Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Ham og Sturrigde i start-11´eren med Raheem bagved. Jeg tror, det bliver giftigt. Og jeg har tiltro til, at Rodgers om nogen kan få styr på Balotelli.

Jeg tror dog ikke alle i omklædningsrummet er lige glade for denne handel, og jeg håber ikke, at det på nogen måder tipper en balance eller skaber tilstrækkelig utilfredshed.
-
Skrevet af Tjasper
Alligevel er der flere af jer Milan-fans der gerne ser en modnet spiller med hans talent smutte for €20 mio.?
Skrevet af Bishop
"Alligevel er der flere af jer Milan-fans der gerne ser en modnet spiller med hans talent smutte for €20 mio.? "

Det ved jeg såmen ikke om der er, jeg er personligt er ikke lykkelig? Der skal da nok findes nogle der gerne vil af med ham, men nu står Milan også i en helt anden situation end Pool, vi har store mangler andre steder på banen, vi skal ikke spille europæisk næste sæson, ja i det hele taget har CL lange udsigter, og set i forhold til systemet Pippo ønsker at praktisere, så er det også en angriber med andre kvaliteter vi står og har brug for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Swordfishtrombone
Måske Balotelli snarere bliver betragtet af alle som lejesvend ala Anelka, end en spiller man knytter sig til? Men umiddelbart skulle man tro, at også et "midterhold" ønsker at holde på deres spids.
-
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Jeg forstår ikke den gennemgående modvilje overfor Balotelli? Hvad angår usportslige udskejelser, så er han jo ikke i nærheden af samme kategori som Suarez. For Balotellis vedkommende, har det meste handlet om mere eller mindre ligegyldige og sommetider uskyldige narrestreger udenfor banen, og en til tider sløv indsats til træning, men værre er det vel ikke.

Jeg kan heller ikke tyde nogle solide indikationer på, at han skulle floppe i Liverpool. Han har altid leveret varen i et eller andet omfang, uden måske at folde sig helt ud. Senest i Milan har han da gjort det glimrende, og det under ret svære betingelser på et impotent Milan hold. Balotelli i Liverpool kan enten blive rigtig godt eller en blandet fornøjelse, men et regulært flop bliver han næppe. Han har igennem alle sæsoner været garant for en betydelig andel spektakulære og kampafgørende præstationer.

Jeg er meget misundelig, hvis i får ham.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Tjasper
Jeg er som udgangspunkt ikke begejstret for spillere med en lad attitude. Desuden er min opfattelse også at han leverer lige så mange ligegyldige præstationer, hvor han falder ud af kampene eller tager håbløse beslutninger, som kampe hvor han spiller godt.
Noget kunne så tyde på at det er en forkert opfattelse, i hvert fald mener Bishop at han er modnet og derfor er blevet mere stabil(?).

Hvis det er tilfældet, så er der selvfølgelig grund til at være knap så skeptisk, men jeg vil nu alligevel gerne se det med egne øjne for jeg kan tro helt på det :-)

Jeg har i øvrigt ikke været ude i en sammenligning af Suarez. Men hvis vi ser på indstillingen hos de to spillere er der jo en verden til forskel. Man kan altid været 100% sikker på en dedikeret Suarez.

At spillerne er i stand til at opføre sig ordentligt håber man selvfølgelig altid på, både i Suarez´ og Balotellis tilfælde..
Skrevet af Hænning
Balotelli´s sløve indsatser har nu ikke kun begrænset sig til træning. Det har måske været okay i Milan, men der er vel en grund til at Milan sælger en 24 årig, med masser af længde på kontrakten for sølle 17,5 millioner pund. I det opskruede marked er det ikke noget særligt. Det er mindre end Lallana.

Det fortæller også sin historie om de minusser der trods alt er at finde ved Balotelli. For Balotelli er ikke god nok som starter til et hold der spiller med om mesterskaber. Han har potentialet til at blive det, og det er hvad Liverpool betaler for.

Er der iøvrigt nogle der er i stand til at finde statistikker på hvor mange af Balotellis mål i sidste sæson, der blev sat ind på straffe. Der er ikke meget jeg finder mere enerverende end statistikker der ikke har en parentes for mål på straffe. For straffesparksmål skal måske scores, men det er at booste statistisk output for et stykke arbejde der ikke nødvendigvis tilkommer ham der scorer. For de mål kan - groft sagt - lige så godt blive scoret af Daniel Agger. Det gjorde også de 31 mål af Suarez endnu mere imponerende, nemlig at der ikke var et eneste straffe imellem.

