Snak

Mere indhold efter annoncen
Superbatman: Du ser for lidt fodbold. David Silva har spillet masser af kampe som angriber. I Valencia var det feks med Villa som makker....

Og med hensyn til Vucinic placering: Hvad med feks Arjen Robben, han er også en spiller som trækker utrolig meget ind i banen og er meget målesøgende. Er han så også angriber og ikke wing??!?
Jeg vil blive særdeles overrasket, hvis ikke aviserne minimum giver Vucinic 6,5:

Il Sussidiario

VUCINIC 7 I suoi movimenti a compasso fanno ballare la difesa rossoblù per oltre un´ora. Pochissimi errori e tantissimi assist.

TMW

Vucinic 7 - Si abbassa tra le linee creando non pochi pericoli con diversi palloni invitanti. Nel finale si allarga sulla sinistra allargando la difesa di Marino. Sfortunato colpisce la traversa a Frey battuto.

Datasport.it

Vucinic 7 – E’ in forma e si vede. Crea molto, ricama assist per i compagni e prende due legni di testa, che non é la sua specialitá. Se imparasse ad essere piú cattivo sottoporta…

Blitz Quotidiano
VUCINIC 7.5 – Il bomber della Juventus ha colpito due pali nel corso del secondo tempo. Ha giocato una grande partita in fase offensiva e si è sacrificato anche in fase di copertura.

Soccermagazine.it

Vucinic 7: Si capisce subito che è ispirato e regala spesso magie. Mette i compagni a più riprese davanti alla porta, centra una traversa ed un palo. Sfortunato

Sportmain

VUCINIC 7: la battuta del “fratello scarso” è ultra-inflazionata, quindi meglio evitare. Ma quello in campo oggi è sembrato davvero un altro Vucinic: volenteroso, propositivo, preciso. Offre ottimi palloni in attacco, e centra due legni. Trovasse un po’ di continuità…

Sportevai.it

Vucinic - migliore in campo in assoluto. Vive una di quelle giornate in cui resta perennemente acceso per tutti i 90′ sfornando assist geniali per i suoi compagni (come l’invito a nozze perMarchisio) e cogliendo due legni clamorosi. E’ vero, in avanti gli manca la cattiveria del bomber, ma oggi ha illuminato Marassi con delle giocate sublimi. Voto 7.

Og jeg kunne sikkert blive ved.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
I lige måde scudetto30 .
Je, inaleta maana yoyote?
Gasbarroni:

Nu har du vist også helt bevidst kun taget de medier, som giver Vucinic mindst 7 ;)

Jeg er stadig uenig, uanset hvor mange der giver ham 7. Den første som rammer overliggeren er uheld. Men den anden som han header forbi (eller snitter den stolpen?..) er direkte dårligt headet. Han må ikke heade forbi på en så kæmpestor chance og jeg begriber ikke, at man kan give ham 7, når han misser sådan en direktør.

Jo, han laver bestemt mange lækre ting i dag, men han kiksede meget tit den sidste aflevering (igen igen) og kunne endnu engang ikke score. Jeg har svært ved at se han kan få mere end 6 for den kamp. Jeg er så hård og giver ham lavere, men fordi jeg vil sende et signal om, at det ikke dur med så ineffektive angribere som ham. Vi har ikke råd til alle disse pointstab og jeg mener, at Vucinic er den største årsag til, at vi har spillet så mange uafgjorte kampe. For forsvaret fungerer fint, midtbanen ligeså. Matri scorer sine mål. Kun Vucinic svigter.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Måske lettere voldsomt at give et enkelt individ skylden for 14 uafgjorte kampe?
Ikke samtlige 14 kampe, men skal vi sige 4-5 af dem. Men det er jo også de kampe, som gør forskellen!

Nå, Lazio og Udinese tabte i aften. Så var det ene point i Genova måske ikke så slemt endda. Vi øger til konkurrenterne - minus Napoli, der jo kommer faretruende tæt på efterhånden. Men med fem points til Lazio og syv til Udinese og Napoli har vi stadig afgørelsen i egne hænder m.h.t. andenpladsen. Førstepladsen har jeg opgivet.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Calciomercato.com gav ham 6. Jeg går ud fra, at den udgør “De fleste italienske medier,” du allerede har set give ham 6. Ellers var det, hvad jeg lige faldt over.

Jeg er stadigvæk ganske interesseret i, hvordan det stemmer overens med dit ”Her er jeg nok i virkeligheden meget italiensk, for i Italien ser man generelt på det på samme måde,” og ”Jeg ser nok på fodbold på samme måde som de gør i Italien.”

Men det finder jeg nok aldrig ud af.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Hvor er det fedt med nederlag til både lazio og udinese. Det reder lidt af dagen. Jeg synes vi spillede en god kamp, og havde ikke været ufortjent hvis vi havde fået en flermåls sejr. Uheldigvis var det stollpe ud i dag.

Angående vicinic, var har en af de bedste i dag, hvis ikke den bedste. Længe siden han har haft sådan en spilleglæde som man så i dag. Det var tydeligt at han var top motiveret og elskede at spile bold. Er dog enig med at han skal blive farligere.
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Uden Tvivl har Vucinic dumpet med et brag set over hele sæsonnen.... Den mand er så lad i sit spil at det er til at brække sig over.... Ps. Har ikke set dagens kamp så kan ik udtale mig om den....!!!!
Sjovt at se jeres diskussion ang Vucinic er gentagelser af Roma-tråden. Hans topniveau er vanvittig højt, men han finder det sjældent. Når han er elendig, er det virkelig til at tage og føle på. Så er han PIVRINGE:
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
annonce