Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stef-LFC
Sagen med Götze er vel også den, at om vi har brug for ham eller ej, så vil det være dumt ikke at gå helhjertet efter det, hvis bare der er den mindste chance. Måske har vi spillere af hans type, men han har bare noget, nærmest ingen andre på holdet har. Han har vundet mesterskaber, og han har vundet VM, hvor han endda afgjorde finalen. Derudover er han stadig kun 23, Klopp og ham kender hinanden ud og ind, og han er vel tæt på at være øverste hylde. En hylde folk har skreget på signings fra i årevis.

Jeg tør ikke håbe eller tro på ham, før man hører det fra klubberne eller spilleren selv, men når Tony Barrett og Paul Joyce melder sådan ud, er det svært ikke at krydse en smule fingre.

Silly season skal nok blive rigtig interessant.
Skrevet af Swordfishtrombone
DBR, for fanden. For en måned siden var vi ifølge dig heldige, hvis vi endte i top 7, selvom vi var to point og en kamp efter syvendepladsen. Jeg er sgu også negativt anlagt, men din pessimisme bunder af og til udelukkende i følelser. Som nu.

Det er ikke sikkert, at vi lander Götze, men pålidelige kilder spår os gode chancer, og netop Klopp er da et stærkt argument for den handel.
-
Skrevet af Lynild
Så lad mig komme med aftenens optimistiske indslag.

Sturridge scorer ... før han bliver skiftet ud med en skade. Milner må udgå med en skade og erstattes af Hendo, der i sin iver for at score på en halvflugter bliver skadet. Ude af sammenhæng bliver Götze skadet på en løbetur i sin fødeby og er ude indtil efteråret med en brækket ankel. Sammen med Benteke der af samme grund ikke finder en ny klub.
Skrevet af D.B.R. ©
Kald du/I det bare for taber-pessimisme, eller noget helt tredje.

Jeg gider bare ikke rende rundt med ja-hatten skruet op på chili-styrke 12, når erfaringen siger, at det alligevel ender med en omfang muggen ost med lunken mælk de fleste gange.

Jeg giver blot mit besyv med, hvilket vel er fair nok, og selvfølgelig håber jeg da, at Klopp har tiltrækningskraft til at spillere af Gøtzes kaliber vælger klubben. Klubben selv har det ikke i sig selv.

Går det som det plejer sidder vi om 2 måneder og læser nye rygter om samme spiller uden der er kommet meget mere nyt på bordet.

Men lad os nu se, vi plejer jo at være tæt på 40-50 spillere hver sommer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 6116
Milner, Lallana og Sturridge fra start mod Holland. Håber ikke Sturridge går i stykker.
Skrevet af Fribytter
Som et springbræt til noget større er LFC rimelig ideel. Og når Götze formentlig er på udkig efter noget kontinuitet og stabilitet, så scorer Klopps koncept og indgående kendskab til Götzes kvaliteter nok lidt pluspoint der. Det gør Dortmund selvfølgelig også, og CL er et fortrinligt udstillingsvindue, men selvom LFC er skridt ned i forhold til Bayern München, så er det stadig en ny udfordring og en mulighed for at vise noget mere og andet kontra at tage skridtet ned til en anden Bundesligaklub. Hvis Götze skal til en af de andre helt store klubber, så er det oplagt at vise, at han også kan præstere i en anden liga end Bundesligaen, og her er det ganske fint at få PL-proven-stemplet.

Jeg vil tro, at det også er de overvejelser agent og Götze gør sig, og så er det jo også ved at være normal praksis at få indført de her frikøbsklausuler, så Götze kan jo eventuelt bruge en forholdsvis lav transfersum til at få indført en frikøbsklausul, der ikke afskrækker de helt store klubber.

Men det kan da sagtens være, at Götze finder andre klubber mere attraktive end LFC. Alle er vel også stort set enige om, at det vil være et scoop, hvis LFC skulle ende med at få fat i Götze.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Götze er helt klart en kvalitetsmæssig forstærkning, omend så et signal om større ambitioner ift. spillermaterialet og med den helt rette profil ift. strategi og holdet. Og ja, der er vel altid en risiko for at spillere ikke slår til trods kvalitet og tidligere bedrifter. Benteke er et lyslevende bevis.

