV3+ og TV2Sport vælger at vise Juve´s kampe? tidligere har de ikke været ret gode til det.

FORZA JUVE
Skrevet af gorillapik
Med vores lave seedning in mente vil jeg mene, at der er rigtig god chance for at vores kampe mod de topseedede hold bliver vist på dansk tv. Næsten garanti for det hvis vi rammer Barca, Real eller United.
Skrevet af Gasbarroni
@sebbej

Jeg føler mig ikke overbevist om, at Marchisio kan udfylde rollen som regista. Hans spidskompetencer er nogle helt andre. Marrone er i mine øjne den spiller i truppen, der kommer tættest på, men selv med ham vil det blive en helt anden type fodbold.

@Giovinco

Vi er helt enige om, at vi har været alt for Pirlo-afhængige i denne sæson, og det er naturligvis at foretrække, hvis vi kan finde alternativer. Om spillet i denne sæson ville have kunnet fungere uden Pirlo, ved vi jo reelt ikke. Conte har ikke turdet prøve det, men vi vandt da 2-0 i den Serie A-kamp, hvor han ikke var med og klarede os også videre i Coppa Italia uden ham. Conte’s forkærlighed for at bruge ham indikerer altså, at han meget gerne ser en lignende type i klubben. Omvendt har spillerne i år vist sig ret fleksible, så det er ikke fordi verden falder sammen uden en regista.

Hvad angår din navnebror, hvad får så dig og de fleste andre til at være så overbeviste om, at Giovinco er nøglen til at åbne ultra-defensive forsvar? Nok er hans tekniske evner fremragende, men der, hvor han har haft størst succes, er, hvor han har haft plads at arbejde på. Det var tilfældet i både Empoli og Parma, og jeg havde fornøjelsen af at se en del med ham på primavera-holdet, hvor han ligeledes var bedst, når der var plads, og han ikke skulle tage kampen fysisk op mod stærkeres spilleres tætte markeringer. I Juve, hvor han mødte tætte markeringer, blev han vejet og fundet for let. Han har naturligvis udviklet sig siden, men jeg ser ingen garanti for, at han er nøglen.

Jeg vidste ikke, at Melo havde leget boksekamp. Måske Milan kunne være interesseret? Der er i øvrigt ingen købsoption i Ziegler aftalen med Fenerbache.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Farsopoli2006
@Juve1897:

Problemet er, at danske medier ofte bruger Gazzetta´en som kilde til deres historier. Og da Gazzetta´en er anti-Juve får de danske mediers historier også ofte en anti-Juve vinkel.

Og så er der næppe tvivl om, at Juventus er ikke blot Italiens men hele verdens hadehold nr. 1. Intet hold er så hadet verden over som Juve. Jeg tror det bunder i musundelse ;)
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af gorillapik
Jeg føler mig ret overbevist om at flere danske medier benytter sig af eksempelvis Ritzau end Gazzetaen, og de er mig bekendt ikke begrænset af at få nyheder fra netop Gazzetaen, men jeg kan selvfølgelig være galt på den og have overset endnu et af verdens store komplotter mod Juventus.
Skrevet af Martinovic
Problemet er, at danske medier ofte bruger Gazzetta´en som kilde til deres historier. Og da Gazzetta´en er anti-Juve får de danske mediers historier også ofte en anti-Juve vinkel.

Og så er der næppe tvivl om, at Juventus er ikke blot Italiens men hele verdens hadehold nr. 1. Intet hold er så hadet verden over som Juve. Jeg tror det bunder i musundelse ;)


Nok nærmere en vis kendelse fra 2006. Intet at være misundelig over.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Farso, igen mester i overdrivelse.

Jeg vidste ikke, at Melo havde leget boksekamp. Måske Milan kunne være interesseret?

Det kunne da være interessant. Nocerino i bytte? Jeg synes Melo i sin tid blev brugt forkert, fordi med hans ihærdighed og enorme løbearbejde ville jeg nok have brugt ham som felt-felt spiller. Rollefordelingen med Melo og Poulsen syntes at være skæv.
Skrevet af Giovinco
Jeg er 100% sikker på at vi ikke var blevet mestre hvis eneste variabel havde været at fjerne Pirlo fra vores trup. Den samme holdning har jeg også til eks. Vidal og Vucinic. Men den slags kan man jo altid spekulere over(der er som bekendt flere måder at flå en kat). Meget af det stammer dog fra at MVP midtbanen har fungeret helt enestående, og Conte naturligt nok har gjort alt for ikke at ødelægge en vindende formel. Uden dem havde den possesionbaserede overfaldsfodbold ikke fungeret. Og det er dét der har vundet os mesterskabet.

Contes grundidé inden sæsonen var dog netop at Pirlo ikke fungerede og man havde kreativiteten længere fremme. Det er jo så bare til hans kæmpe kredit, at han får det absolut bedste ud af hvad han har og ikke bare holder fast i sine ideer.

Om Gio så kommer til at fungere lige så godt hos os er jo kun spekulation igen, igen parkerer jo sådan for alvor bussen mod Parma. Men der hvor Gio er vokset som spiller for mig er netop at han er blevet bedre til at finde plads til sig selv, selv mod defensive hold. Primært enten ved at trække mere ud i siden eller ved med en større bevægelighed at finde hullerne i forsvaret personskife.
Skrevet af Del "Juventus" Piero
Præcis foggy. De danske medier er ikke blevet klogere siden 2006, men hvis de nu havde evnerne og en smule indsigt, så ville man da som journalist/medie umiddelbart elske at lave en historie om at den vel nok største fodboldskandale i nyere tid var en farce (officielt en helt del hvertfald).

