Snak

Mere indhold efter annoncen
Du mener ikke at når vælger at støtte holdet i samtlige kampe, naturligvis fortjener en eller anden form for rabat? Tror ikke der er mange klubber rundt omkring i verden hvor et sæsonkort eksempelvis koster det samme som det ville koste at købe billeter til samtlige hjemmekampe enkeltvis.
Ravanelli’s U14-hold har lige vundet en international turnering i Spanien efter en finale-sejr på 3-2 over Barca.

Af andre deltagende hold kan nævnes Real Madrid, Atletico Madid, Ajax, Zenit, Manchester City, Benfica, Werder Bremen og meget aktuelle Shakhtar.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Det har de jo så også fået, for mig at se handler det om at fylde Parken, og det kan FCNs fans ikke gøre alene. Har fuld forståelse for at deres fans skal have nogle goder, det ændre dog ikke på at jeg syntes prisen er sat en kende for højt.
eftersom du har købt billetten, kan du vel dårligt argumentere for at den er for dyr?

I øvrigt forstår jeg heller ikke hvad Caceres skal på den højreside hvis gds ellers spår rigtigt..
For FCN handler det jo ikke kun om at fylde parken, men også om at tjene penge. Og når store hold som Juve og Chelsea kommer på besøg, er det naturligvis der pengene skal tjenes. Tvivler på at der bliver fyldt op i parken til Shakhtar kampen, om så billeterne kun havde kostet 100-150 kr.
Jeg mener måske også +500 kr er lige i overkanten, men at tro at man kunne få billeter til 350 kr når de i pakken koster 333 kr (Hvis alle kampe vel at mærke skulle koste det samme) er måske en smule naivt.
Hvorfor kan jeg ikke det, som skrevet tidligere var jeg villig til at ligge pengene selvom jeg syntes prisen var for høj, det er ikke første gang jeg har gjort det (: hvad så med 400 ? Lyder det mere rimeligt :)
Prisen er jo netop ikke for høj når du vælger at købe den alligevel. Hvis alle har den holdning bliver parken da nemt fyldt op.
Så skal der sku ses FCN - juve i parken og det endda som vip´er med mad og drikke før kampen...plus super pladser det bliver så Nice....
Men det har alle ikke, tror prisen afskrækker en del fra at købe billetten.
Det får vi at se den 23 oktober
annonce