Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Når man tænker på Klopps rosende ord om Lovren, så giver udskiftningen ingen mening med mindre der var en skade på vej.
Skrtel har jo været uduelig idag. Tænk man kan lave så meget lort på 45 min.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af 6116
Nu er vi i hvert fald uden tvivl use af kampen om top 4.
Skrevet af Thy87
Han kommer ind laver straffespark og gør alle omkring ham nervøse fordi de ikke aner hvad han laver.... ødelægger fuldstændig balancen på holdet. Skrtel ud tak!
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Fribytter
Skrtel har været dårlig, men Lovren var jo også usikker i første halvleg. Og så er der ikke straffe. Til gengæld skal Skrtel spille kampen færdig på et gult kort. Flanagan var heller ikke god og var stærkt medvirkende til, at SOuthampton reducerer. Og Mignolet sparker bolden helt forfærdeligt væk ved 3-2.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Kæft hvor kan ens humør og dag hurtigt blive ødelagt... Kæft hvor er det en stor gang latterligt pis det her!!
Brænder kæmpe chancer, skifter en rusten Skrtel ind og spiller med hovedet under armen i 2. halvleg, så Top4 definitivt er slut. ØV HVOR ER DET LATTERLIGT OG PISSE TRÆLS AT VÆRE LIVERPOOL FAN IDAG!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af liverpool91
Det er ikke Skrtels skyld, at man mister fuldstændig grebet om kampen, selvom han bestemt ikke så god ud.
Forstår virkelig ikke indskiftningen af Benteke for Sturridge, på det tidspunkt var det tydeligt, at kampen var på vej i en retning, og midtbanen var totalt blottet.. Ved ikke hvor syg Henderson har været, men når han er med på bænken, og åbenbart var frisk nok til at blive skiftet ind, lige inden 3-2 målet, kunne han vel også spille 15 min længere. Koeman vinder kampen med sine 2 bytter i halvlegen, og intet bliver gjort, for at slå tilbage på det. Southampton kunne have scoret 5 i 2.halvleg
Skrevet af D.B.R. ©
Flot spillet langt hen af vejen.

Resultatet bekræfter desværre også hvorfor enhver snak om top 4 er tåbelig.

Klopp har stadig en giga opgave foran sig, og må vel efterhånden indstille sig på, at den ikke står på kampe ude i Europa næste sæson, men det er vel heller ikke så ringe endda.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Vanvittigt. Jeg måtte gå efter 1. halvleg, hvor vi burde have været foran 0-4.
Skrevet af Smör40
Du ska sgu da kun prise dig lykkelig for at du ikke var vidne til den anden halvleg :-(
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Fribytter
Sturridge blev jo skiftet ud, fordi han havde været fuldstændig usynlig i anden halvleg. Han mangler kamptræning, men det positive er, at han som regel bidrager med et eller andet brugbart i løbet af de minutter, han er på banen. Benteke spillede dog helt forfærdeligt. Han skulle være et roligt opspilspunkt, men tog i stedet alt for mange chancer på bolden, så Southampton havde ikke de store problemer med at lægge pres på LFC. Og det var især et problem, fordi mange af de andre spillere virkede trætte.

Klopp manglede et modtræk imod Koemans indskiftninger. Mane og Wanyama vandt initiativet for Southampton. Retfærdigvis kunne han ikke gøre ret meget andet med den bænk, han havde idag. Med Benteke-indskiftningen gik han over til en 4-3-3, hvor Origi og Coutinho arbejdede meget tilbage i banen, og det betød, at der kom nogenlunde styr på organisation indtil nerverne ødelagde taktikken fuldstændig. Det, han dog havde brug for, var nogle stabiliserende spillere. Fraværet af Lucas, Milner, Henderson, Stewart og Rossiter begrænsede Klopps muligheder i anden halvleg.

Lallana og Sakho holdt et fint niveau idag. Can og Coutinho var også gode i størstedelen af kampen, men så ud til at løbe tør for kræfter hen imod slutningen af kampen. Allen var ok, men han var i den grad overmatchet imod Wanyama i et par situationer, og det lagde lidt en dæmper på en ellers energisk arbejdsindsats.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Det, han dog havde brug for, var nogle stabiliserende spillere. Fraværet af Lucas, Milner, Henderson, Stewart og Rossiter begrænsede Klopps muligheder i anden halvleg.


Det er som om, at balancen er/har været svær at finde, og det er selvfølgelig forståeligt, at der vil være udsving. Det kom bare lidt bag på mig efter en række kampe med kontinuitet og godt spil, hvor vi for gangs skyld starter godt, men falder helt sammen.

Benteke må nok siges at være en lost cause efter sidste kamp. Han formår ikke at omsætte sine chancer til mål og kan åbenbart heller ikke omsætte Klopps tanker på banen.

