Snak

Mere indhold efter annoncen
Måske dommeren vidste det gule kort en anden gang for Pirlo for at opklare det fejlagtige gule kort til Bonucci?
Goiko; Er Llorente i øvrigt taget til nåde i galehuset i det nordlige Spanien? Så vidt jeg kan forstå, så scorede han tidligere i dag.
Jeg så kampen - og jeg vidste ikke hvem der havde fået gult, netop fordi jeg synes, at han ikke viste det særlig godt, tjekkede jeg live opdatering flere forskellige steder.
Jeg husker det nu som at han peger på Bonucci, mens han har det kortet i sin venstre hånd. Derfor virker det temmelig mærkeligt han ligepludselig peger på Pirlo, som INTET havde gjort modsat Bonucci.

Jeg kan desværre ikke finde noget link endnu.

S4lv4

Jeg tror ikke der har været nogle problemer med ham, man har bare ikke ville spille med ham, mens transfervinduet var igang. Men han har ikke skrevet under på noget, så i har da chancen endnu ;-)
Wise Men Say...
Jeg tror, dommeren lavede en fejl. Han var ret hurtigt fremme med det gule kort, og det kan næsten kun have været til Bonucci, der også burde have fået et kort for den forseelse. På den tid ville en erfaren mand som Pirlo næppe have fået et kort for brok. Det lignede, at det var efterfølgende.

Men bortset fra den brøler dømte Rocchi en god kamp.
Mojn do!
Hvor mange liga-kampe har Juventus efterhånden spillet, uden at tabe? Og er der nogen der ved hvad rekorden er?
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
42 liga kampe uden nederlag.
Bianconeri
42 kampe uden at tabe.

Milan har rekorden tilbage fra start 90´erne med 58 kampe i streg.
"Leonardo Bonucci was booked for a handling offence in the wall, but protested as it appeared to be Pirlo’s arm instead. Pirlo admitted to the incident and the referee changed his mind."

http://www.football-ital…match/22124

Sådan står episoden beskrevet hos Football italia, jeg har dog desværre ikke kunne finde en video som bekræfter det. Hvis dette er tilfældet er det vel helt ok at Bonucci ikke fik rødt.
Bianconeri
God sejr i en kamp vi burde have været bagud både 2 og 3-0 inden vi så fik fat i 2. halvleg.

Synes egentlig vi fremad banen spiller en overordnet set fin kamp, mod et Genoa der spiller en absolut fremragende 1. halvleg.

Alle vores problemer stammer fra midterforsvaret, hvor vi konsekvent taber alle nærkampe med Boriello og Immobile. Det sammenholdt med en tydelig taktik fra Genoa om at smide lange bolde over vores midtbane og væk fra genpresset, det gør at Genoa igen og igen er farlige, mens vi ikke rigtig kan få sat spillet.

Men i de sekvenser vi rent faktisk holder spillet, har vi ret let ved at sætte vores kanter i spil. Problemet var så bare at Caceres slet ikke var i kampform, og slog horrible indlæg, mens Matri overhovedet ikke var til stede i hverken spillet eller feltet.

I øvrigt fin og fejlfri dommerpræstation i en megasvær kamp.
annonce