Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tjasper
Som sagt kynisme og dommerkendelser. Det går vel hånd i hånd.

Noget vi har set 1000 gange før.

Det betyder ikke at vi ikke selv kunne have gjort noget. Vi kunne bare have scoret på vores chancer - kynisme...
Skrevet af Tjasper
Men der er jo faktisk nogle okay præstationer i blandt. Jeg synes faktisk Lallana spiller en rigtig god 1. halvleg, bortset ved målet til 1-0. Sterling er konstant farlig, men mangler selvtillid i afslutningerne. Balotelli har en stor fejlmargin ligesom Coutinho, men er også med til at skabe meget.

Det er i øvrigt helt grotesk dårligt forsvarsspil ved 1-0 målet. Jeg tror det er Lallana, der i stedet for at bakke op, går op på siden af Allen og åbner en motorvej til Valencia.
Skrevet af D.B.R. ©
Top fire drømmene må afblæses. Vi er håbløst ringe. Desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af stolpesten
Sandsynligheden for at blive en del af nedrykningskampen er pt. større end af en del af topplaceringerne.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Swordfishtrombone
Skandaløst forsvar. Men det vidste vi jo godt inden kampen. Ufatteligt, at man spiller med Brad Jones, Lovren, Skrtl og uden ankeret Lucas. Og så har vi stadig ingen, der kan score.
-
Skrevet af AlstrupLFC
Mit Liverpool hjerte bløder... Hvor er det trist, pinligt og hjerteskærende at se det hold blive udstillet gang på gang... Det hold trænger til en kamp med godt spil samt et godt udfald. Men det kommer bare aldrig, for der er altid et eller andet der går holdet i mod. Men der er kun holdet selv at bebrejde.
Skrevet af Bones
Rafa er nok ledig imorgen.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af Mainy
Mod Arsenal:

Mignolet
Manquillo - Lovren/Skrtel - Sakho - Moreno
Lucas
Henderson - Gerrard - Markovic/Coutinho/Lallana
Sterling - Balotelli
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Khankar
Rodgers´ dispositioner er da heller ikke til at forstå. Hvorfor starte uden Lucas, der har vist sig at være et perfekt anker for midtbanen i forhold til stabilitet samt ro for forsvaret - men nej, han bliver pillet ud af startopstillingen. Toure der bliver kåret til månedens spiller, som har været stærkt spillende på det seneste bliver også bænket, og ind kommer Lovren som intet har vist - hvor er Sakho henne?

Rodgers er helt sikkert rådvild, og opstillingen i dag, mener jeg, er et udtryk for desperation. At gå til en trebackkæde og bruge Henderson som wingback var ikke hensigtsmæssigt. Hvorfor starter han uden en angriber? Med en rendyrket angriber i dag, havde kampen set anerledes ud, for Uniteds forsvar var ikke skræmmende, og så kan man spørge, hvad Borini har gjort forkert?

Og så har vi Joe Allen...Manden som Rodgers holder hånden over grundet deres tid sammen i Swansea. Han viser intet. Han sætter sig ikke igennem fysisk og er ikke en trussel fremad banen. Igen kan man spørge hvorfor Rodgers ikke bruger de spillere, som rent faktisk har gjort det godt. Hvor er Can, der gjorde det fremragende mod Chelsea og endda scorede et mål? Med Joe Allens dårlige præstationer burde han klart få chancen oftere.
Skrevet af Swordfishtrombone
Allen til at matche Fellaini. Det er helt væk. De seneste to startopstillinger mod Basel og United har virkelig skuffet mig. Først stiller vi forsigtigt op mod Basel, dernæst stiller vi op med den værst tænkelig defensiv mod United med Brad Jones, Lovren og Gerrard.
-
Skrevet af D.B.R. ©
Det blev så en tur til Tyrkiet i EL.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg giver op omkring Rodgers nu.
Jeg håber, der kommer en træner ind, der rent faktisk kan se selve fidusen i det her hold. Et hold, som sagtens kan, hvis de bare får lov til at blive spillet sammen og spiller, med de rigtige spillere til kampen.
Skrevet af Tjasper
Hvordan ser folk på vintertransfervinduet? Og hvordan er det vi står i forhold til FFP? Hvorfor er det helt præcis at vi skulle være presset på det punkt?

Mulige emner til målmandspositionen:

- Handanovic (kontraktudløb til sommer?)
- Petr Cech
- Perin
- Sergio Romero
- Andre?

