Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Castellano
Forstår ikke helt skuffelsen over den mulige Lambert-signing på forskellige fora.

Behovet er jo ikke en verdensklasse striker, det har man jo i Suarez. Man skal bruge et tredjevalg og Lambert er en super samt billig løsning. Bedre end at kaste 80-120 mio. kr. ud af vinduet efter en uprøvet spiller.

Lambert har scoret 28 (!) mål i PL de sidste to sæsoner, og har den nødvendige kynisme og erfaring, holdet har manglet på både bane og bænk. Hans målnæse fejler intet.
Skrevet af Jesse Pinkman
Lambert viste også mod slutningen, at han ikke nødvendigvis behøver at spille på toppen. Udemærket breddespiller, som givetvis vil løbe sit hjerte ud for klubben. Jeg er ikke jublende, men jeg vil da hellere se en gut som Lambert, fremfor f.eks. Cashley.
DIAZ MIO!
Skrevet af Lynild
Lambert er muligvis en kortsigtet løsning, men en klar opgradering ift. Aspas og Moses med internationalt niveau og rigelig med Premier Leagu-erfaring. Han skulle nok kunne spille en rolle i en sæson med Champions League og cup-turneringer.

Trækker en hurtig sammenligning til Sheringham, der med nogenlunde alder skiftede til United og blev ret så afgørende i sin debutsæson og i øvrigt fortsatte på topplan en 4-5 år.
Skrevet af Tjasper
For £4 mio. er det vel en OK signing. Jeg synes det er væsentlig at han er Liverpool fan. Det trækker selvfølgelig op et eller andet sted og betyder givetvis at han er villig til at give sig 110% hver gang han spiller.

Han er jo en fin spiller og et fint taktisk alternativ til Suarez og Sturridge. Det problematiske er selvfølgelig hans alder, men det behøver jo ikke automatisk betyde at han kun har få år i sig tilbage.
Skrevet af Carlsen81
Meget tilfreds med Lambert!

Jeg kunne godt se Lambert gå ind og gøre en forskel alá Bellamy, dengang han joinede os. Virker som om han har et helt specielt forhold til LFC og samtidigt har rutinen, som holdet lige nu mangler i perioder.

En gammel ræv, med målnæse. God start på transfervinduet, hvis den går igennem!
Skrevet af Castellano
Kan se, at Johnson og Agger er de hhv. tredje- og fjerdebedste betalt spillere i klubben. De får tilsammen 1,7 mio kr. om ugen, 6,8 mio. kr. om måneden, 88, 4 mio. kr. om året.

Det ville da være en økonomisk god ide at skille sig af med to, da det ville give noget luft i lønbudgettet.

Især Johnson ville være god at skille sig af med, da han reelt ikke er sin høje løn værd. Agger er alt for skadet og svingende, og jeg mener, at Sakho skal køres i stilling til pladsen ved siden af Skrtel.
Skrevet af Tjasper
Det ville være fint hvis vi kunne få tilknyttet både Lambert og Lallana inden de drager til Brasilien. £30 mio. vil ikke umiddelbart blive betragtet som et røverkøb for de to, men det vil helt sikkert styrke bredden og der er også god grund til at håbe på at Lallana kan give et friskt pust til startopstillingen.

Jeg vil utrolig gerne have tilknyttet Alberto Moreno også. Han virker utrolig spændende og viste også gode takter for Spanien mod Bolivia her til aften. Godt nok var det på en billig baggrund - han blev i hvert fald stort set ikke udfordret defensivt, men han fik fin lejlighed til at komme frem og viste god energi og havde i det hele taget mange gode aktioner. God ´spansk´ boldkontrol, hurtig og energisk. Slår også ganske skarpe indlæg. £15 mio. for ham vil være en fair pris, så lad os håbe Sevilla er villig til at lade ham gå for det og at han erinteresseret i at tørne ud på Merseyside. Det vil nok også være en god idé at være hurtig ude med ham, inden der kommer for mange klubber på banen..

