Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af S4lv4
Dette ville ihvertfald være CL værdigt:

Buffon

Lichtsteiner - Barzagli - Bonucci - Chiellini

Vidal - Pirlo - Marchisio

Giovinco - Dzeko - Vucinic

eller

Buffon

Barzagli - Bonucci - Chiellini

Isla - Vidal - Pirlo - Marchisio - De Ceglie

Vucinic - Dzeko

Personligt foretrækker jeg klart en 4-3-3 med de spillere, som vi muligvis vil have til rådighed. Omvendt anerkender jeg også, at vi nok vil se Conte veksle mellem 4-3-3 og 3-5-2 ift., hvilke modstandere vi skal spille imod.
Skrevet af Lentini
Ud fra hvordan Conte normalvis agerer i en 4-3-3, har jeg svært ved at se ham fielde både Giovinco og Vucinic sammen med en tankangriber. Pepe lyder umiddelbart mere til at være det rigtige svar, pga. hans defensive styrke og enorme arbejdsomhed. Det tilbyder hverken Gio eller Vucinic. Tror ikke det er for sjov at hverken Elia eller Krasic spillede særlig meget, fordi de begge har glemt ordet returløb.

Skrevet af S4lv4
Jeg tror, at du udelader nogle væsentlige faktorer ift. den manglende brug af såvel Krasic som Elia.

Mht. Elia så blev han købt uden Contes accept, hvorfor det var nødvendigt at statuere et eksempel fra Contes side, såfremt han ønsker at have noget at skulle have sagt vedrørende fremtidige indkøb.

Krasic kan hverken dække op eller spille hæderligt på et hold, der ønsker at bevare boldbesiddelsen. Manden har vist sig komplet umulig i det etablerede spil på trods af, at han fik et par chancer indledningsvist i sæsonen.

Jeg synes personligt godt, at man kan stille op med Giovinco, Vucinic og Dzeko - især, hvis man ønsker at være det boldbesiddende hold - uden, at det nødvendigvis betyder, at man sælger ud defensivt. I den sammenhæng vil det være afgørende at spille en Chiellini på VB, idet han har sin væsentligste styrker defensivt, og sjældent (sammenlignet med f.eks. DC) kommer frem på banen.

Derudover yder Marchisio og Vidal et enormt løbearbejde, der vil kunne opveje Giovinco´s og Vucinic´s manglende defensive løb.

Jeg tror dog desværre, at Conte har forelsket sig i 3-5-2, hvorfor vi nok vil se denne formation anvendt hyppigere. Købet af især Isla peger også i den retning.
Skrevet af Sheriffen
Sludder! Det er udelukkende Prandellis skyld.Og Morattis.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af VCC
@S4lv4

Robin van Persie er simpelthen på vej til Shitty?
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Gustenv@rius
Conte vil aldrig stille op med Vucinic, Dzeko og Gio oppe foran. Derudover har Giovinco vel aldrig spillet på højrekanten før, hvorfor det også virker utænkeligt, at Conte pludselig skulle vælge at gøre det.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Svlv4,

Giver dig ret i at Elia formentlig blev "udelukket" fordi Conte vil statuere et eksempel overfor Marotta, hvilket var et klogt træk af Conte.

Men at du personligt mener at de alle tre godt kan spille sammen, er jo i diskussionen irrelevant da jeg kiggede på Contes valg i den afsluttede sæson, hvor Pepe var foran Krasic. Pepe kan intet individuelt, men han kan sgu løbe solen sort i begge retninger, hvilket er nødvendigt da den anden kant Vucinic altid slentrer tilbage i banen. Derfor har jeg svært ved at se både Gio og Vucinic inde sammen med en tankangriber med de defensive løb i mente.

Jeg tror Conte, såfremt det bliver 4-3-3, veksler imellem Gio og Vucinic. De er hinandens garderinger. Det tror jeg også de vil være i en 3-5-2.
Skrevet af Gasbarroni
Pepe kan væsentligt mere mand-mand end Krasic, hvis forsvaret står lavt.

Vucinic er i øvrigt langt bedre defensivt end Elia. På det punkt har han forbedret sig ekstremt meget under Conte. Elia er decideret håbløs. Hvis han ikke havde været det, var han naturligvis ikke blevet udelukket. Pirlo var heller ikke Conte’s mand. Han blev hentet inden Conte blev træner og passer ikke ind i det system, han tidligere har foretrukket.