Sktrel så heller ikke godt ud, heller ikke i den klip jeg så fra u21-kampen, hvor han går fuld gung-ho og bliver vist ud. Han har dog et højt niveau i form, men spørgsmålet er, om han får tiden til at komme dertil igen.

Der bliver højst sandsynligt købt ind til hver kæde til sommer. Og tilsvarende solgt ud.
Skrevet af Petersea
Sommervinduet bliver spændende, men Klopp har jo allerede signet en midterforsvarer (Matip) og en midtbanespiller (Grujic), endvidere har han forlænget et par af de unge (Flanagan, Stewart og Chirivella) og hvad med Markovic hans lejeaftale med Fenerbache udløber også til sommer, Ings og Rossiter bliver vel også klar igen.

Det bliver også spændende at se hvem der skal afskibes, Benteke er et oplagt salgsobjekt og jeg tror også at Sturridge ryger hvis der kommer et ordentligt bud på ham, på trods af sine åbenlyse offensive kvaliteter er jeg ikke sikker at han er" Klopps mand".

Jeg tror på at Klopp er manden, der kan skabe store resultater med Liverpool igen og det kunne da være fedt at vinde EL i år, men ellers kan man som Liverpool-fan kun glæde sig forventningsfuldt til næste sæson.

YNWA
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Hasse1983
Jeg har en god fornemmelse med Ings i løbet af de to sæsoner. Jeg tror virkelig han kan blive god for os.
Markovic får vel en frisk start under Klopp, og det kan også blive ganske fornuftigt.
Mht nye spillere, så vrimler det jo med rygter. Hvilken spiller vi har brug for, skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg har tillid til Klopp kan købe nogle spillere der kan bruges uanset om de hedder Messi el Martin.
- fejlkøb vil der altid komme, og nogle kræver sæsoner for at komme igang. Men jeg har en god fornemmelse for de kommende år.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Khankar
Man må vel lige have sendt nogen ud af svingdøren først, og det er her Klopps første udfordring. Hvem kan han virkelig undvære i forsvaret af Skrtel, Lovren og Toure, hvor de to sidste har de stærkeste kort. Så har vi midtbanen, hvor han skal beslutte om han vil holde på Lucas, Allen og Milner. I angrebet er der selvfølgelig tvivl om Bentekes fremtid og om Sturridge overhovedet kan blive fit nok til, at der ikke skal hente en direkte erstatning.

Der er mange spørgsmålstegn endnu, der skal afklares før der overhovedet skal hentes nogen helt nye ind.
Skrevet af Petersea
@Khankar
Jeg tror nu ikke Toure er foran Skrtel i forsvarshierakiet - Der har været brug for Toure det sidste års tid p.g.a. de mange skader, så det var en fin forlængelse man gav ham, men Toure har udløb til sommer og får næppe forlænget. Jeg kan ud fra dit indlæg drage den konklusion at du mener Sakho er det sikre valg i midterforsvaret? Jeg mener det er meget åbent hvem der kommer til at spille i midterforsvaret, man har signet Matip og Gomes kommer vel også tilbage på et tidspunkt, så man har vel 5 spillere (uden Toure og Ilori) der seriøst byder ind på en startplads i midterforsvaret og jeg ser absolut ikke Sakho som det sikre kort selv om han spiller med mindre risiko end tidligere.

Tror nu nok Klopp holder fast i Milner, men både Allen og Lucas er nok spillere han gør sig nogle overvejelser omkring.

Det bliver under alle omstændigheder spændende at se hvad sommervinduet byder på.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
Jeg tror heller ikke, at Toure er foran. Han er i mine øjne et fjerde- eller femtevalg vurderet på spilletiden under Klopp. Det, der taler for, at Toure får forlænget sin kontrakt, er, at han har affundet sig med reserverollen og har erfaringen til at gå ind og præstere nogenlunde, selvom der går noget tid mellem minutterne på banen.

En evne Skrtel ikke har vist, han besidder på trods af sine 31 år. Og det er vel netop alderen og tiden i klubben, der taler for, at Skrtel er den spiller, Klopp allerhelst vil af med af de tre, som må regnes for konkurrenterne til den faste startplads ved siden af Matip. Ingen af de tre har vist, at de er spilleren, som forsvaret skal bygges op omkring, men Skrtel har i modsætning til Sakho og Lovren vist det over en påfaldende lang LFC-karriere. Han havde vel sin bedste tid under Dalglish og Clarke, men har ellers udmærket sig ved gentagne gange at hæve sit bundniveau på tidspunkter, hvor alle ellers var overbeviste om, at han ikke var værd at bruge mere tid på. Og selvom hverken Lovren eller Sakho imø. er fødte forsvarsgeneraler, så har de begge skullet præstere post-Suarez på et Rodgers-hold, hvor den defensive organisation var ret dårlig. Og så har de begge haft perioder, hvor de har holdt et godt niveau, hvorfor det imø. er sværere helt af afskrive modsat Skrtel.

