Snak

Mere indhold efter annoncen
Har Manchester United ikke tidligere været efter ham(Marchisio)? eller husker jeg forkert.


Jeg synes ikke at Krasic er en god fodboldspiller, han lever utroligt meget på sin hurtighed. Hans overblik er ringe det samme synes jeg man kan sige om hans kreativitet og hans spil med fødderne.
Når det kører for ham som der bliver sagt, så er han rigtig god at have og hans speed er fantastisk. Noget som jeg håber vi ikke gå på kompromis med.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
ar Manchester United ikke tidligere været efter ham(Marchisio)? eller husker jeg forkert.Jo, Også Inter.
Juventus F.C.
Hvis vi kan få Krasic indblandet i en af de handler klubben ønsker ville det være rart. Håber ikke vi taber så meget på ham. De sidste par år, synes jeg ikke klubben har været så gode købmænd, når der skal sælges.
Har Del Piero nogensinde været rygtet på vej væk(udlandet)? Det har jeg tit tænkt over. For jeg kan ikke huske nogle rygter vedrørende Kongen. Hvilket jeg et sted finder mærkeligt.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Vi kan nok ikke komme uden om at hans værdi ikke lige frem er steget på baggrund af hans præstationer i år. Jeg håber vi kan bruge ham som del af en byttehandlen, det kunne være Götze som aftager for Del Piero, eller en verdensklasse centerforsvar som vi jo så længe har skreget efter.
Jeg er fuldstændig enig med dig, når vi snakker Krasic som boldspiller. Hans teknik og overblik er på et for lavt niveau til at kunne spille sig til en startplads som holdet spiller lige nu. ¨
Pepe er klart at fortrække nu, selvom mange var dybt uforstående(inkl. Jeg selv) overfor Pepe´s plads på holdet i starten af sæsonen, så har han virkelig bevidst sit værd og fortjener at spille.
Er enig omkring Pepe. Selvom han ikke er en verdensklassespiller, går han ind og levere en helhjertet indsats både defensivt og offensivt.

Jeg begynder at blive lidt bekymret for om vi får Elia at se. Hvornår tør vi at bruge ham? - Til gengæld var det fremragende at se Quag få lidt tid i går. Han virkede frisk, hurtig på bolden og fødderne.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
La prende Vecino.
Jeg tror ikke, at vi uden videre skiller os af med Krasic. Det er korrekt, at han ikke har præsteret i indeværende sæson, men man må ikke glemme, at han i sidste sæson var én af de allerbedste på et forfærdeligt hold.

Holdet har indtil videre løftet sit niveau, og der er generelt hård konkurrence om startpladserne. Umiddelbart lader det til, at Krasic har været én af de spillere, som har haft vanskeligst ved at forstå Contes filosofi og spilsystem. Derudover kan manden åbenlyst - immervæk efter over 1 år i klubben - hverken forstå eller tale italiensk, hvilket tilsyneladende ikke behager Conte:

http://www.youtube.com/w…ure=related

Det er korrekt, at Pepe har leveret nogle fornuftige indsatser i år. Han er nok én af de spillere, der har løftet sit niveau fra sidste år mest. Når det er sagt, så har Pepe så sandelig sine begrænsninger; manden lever udelukkende højt på, at han er arbejdssom - især i defensiven - sammenlignet med de andre kantspillere. Især Krasic har lignet en passiv tilskuer i store dele af tiden.

Det bliver spændende at se, om Krasic har spillet falit, og hvornår Elia skal have chancen. Som udgangspunkt ændrer man jo ikke på et vindende hold, men Conte har tidligere vist, at han godt kan lide at rotere lidt.

Jeg tror dog, at der godt kan gå et stykke tid, før de er at finde i startopstillingen igen. Dette håber jeg også lidt på, da det ville indikere, at vi fortsatte stimen. ;)

Og Juventus som klub er trods alt hævet over spillerne.

Trist med Præst.

Juventus kondolerer på den officielle hjemmeside:

http://kortlink.dk/juventus/a3hf
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Mht. Krasic, som jeg skrev inde på magicajuve.com, så skal Krasic nok blive brugbar igen. Jeg så følgende statistik på Krasic i går:

Han har i denne sæson haft en pass completion på 85,9% på normale afleveringer og 30% på indlæg (snittet i serie A på indlæg er 21,6 %), han har kun haft 4 direkte boldtab i de 6 kampe han har spillet.

Nu siger statistik langt fra alting, men den var for mig med til at vise at problemet med Krasic først og fremmest er defensivt. Han arbejder ikke nært så hårdt og med nær samme kvalitetet som Pepe tilbage, og så længe han ikke er i form opvejer det offensive ikke det defensive tab.

Jeg er 100% overbevist om at Conte pt. prioriterer at få indarbejdet MVP midtbanen perfekt, og til det har brug for Pepe´s defensive kvaliteter. Når Krasic rammer formen igen og specielt Vidal er 100% indspillet, så vil Conte igen prioritere Krasic´s offensive kvaliteter og arbejde taktisk på at spille til Krasic´s styrker.

Lig dertil at Krasic efter det jeg hører fra Italien pt. også kæmper ikke alene med sproget, men også nogle mentale efterdønninger efter det uheld der kostede hans onkel livet, var meget tæt på at koste hans far livet og som stadig efterforskes med øje på athans far var skyld i ulykken.
Det ville ikke være dårligt hvis vi kunne hijacke Montolivo. Kan altid bruge spillere på midtbanen.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
annonce