Jeg vil ikke udelukke 4-3-3 med både Vucinic og Giovinco som et alternativ i kampe mod små hold, hvor Pirlo sidder over og erstattes af en defensivt stærkere spiller. Der bliver brug for lidt ekstra kreativitet, og eftersom man ikke kan finde en erstatning for Pirlo, bliver man nødt til at rykke kreativiteten længere frem på banen.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Gasbarroni
Kl. 18 forventes det at blive afgjort om Lucio kommer til Juve. Desværre bliver tallene højere og højere.

Vi må desuden forvente, at en stribe handler bliver officielle i denne uge.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Farsopoli2006
Prandelli anerkender Juve-blokkens store meritter under EM:

Nessuno ha condizionato la Nazionale, sono ragazzi seri e professionali. Con un gruppo che lavora sempre insieme, come la Juventus, prendi il meglio: sono arrivati con dedizione, con capacità di soffrire, devo fare i miei complimenti a Conte ed alla Juventus.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Shev07
Nu synes jeg faktisk, at Pirlo var den bedste spiller til EM. Men kunne ikke lade vær med at grine af denne Twitter-update:

Andrea Agnelli ha un piano segreto se #Pirlo non vincerà il pallone d´oro. Pronta la maglia con scritto "pallone d´oro sul campo".
Skrevet af Gasbarroni
Haha, hvem har skrevet det?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Shev07
En Matteo Bianchi som en jeg følger retweetede.
Skrevet af MILANMILAN
Haha, det er nu ganske morsomt :D
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Giovinco
Giovinco vel aldrig spillet på højrekanten før


Såhudt jeg visker spillede han højre kant i Empoli. Men det er jo efterhånden også en del år siden.
Skrevet af Gasbarroni
Det gjorde han nemlig ganske ofte.

Men de rykkede jo også ned.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af S4lv4
Det var nu ikke Giovinco´s skyld.
Skrevet af Gasbarroni
Nej, det var Prandelli’s.

Der var 3 nuværende landsholdsspillere på holdet.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Farsopoli2006
Prandelli er jo en tidligere Juventus-spiller og er en sympatisk mand, som jeg egentlig godt kan lide som person. Han er også en okay træner.

Men jeg mener ikke, at han er en toptræner på niveau med Conte, Capello, Lippi, Ancelotti, Trapattoni, Mazzone o.s.v.. Den største klub, han har trænet, er Fiorentina og der gjorde han det godt. Men han har jo egentlig aldrig rigtigt vundet noget og tit synes jeg, at hans dispositioner virker ulogiske. Jeg begriber ikke, at han i går satte Motta ind i stedet for Montolivo. På et tidspunkt hvor Italien var bagud 0-2 sætter han Motta ind, som nærmest er endnu mere defensiv end Montolivo (Montolivo ligger da en del gode pasninger). Og især er det uforståeligt, da Motta viste sig ikke at være fit og blev skadet efter 2 sekunder nærmest. Og den slags lidt underlige dispositioner synes jeg generelt, at Prandelli har for mange af.

Ligesom det også er underligt, at han ikke forsøgte sig med Giovincos friskhed og uberegnelighed, nu hvor de andre spillere var så trætte. Giovinco kunne have gjort en forskel i går.

Nå, nu er dette jo Juve-forum og vi skal vel ikke diskutere Prandelli. Men jeg greb bare den bold, som der lige blev kastet op i luften.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Lentini
Farso,

Hvis jeg ikke tager helt fejl fik Prandelli engang jobbet som Roma-træner, men sprang fra pga. sygdom hos hans kone, som han jo har mistet. Jeg nærer stor sympati for ham, kan godt lide hans taktiske opsæt, hans fremtoning udadtil og overfor sine spillere som altid er meget motiveret. Han skal naturligvis have kritik for sine dispositioner igår, men generelt synes jeg han er en dygtig træner der er god til at involvere selv marginalspillerne, så de også føler sig som en værdi del af holdet.

Hvis man skal kalde ham en amatør ovenpå én kamp, kan jeg også godt finde en spanier med en væsentlig større trofæskab som blev sat på plads af en vis portugiser det år Inter vandt CL. Det synes jeg er en forkert betragtning, som jeg ikke er enig i.

Og som træner er det svært at gardere sig imod spillernes egen intuition, som undervurderer en situation, som Bonucci og Barzagli gør ved Alba-scoringen. Det er den eneste mand i fremdrift, hvor de tager for let på det eller er for udmattede allerede. Morten Olsen er heller ikke en amatør, fordi Jakob Poulsen ikke kan finde ud af at løbe 60m hjem, men kun 55m.
annonce
0