Falder det på plads mangler vi bare en central midtbanespiller. Jeg synes der er mange spændende spillere til den position på markedet, så det burde være muligt at finde én i £10-£15 mio. prislejet.
Evt. vil Mohammed Diamé måske heller ikke være dum at få ind som breddespiller. Han taler tilsyneladende varmt for et skifte til Liverpool og han skulle ikke være forfærdelig dyr, så kan vi få ham også ville det ikke gøre mig noget. Han er ikke nogen gudsbenådet pasningsspiller, men han kan til gengæld bidrage med en masse fysik, fart og finurligheder. Han vil ikke umiddelbart passe ind i Rodgers´ typiske koncept, men det kan jo være meget rart at have noget atypisk at kaste ind. Måske kan han endda tilspille sig en rolle i startopstillingen, hvem ved. Rygter går på at han skulle kunne erhverves for i omegnen af £4 mio.
Skrevet af andib
Jeg vil utrolig gerne have tilknyttet Alberto Moreno også. Han virker utrolig spændende og viste også gode takter for Spanien mod Bolivia her til aften. Godt nok var det på en billig baggrund...
Han bliver helller ikke kørt træt under VM. Del Bosque har sorteret ham fra.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af FalconLFC
Det ser ud til, at vi mener det alvorligt med Lallana, men alligevel? 25 millioner £?

God kamp af Sturridge i går.
Skrevet af Tjasper
Ja, £25 mio. for Lallana er lige lovligt pebret, men det forlyder så også at det skulle være absolutte sidste bud, så hvis Southampton ikke er villig til at slippe ham for det, så søger man andre alternativer.


"Liverpool håber på at underskrive kontrakt med Alberto Moreno, inden for den næste uge, efter Sevilla har givet Liverpool grønt lys til at åbne forhandlinger."
Skrevet af rozzer
Han er ikke det værd, eller?

Den eneste mangel, jeg kan se han har, er at han mangler lidt fart, og mangler erfaring med at være i en topklub. Ellers så er han - med det jeg har set til ham - nærmest komplet, i den position han spiller.
From doubters to achievers.
Skrevet af Tjasper
Det er selvfølgelig svært at sige om han lige præcis er det værd. Lallana har spillet én rigtig god sæson for Saints, og spørgsmålet er selvfølgelig om det så på den baggrund gør ham til en spiller der skal koste £25 mio., når vi måske kan få andre alternativer til færre penge.

Jeg er selv enormt begejstret for det Lallana har præsteret for Saints og i det hele taget, men vi nærmer os også en pris hvor det begynder at blive rigtig mange penge for én spiller og det er klubben tilsyneladende også enige i.

Skrevet af howalt90
a, der er en tendens. Men det er selvfølgelig en tendens Liverpool ønsker at bryde. Og det er heller ikke mange gange i løbet af den periode at United er sluttet som nr. 7...

Jeg tror iøvrigt at vi vil se den kommende sæson blive uhyre spændende i forhold til top 4. Med forventning om et klart styrket United, står de selvfølgelig som stærke kandidater til at bryde ind i top 4 igen. Samtidig skal der ikke mange gode indkøb til hos Arsenal for at de også står markant stærkere trupmæssigt og det samme med Chelsea og City, som må formodes at handle ind til de respektive positioner som åbenlyst har været akilleshæl i den forgangne sæson.
Med Liverpool som også kommer til at opruste får vi altså en knivskarp kamp mellem især de 5 hold, hvor Everton og Tottenham så vil være dark horses.


Er vel begrænset hvor mange penge Chelsea og City har spille med?? De har fået en løftet pegefinger af UEFA og har ingen indkomst fra CL i år.. Og med lavere indkomst og de samme udgifter må de vel alt andet lige tænke sig om en ekstra gang før de starter privatjetten op?


https://www.youtube.com/…re=youtu.be En rørt mand.