@Juve1897

Du er ikke den eneste der undrer sig over de danske medier. Blev ret overrasket over, at nyheden omkring frifindelsen af Juventus ikke blev nævnt på noget tidspunkt i DK.
Skrevet af Pivo
Jeg tror sådan set danske medier er forholdsvis ligeglad om det er Juventus, Milan eller Inter. Det de skal have fat i, er klik til deres forskellige historier på internettet. Og her tror jeg på, match-fixing og lignende termer, henter flere klik end de mere almindelige referater/baggrundshistorier.

@Foggy
Hvis du tager UEFA´s CHL magasin tilbage i tiden, mener det er fra 2005, så vil du læse en længere artikel, hvori der er lavet en rimelig dybdegående undersøgelse om antallet af fans. Her lå Juventus i top for mænd mellem 25-59 år.
At det så givetvis har ændret sig, er jeg ikke i tvivl om, men dermed er der en smule grobund for, at der er en del, der heller ikke holder med Juventus - og ikke kun på grund af 2006.
Skrevet af Farsopoli2006
Foggy skrev:

Nok nærmere en vis kendelse fra 2006. Intet at være misundelig over.


Nu var Juve jo hadet også før 2006. Det har været sådan i al den tid jeg har fulgt med i fodbold ;)

De danske medier er i øvrigt elendige i dækningen af italiensk fodbold. På trods af, at det er velkendt, at Calciopoli var en mega farse, har vi INTET læst om det i danske medier. I danske medier er historien stadig den, at Moggi var skurk og Inter helgener og helt uden fejl.

Danske sportsjournalister er generelt elendige, med ganske få undtagelser. De har ikke evnen til kritisk journalistisk men æder bare alt råt og tror på den første, den bedste historie, de finder.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Giovinco
I øvrigt:

Det er et år siden der sidst blev fundet en Champions League vinder. Samtidig er det 123 år siden et hold sidst gik gennem en af de store ligaer helt uden at tabe i både liga og pokal.

Jeg ved godt hvilken kamp i weekenden der er den største. :-D
Skrevet af Lentini
Jeg tror at danskere har noget imod italiensk fodbold generelt. Synes tit man møder folk der kalder italiensk fodbold for defensiv og kedelig, og samtidig tror de fleste vel at alt er korrupt efter Calciopoli. Undersøgelserne i efterdønningerne af sagen er jo knapt blevet belyst i DK.
Skrevet af LaLippi
Italiensk fodbold er ingen ting i DK. I de fleste butikker kan man idag stort set kun koebe troejer fra Man United, Barcelona og Real Madrid. I Odense hvor jeg oprindeligt er fra er det nemmere at finde en troeje med FCK end OB, det er vel en del af den kultur vi har. Vi holder med dem som faar mest daekning i medierne og som vinder soevtoej.

Selv min nevoe som er stor Juventus fan, havde daekket hele bordet op med Juventus farver og alle navne skilte til han´s konfirmation havde et Juventus logo, men til trods for det, saa fik han en Barcelona bold.

Naa ja, men dem kan alle jo lide...

I Holland er det heldigvis ikke helt forpestet endnu.
Bianconeri
Skrevet af Gasbarroni
@Giovinco

Selvfølgelig var Pirlo altafgørende. Det er der vist ingen, der er i tvivl om?

Hvad angår Giovinco, så trækker han vel ikke mere ud i siden nu, end da han spillede kant? Det gjorde han ofte på primavera-holdet, han gjorde det i Empoli, og han gjorde det ofte i Juve. De to første steder var der plads til, at han kunne udnytte sin speed og tekniske finurligheder til at skabe ravage. I Juve gjorde han det da fint, men han havde større problemer, da pladsen var mindre.

I Parma har han fået en ny rolle længere fremme på banen, og det gør naturligvis, at hans defensive mangler ikke i samme grad udstilles. Jeg er spændt på, om det, mod hold der pakker sig, samtidig betyder, at han falder ud af kampen. Jeg kunne frygte det.

Og så til det andet. Når folk træner i fodboldtrøjer i mit træningscenter, så er det oftere i Juve-trøjer end i andre. Dernæst tror jeg faktisk, at Milan-trøjer følger før de spanske og engelske. Blot en observation jeg har gjort mig, og det er ikke noget, der er kommet med succesen. Sådan har det været længe.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Il Maestro
Farso, godt nok bliver der skrevet mange lettere vanvittige ting på dette forum, men jeg tror sgu alligvel, du lige har præsteret at overgå det meste med en ret betydelige margin.

Tillykke.
Razz har dog ret.
Skrevet af DrughiBianconeri
Il Maestro, mon ikke du skal tage dine tanker i forummet og drible over og dele dem med inter-tråden i stedet, hvis ovenstående er, hvad du har at bidrage med. Der er faldet dom i Calciopoli og det er pænt trættende at blive ved med at snakke om den, om end sagen er betydningsfuld. Moggis appelsager er blevet afvist, Juventus er mere rene end først antaget i 2006 baseret på baggrunden for dommene, som står i sagsdokumentet, og at andre klubber også snakkede med dommerpåsætterne, som var lovligt dengang, således at der ikke kunne være et signifikant "exclusive network" mellem klubben og dommerpåsætterne og derved dommerne, som var det, Juve blev dømt på.

Men ellers gode velovervejde reflektioner du delte, som ikke mindst bunder i din tydelige viden om sagen og din ikke-farvede viden, som du beskylder Farso for at have (hvilket han uden tvivl har). Mere af det, tak.
Skrevet af ill3
Words bro, words!

+1
Skrevet af S4lv4
Pogba skulle blive annonceret som ny Juve-spiller på mandag.

http://s0.wdstatic.com/i…Marotta.jpg
annonce
0