Men den disciplin er han dog god til Balotelli. Straffespark altså. Både til at skaffe dem og scorer på dem.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Bishop
"Jeg er som udgangspunkt ikke begejstret for spillere med en lad attitude. Desuden er min opfattelse også at han leverer lige så mange ligegyldige præstationer, hvor han falder ud af kampene eller tager håbløse beslutninger, som kampe hvor han spiller godt.
Noget kunne så tyde på at det er en forkert opfattelse, i hvert fald mener Bishop at han er modnet og derfor er blevet mere stabil(?). "

Han er blevet mere stabil, men dermed ikke sagt at han er 100% forandret, i så fald var han jo ikke blevet solgt for under 50 mio, han er 24 år gammel og har potentialet til at bliver en vanvittig god spiller. Jeg skriver blot at forventer man en Balo anno Man City tiden, så bliver man nok positivt overrasket.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af D.B.R. ©
@ Hænning

Læste et sted at han scorede 4 mål på straffespark i sidste sæson.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjasper
Okay, vi får se. Jeg håber sgu Rodgers er ham der formår at sætte noget skik på ham og så vi får Balo at se i fuldt flor.

Det lader jo til at det går rimelig smooth med forhandlingerne, så mon ikke det ender med at vi får ham at se i den røde trøje, snart....
Skrevet af Hænning
Tak DBR. Så 10 "rene" mål i 25 kampe og 5 indskiftninger. Det er ikke overvældende, uden at det er decideret ringe.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Bosse1983
For straffesparksmål skal måske scores, men det er at booste statistisk output for et stykke arbejde der ikke nødvendigvis tilkommer ham der scorer. For de mål kan - groft sagt - lige så godt blive scoret af Daniel Agger. Det gjorde også de 31 mål af Suarez endnu mere imponerende, nemlig at der ikke var et eneste straffe imellem.

Balo smider sig til de fleste straffe selv.

3 i Serie A blev sat på straffe i den netop afsluttede sæson, 6 sæsonen før.

Du kan bruge Transfermarkt - Performance Data og så trykke "Detailed View", lidt nede til højre fra hvor du vælger sæson.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
Det må i hvert fald også være relevant for statistikken hvem der fremtvinger straffesparket.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Hænning
Tak Bosse. Det vil jeg benytte fremover.

@ Bishop.

Enig. Hvis du kan finde statistik på det vil jeg blive endnu mere lykkelig.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Tjasper
Jeg har i øvrigt også svært ved at se hvordan han skal passe ind rent taktisk.

Vil man på sigt spille med to angribere i Sturridge og Balo, så er der vist ikke nogen tvivl om at vi skal sørge for at holde så meget i bolden som muligt, for så bliver vi organisatorisk endnu mere sårbare end da vi havde kombinationen med Suarez og Sturridge.

Eller er det meningen at en af de to som udgangspunkt skal være bænket? Det vil have potentiale til at skabe en del dårlig stemning og er også et parameter der er værd at tage med i overvejelsen...
Skrevet af Martinovic
Balo er ikke en arbejdssom type, men han søger meget gerne ned i banen for at deltage i opspillet ligesom Suarez.

Sturridge er vel mere boksspilleren, eller er han af samme type?
Mojn do!
Skrevet af Tjasper
Sturridge er ingenlunde en boksspiller. Han er mere over det hele.

Men det er heller ikke nødvendigvis et problem. Jeg tænker mere det er et problem i den defensive del af spillet med de to sammen!
Skrevet af Fribytter
Bidrog Suarez meget til defensiven i diamanten eller som eneangriber under Rodgers? Sådan oplevede jeg det bestemt ikke. På papiret kan jeg sagtens se Sturridge og Balotelli fungerer sammen. I modsætning til Remy så tilbyder Balotelli noget lidt andet. I kampen mod SOuthampton så vi også, at Sturridge godt kan have lidt problemer med at lægge et pres på modstanderens centrale forsvar, når han spiller eneangriber.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Tjasper
Med en trup der ellers virker til at være i ret god balance, trods mange nyindkøb, er der da også en chance for at man er i stand til at absorbere karakteren Balo og måske han endda kan give et stemningsløft, når nu vi ved hvilke fodboldmæssige kvaliteter han indebærer..
Skrevet af Tjasper
Han er i hvert fald en langt bedre og mere dedikeret presspiller end Balotelli er.
Jeg mindes i hvert fald en del bolderobringer forårsaget af et Suarez pres.
annonce
0