Gomez ville jeg ikke opfatte som en fast del af førsteholdstruppen, hvis jeg var Klopp. Han viste gode takter, men var noget svingende i præstationerne inden skaden, og det var som venstreback, og når han nu ovenikøbet er ved at komme sig over en alvorlig skade, så virker det en smule risikabelt at medregne ham som en fast del af førsteholdstruppen. Moreno har desuden brug for at blive presset af en naturlig venstreback, og generelt har venstresiden brug for, at venstrebacken har et godt venstreben, da det ellers bliver alt for forudsigeligt rent offensivt, når nu kanten hellere skal søge ind i banen end gå til baglinjen.

Milner er under Klopp igen blevet en kantspiller. Det var ellers kanten, han gerne ville væk fra i Man. City, og Rodgers holdt stædigt fast i Milner på den centrale midtbane. Milner var heller ikke meget for at spille back imod Man. Utd.. Men selvom Milner ikke umiddelbart er helt tilfreds med at være den alsidige breddespiller, så har han alligevel fået en masse spilletid under Klopp, så måske det er nok til, at han vil tage konkurrencen op i næste sæson. Lucas har også vist sig at være ret alsidig, selvom han nok er et stykke fra regelmæssig spilletid. Sidste sommer var han tæt på at forlade klubben for at få fast spilletid, og mon ikke det igen vil være Lucas´ førsteprioritet? Alsidigheden kan Allen ikke rigtig slå på, og med et år tilbage af kontrakten til sommer - hvilket Lucas vist også har - hælder det imod et salg.

Sturridge sælger klubben kun, hvis der kommer et godt bud. Med de problemer klubben har haft med at finde kvalificerede angribere, så kan jeg ikke forestille mig, at Sturridge på trods af de mange skader betragtes som dødvægt. Selvfølgelig kan endnu en alvorlig skade ændre opfattelsen, men det vil til gengæld også afskrække potentielle købere. Mit bud er, at Sturridge ikke bliver solgt. Til gengæld er Benteke fortid, hvis der kan findes en køber.

Desuden gætter jeg på, at Ibe bliver udlejet.

Den eneste position, hvor klubben ikke nødvendigvis mener, at der er brug for forstærkning, er på angriberpositionen. Især ikke hvis rygterne om Götze holder stik: http://www.express.co.uk/sport/football/656190/Klopp-confident-landing-Bayern-Munich-star-bargain-fee-confirming-interest-Liverpool-News
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Mario Goetze - jeg synes godt nok rygterne tager til i øjeblikket, og også fra de seriøse medier/kilder.
Jeg giver normalt intet for rygter og venter til der står noget på vores officielle hjemmeside, men det er nu spændende hvis vi kan hive en Goetze uden mulig europæisk deltagelse og med nogle dårlige sæsoner gennem de sidste 5-6 år.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Will
Spændende, om Götze lander i Liverpool eller Dortmund.

Der er vist ingen tvivl om, at der en form for interesse fra begge klubber.

Vi fører jo 1-0 i den henseende, da begge klubber også var ude efter Mkhitaryan i sin tid, så det ville da også være smukt, hvis I lige kunne udligne.

Bayern plejer traditionelt ikke at holde fast i spillere, der får småt med spilletid, så der kan ikke være megen tvivl om, at Götze skifter, hvis ikke han kan se frem til mere spilletid under Ancelotti, og jeg kan ikke ligefrem ses, hvordan hans situation skulle forbedres i sommeren 2016. Alle hans konkurrenter spiller stadig i Bayern til efteråret.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af D.B.R. ©
Tvivler stærkt på at vi lander Gøtze. Der er vel kun Klopp der tæller som et plus i regnskabet.

Han vælger sandsynligvis hellere en klub, der er med i CL.

Vi må nøjes med Sturridge og Benteke.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hehe, DBR. Den der taber-pessimisme der, kan vi ikke skrue lidt ned for den?

Det eneste problem jeg ser med Gøtze er at vi i forvejen har op til flere typer der minder meget om ham. Firmino kan både spille som 10´er og falsk 9er som Gøtze, Lallana kan dække 10er pladsen, ligeledes kan Coutinho.

Når det så er sagt, så har vi sikkert igen 55+ kampe næste sæson, og så skal der nok blive plads til alle ovenstående spillere plus en tilbagevendende Markovic osv. Gøtze bliver sikkert dog en dyr herre, men der skal nok komme tidspunkter hvor det vil være guf at have ham i truppen.

Jeg synes dog stadig vores offensiv godt kan trænge til fart.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0