Snak

Mere indhold efter annoncen
Pizarro: Jo, jeg kunne sagtens kommentere i dybden på det, men det ville med garanti være kompelt formålsløst. Alle argumenter har efterhånden været fremført herinde, især af brugeren Farsopoli, og jeg har også i sin tid skrevet rigtig, rigtig mange indlæg om emnet. Men jeg gider simpelthen ikke igennem det igen. Jeg har debatteret om dette i årevis (jeg læser Jura, så har ikke kunnet lade være), og alt hvad jeg har skrevet i sin tid har Juventus-fans generelt bifaldt, og de fleste ikke-Juventus-fans har gjort grin.

Min holdning til kendelsen? Jeg er fandme glad for, at de appellerer, for dette er godt nok en joke. Men hvad kunne man ellers vente sig af den italienske domstol. Juventus og co. skal jo fandme igennem en uvildig europæisk domstol, før der på nogen måde skal være håb om at forekomme en objektiv kendelse i forbindelse med denne tragedie af en farce.

Sådan, det var min kommentar. Du kan ikke bruge den til noget som helst, men værsgo. Du spurgte selv, he he. :-) Hav en rigtig god aften.
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
Overraskende også for mig... Men glædeligt. Berlusca og Moggi på samme dag, det er da utroligt.Hvad der også er glædeligt, er at se Inter på syttende plads. Enjoy!
Juventus F.C.
Er noget af det som Moggi argumenterer ikke: Enten er alle skyldige eller også er der ingen skyldige?

Nu er Moggi blevet dømt. Igen.

Hvis jeg ikke husker det meget forkert, så er det Moggi der er/var på anklage bænken.

Ikke alle mulige andre.

Men forståeligt, at troen på systemet er svagt. Det er jo Italien...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Tja dommen viser vel bare hvor gennemsyret korrupt selve systemet i Italien er. Kan desværre ikke italiensk og føler ikke at google translate giver mig et reelt billede af hvad der står så ved ikke hvad argumenterne er for at Moggi skal have livstid...
Juve 4 evar ★ ★ ★ Ronaldo+Messi=Allesandro Del Piero Del Piero: the best there is, the best there was and the best there ever will be. http://www.goal.com/en/people/italy/112/alessandro-del-piero Danmark: FCK
Alle mulige andre var nu også på anklagebænken. Her er dommene:

Luciano Moggi : 5 år og 4 måneder

Paolo Bergamo 3 år og 8 måneder (dommerudvælger)

Innocenzo Mazzini: 2 år og 2 måneder (assisterende dommerudvælger)

Pierluigi Pairetto: 1 år og11 måneder (dommerudvælger )

Massimo De Santis: 1 år og 11 måneder (eks-dommer)

Salvatore Racalbuto 1 år og 8 måneder (eks-dommer)

Pasquale Foti 1 år og 6 måneder plus en bøde på €30.000 (eks-Reggina præsident)

Paolo Bertini : 1 år og 5 måneder (eks-dommer)

Antonio Dattilo: 1 år og 5 måneder (eks-dommer)

Andrea Della Valle: 1 år og 3 måneder plus en bøde på €25.000 (Fiorentina)

Diego Della Valle: 1 år og 3 måneder plus en bøde på€25.000 (Fiorentina)

Sandro Mencucci: 1 år og 3 måneder plus en bøde på€25.000 (Fiorentina)

Claudio Lotito: 1 år og 3 måneder plus en bøde på €25.000 (Lazio)

Leonardo Meani: 1 år plus en bode på €20.000 (Milan)

Claudio Puglisi: 1 år plus en bøde på €20.000 (eks-linjedommer)

Stefano Titomanlio: år plus en bøde på €20.000 (eks-linjedommer)

Frikendt blev:

Gennaro Mazzei (assisterende dommerudvælger)

Mariano Fabiani (Messina)

Maria Grazia Fazi (FIGC)

Ignazio Scardina (journalist)

Pasquale Rodomonti (eks-dommer)

Samt linjedommerne Ambrosino, Ceniccola og Gemignani, der også alle var blevet frikendt i første omgang

Derudover er følgende blevet tildelt ret til erstatning:

Økonomiministeriet, Sports- og Ungeministeriet, Brescia, Atalanta, Bologna, Salernitana Sport Spa (som er gået konkurs), Vittoria 2000 srl (Også konkurs. Havde aktier i Bologna), Federconsumatori Campania (forbrugerorganisation), FIGC og Lecce.

Det samlede krav fra de parter er €193 mio., hvorvidt de får ret til det hele er endnu uvist. Erstatningen skal betales af de dømte. Erstatningskravet var også rettet mod Juventus som klub, men den blev frikendt, hvilket man i Torino hæfter sig ved og derfor mener, at den sportslige straf til klubben var helt ude af proportioner.

Det behøves vel næppe nævnes, at dommene ankes.

Selve begrundelsen er ikke kommet endnu, men meget tyder på, at Moggi primært blev dømt på, hvad der ikke var: Aflytninger af telefonerne med de schweiziske SIM-kort.

Af andre nyheder, så kom Juve i går med regnskabet for første kvartal. Et minus på €26 mio. €7,5 mio. dårligere end sidste år. Primært pga. lavere tv/medie-indtægter (-€10), der til dels kan tilskrives færre kampe i perioden. Det nye stadion har til gengæld betydet større indtægter derfra (+€3,1 mio.), Derudover har man jo ikke i år betalt spillere en formue for at forlade klubben (+€8,2 mio.)

Alt i alt regner man med et årsresultat, der bliver lidt bedre (mindre elendigt) end sidste år.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Farsopoli d. 28 sep.
"Sagen er den, at Moggis forsvarer Prioreschi i går punkterede samtlige anklagepunkter ét for ét under det lange retsmøde i Napoli. Iagttagere hævder, at Moggi-Prioreschi nærmest vandt på ko i går. Der er ikke fugls føde på den sag og hvis dommer Casoria har lidt fornuft i hovedet, hvad jeg er sikker på hun har, så bliver Moggi enten helt frifundet eller får formildet sin dom betragteligt. Alt andet vil være nonsens i lyset af det, som er kommet frem under den lange retssag."

Pizarro d. 28 sep - som svar til Farso:
"Jeg tror stadig overhovedet ikke på at Moggi bliver frikendt, og din udlægning er jo så farvet (og ukorrekt) som man kan forestille sig."
---------------

Men nu går ankerne selvf. i gang og derfor kan det da godt være at dommene bliver ændret, men jeg vil stadig opfordre til at Farsopolis uhyggeligt farvede indlæg bliver bedømt som sådanne.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Men nu går ankerne selvf. i gang og derfor kan det da godt være at dommene bliver ændret, men jeg vil stadig opfordre til at Farsopolis uhyggeligt farvede indlæg bliver bedømt som sådanne.

... og begrundelserne for dommene selvf.
http://www.svenskafans.c…423162.aspx

En svensk hyldest til Capitano.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jimbo nu jeg læste jeg det så vidt jeg husker også kun på et juventus forum, hvor folk er mere italiensk kyndige end jeg selv. Hvis man sorterede alle konspirationsteorierne fra, som også levede i bedste velgående derinde, kunne det koges ned til at der var oversvømmelser i området, hvor politiet derfor havde fået ekstra opgaver, og der var nogen indfaldsveje til stadion der var oversvømmede. Så alt i alt var de ikke i stand til at opretholde den samme sikkerhed til kampen som er påkrævet.
annonce