Suarez klarmeldt og udtaget til VM, håber ikke de har forhastet noget.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Jesse Pinkman
Hypotetisk set, tror jeg også jeg ville tabe småkagerne, hvis jeg stod i Lamberts´ situation.
DIAZ MIO!
Skrevet af FalconLFC
Ja, det må være for vildt at være i Lamberts sko i disse dage. Det havde han vist ikke drømt om.
Skrevet af MIghtyBlues
howalt90,

Er vel begrænset hvor mange penge Chelsea og City har spille med?? De har fået en løftet pegefinger af UEFA og har ingen indkomst fra CL i år.. Og med lavere indkomst og de samme udgifter må de vel alt andet lige tænke sig om en ekstra gang før de starter privatjetten op?


Undskyld jeg sådan blander mig i "jeres" tråd, men jeg forstår ikke helt ovenstående. Jeg tror umiddelbart Chelsea har fint med luft i forhold til FFP. Den kommende sæson stiger indtægterne fra tv-aftalen, Adidas og Samsung med omkring 45 mio. pund. Læg dertil at man har solgt spillere (Mata og Luiz) for omkring 700 mio. kroner og man sparer deres løn, samt at Cole og Lampard måske har spillet sine sidste kampe for Chelsea - det er temmelig mange lønkroner der ligger her.

Jeg er klar over, at man selvfølgelig kommer til at hente forstærkninger, der også koster, men jeg er nu ret sikker på, at Chelsea har massere penge at "spille med".

Har Chelsea fået en løftet pegefinger af UEFA ? Og hvorfor har de ingen indkomst fra CL ?

Skrevet af Schmitte
Chelsea er pt. langt fra at være i strid med FFP, så bliver ikke det, de skal bekymre sig om i dette vindue.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af SimonLFCandersen
Ja FFP blev desværre opfundet for sent, til at påvirke Chelseas eventyr med Abramovich specielt meget.
Elsker at se god fodbold!
Skrevet af Fribytter
Lambert er et udmærket køb imø.. Han tilbyder noget andet end de nuværende angribere, og det virker mere gennemtænkt at gå efter den slags spillere end billigere udgaver af allerede etablerede førsteholdsspillere ovenpå Aspas-fiaskoen. Lambert skal jo nok være indstillet på mindre spilletid end i Southampton, og det er ikke altid, at den slags passer angribere godt - det kan let gå ud over målnæsen, men jeg tror ikke, at Lambert er typen, der hurtigt bliver frustreret.

Og så har jeg ikke den store fidus til Borini som tredjeangriber, hvis Rodgers fortsætter med at spille med to angribere, hvilket han jo nok gør. Han vil være en fin fjerdeangriber - det er svært at sætte alt for høje krav til den rolle - og så vil han også være en ok spiller at skifte ind, hvis det mere er hårdt arbejde end det spektakulære, der er brug for fra de offensive spillere.

Det lader til, at Rodgers og co. forsøger at hente Moreno, Can og Lallana ud over Lambert. Og så lader det også til, at Rodgers gerne vil have en reservemålmand, hvor Vorm synes at være førsteprioriteten, og en central forsvarsspiller, hvor Caulker og Lovren pt. er de bedste bud bedømt ud fra aviserskriverier. Umiddelbart vil jeg mene, at Borini har en rolle at spille på holdet, hvis vinduet former sig sådan. Lambert erstatter Aspas, Lallana erstatter Moses, og så er Borini den ekstra offensive breddespiller, som der nok er behov for i en sæson med CL. Men Borini har bestemt en pris, og jeg forstår sagtens, hvis klubben vælger at takke ja til et godt bud.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Andre Liverpoolfans jeg skriver med fra England, siger at der er nogle tæt på klubben der hævder at et Suarez salg til Real Madrid sker efter VM .. Men til gengæld ryger Benzema den anden vej..

Håber ikke rigtig på at den holder........
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0