Det er nogle af dem der har været nævnt. Det optimale ville selvfølgelig være at få Cech ind, men det bliver i så fald temmelig dyrt. Nok ikke under £20 mio. Derfor synes jeg at et spændende, og lidt alternativt bud, kunne være at hive Handanovic ind. Jeg kender ikke voldsomt meget til ham, men mit indtryk er at han er en ganske god målmand og kan han pga. kontraktudløb til sommer erhverves forholdsvist billigt kunne det være et fint sats og i værste fald kan han forhåbentlig give noget konkurrence til Mignolet.
Perin skulle eftersigende være et stort talent. Jeg har aldrig set ham spille, men ud fra youtube-video synes jeg han ligner den typiske shot-stopper, der vil få det svært i forhold til det fysiske niveau i PrL og derfor vil han ikke umiddelbart være at foretrække imo.
Sergio Romeo kender jeg heller ikke alverden til, han er bare nævnt fordi han har før har været nævnt.

Emner til angrebspositionen:

- Lacazette
- Origi
- Doumbia
- Shaqiri (udløb til sommer? Bliver dog kraftigt rygtet til Juventus)
- Konoplyanka (udløb til sommer)
- Bony
- Berahinho
- Mitrovic
- Andre?

Lacazette kunne være et spændende køb, men måske også en anelse urealistisk. Origi kunne være en reel mulighed at hente tilbage for et mindre beløb. Doumbia med målfarlighed og fart kunne være en løsning på nogle af vores problemer, specielt i fravært af Sturridge.
Shaqiri kunne jeg godt tænke mig. Dygtig spiller og så tror jeg han har den karakter der skal til for at bryde igennem i PrL. Det er ikke blevet til den store succes i Bayern, men der er konkurrencen måske også lige voldsom nok.
Kan vi få Konoplyanka for billige penge, kunne det også være et sats værd. Det vil på ingen måde være en drømmesigning, men grundet kontraktudløb til sommer kunne det godt tænkes han ikke var helt så dyr.
Bony gør det rigtig godt i Swansea, og bør være et emne. Problemet er nok at han vil være temmelig dyr at købe fri.
Berahinho er spændende, men minder måske lidt for meget om Origi til at det vil give mening at købe ham også.
Mitrovic er en spændende spiller og måske ikke voldsom dyrt. Vil dog også være tvivlsomt at han kan gå direkte ind og levere fra start.

Jeg mener helt klart at målmandsposten og angrebspositionen er de positioner vi først og fremmest bør kigge på at forstærke til vinter. Jeg tror ikke for alvor på top-4, så skal der i hvert fald ske ting og sager her hen over jul.
Til februar vil vi være klogere på om det vil være værd at gå all-in på EL.
Skrevet af andib
Og hvordan er det vi står i forhold til FFP? Hvorfor er det helt præcis at vi skulle være presset på det punkt?
http://www.bbc.com/sport…ll/29356406
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Bosse1983
Hvorfor er det helt præcis at vi skulle være presset på det punkt?

Because math.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
"Emner til angrebspositionen:

- Lacazette
- Origi
- Doumbia
- Shaqiri (udløb til sommer? Bliver dog kraftigt rygtet til Juventus)
- Konoplyanka (udløb til sommer)
- Bony
- Berahinho
- Mitrovic
- Andre?"

Hverken Shaqiri eller Konoplyanka er angribere. Endvidere er det en lidt sjov blanding af typer. Der må vel være noget mere konkret der efterspørges hos en ny angriber?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sophus Krølben
Shaqiri er spændende, men ikke angriber. Jeg kan i øvrigt have mine tvivl om der købes en ny i front, når nu Origi også kommer til sommer. Medmindre man da laver en Robbie Keane med Lambert eller Balotelli, hvilket imo ville være overilet. Men jeg er så også stædig nok til at tro at Balotelli "bare skal i gang".

Målmandsposten bør til gengæld være absolut topprioritet, og så ellers tid til at få sammenspillet de stadig ret så nye indkøb fra i sommer.
Aaahhh banter
Skrevet af Bosse1983
@Tjasper

Er kombinationen af spredehagl og navnejagt ikke lidt det der klages over i forhold til sommerens vindue? Måske man skulle handle efter behov og ikke bare nummerisk position. Du har desuden en vild blanding af kanter og andre offensive midtbaner, kombineret med 9´ere af enhver art.

Berahino og Origi er i øvrigt to meget forskellige spillere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cheech
Hverken Handanovic eller Shaqiri har kontraktudløb til sommer.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Swordfishtrombone
Hvad mener I om Ian Ayre? Alene det at han fyrede Benitez og ansatte Roy Hodgson - og kastede os ud i flere års krise - burde være grund nok til forvisning, men efter 10 transfervinduer i træk, hvor kun to januarvinduer har været succesfulde, burde FSG da ikke snarere se på transferkomiteen og hele systematikken i stedet for at fyre endnu en manager?

http://www.liverpool.no/…stemet.aspx

Havde man bare beholdt Benitez og købt Suarez, havde vi sandsynligvis været langt mere konkurrencedygtige de seneste 4 sæsoner.
-
annonce
0