I øvrigt meget sjovt at Götze andetsteds er blevet betegnet et wildcard, af en Chelsea-fan. De bør om nogen være up to date med de risici dyre transfers indebærer.
Skrevet af Hasse1983
DBR vi har allerede rundet 50 nye signings siden vinterens transfervindue, men jeg har sgu en en anden fornemmelse for Goetze.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige til det mere. Götze kunne være lækkert.
Er der nogen mere seriøse rygter om målmænd til os?
Af spillere ud håber jeg på Skrtel og Lucas, tror Benteke ryger også.
Allen kan jeg egentlig godt lide, og kan han finde sig I sin situation med ikke at være fast mand synes jeg vi skal beholde ham. Samtidig mener jeg ikke vi skal stå I vejen for ham hvis han ønsker fast spilletid andet sted.
Jeg tror det bliver et interessant vindue som LFC fan :-)
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af D.B.R. ©
Der er da godt for dig, Hasse1983.

Som sagt vil jeg se det før jeg tror på det, men hælder samtidig mest til at det er endnu en god historie i pressen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Petersea
Jeg stoler på at Klopp har en plan med dem han signer, men der er vel grænser for hvor meget man skal betale for en reservespiller fra Bayern og med den pris jeg hører man skal op med for at lande Götze, så vil jeg også betegne ham som en lottokupon.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Thy87
Götze er så vidt jeg har hørt på vej tilbage fra skade - men Klopp har vist at han har formået at dosere træning og kampe godt for Sturrigde so far! Ihvertfald har Sturrigde spillet flere kampe I træk end længe
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Stef-LFC
Hvis en spiller som Götze er en lottokupon, så kan man vel dårligt nok købe en spiller, som ikke er en lottokupon. Han er proven på absolut højeste niveau, selvom han for tiden har lidt problemer med at få spilletid på et af verdens absolut bedste hold, og han er vel noget af det absolut ypperste, vi som klub har bare den mindste chance for at hente.
Skrevet af Fribytter
Der findes både billige og dyre lottokuponer, så det kan ikke være prisen, der gør Götze til en lottokupon. Og det kan heller ikke være evnerne. Han blev kåret til Golden Boy i 2011, og der er ikke mange vindere af den pris, der senere hen har vist sig at være decideret fiaskoer. Han er en af de yngste debutanter på det tyske landshold nogensinde og har i en alder af 23 år allerede spillet 50 landskampe for et af verdens bedste landshold. Han har rigtig nok haft lidt spillemæssige problemer under Guardiola og har i denne sæson siddet lang tid ude med en skade, men han har på trods af problemerne alligevel spillet 105 kampe i alle turneringer og kvitteret med 34 mål i sin tid i Bayern. I sine 115 kampe for Dortmund scorede han til sammenligning 31 mål. Han stod så for nogle flere oplæg - ca. dobbelt så mange - i Dortmund som i Bayern, men han vil jo ikke være den første spiller, der finder det svært at præstere optimalt i Guardiolas system.

Lewandowski havde også problemer med systemet i sidste sæson, fordi en del af målscoringen var lagt an på Robben og Ribery. Med Coman og Costa på kanterne har Lewandowski fået et større ansvar for at afslutte angrebene i denne sæson, og det har passet ham bedre. Guardiola har ikke på samme måde forsøgt at tilpasse systemet Götzes kvaliteter. Måske fordi han ikke har været tvunget til det som i Lewandowskis tilfælde med skaderne til Ribery og Robben. Måske fordi han ikke har kunnet gøre det pga. Götzes skade i denne sæson.

Og så bliver spillere hurtigt klemt i topklubberne. Hvis man ikke er omdrejningspunktet, så må man tilpasse sig. Og selvom Götze er alsidig og tilpasningsstærk, så vil man selvsagt blive mindre toneangivende, hvis alsidigheden pludselig ses som den primære styrke. Og selvom Guardiola selvfølgelig også har forsøgt at bruge Götze som en profil, så kan det være en svær balancegang for en ung spiller selv at skulle afveje, hvornår man - for nu at bruge en trænerfloskel - skal udtrykke sig på banen, og hvornår man skal fokusere på holdet.

Ja, og så havde Götze størst succes i Bundesligaen under en træner, der gerne ville have sine spillere - inklusive profilerne - til at løbe mere end modstanderen, hvor Guardiola forsøger at få sine spillere - især profilerne - til at løbe mindre end modstanderen.

At Götze som et purungt stortalent havde fysikken til Klopps fodbold, betyder ikke, at han har det som 23-årig. Måske begynder Götze nu at samle flere skader op i forhold til tidligere, fordi kroppen begynder at være mærket. Og så er overgangen til PL altid svær. Så der er da bestemt en risiko for, at Götze ikke slår til. Men at være en reservespiller i Bayern under Guardiola ser jeg ikke som et klart signal om, at Götze ikke har, hvad der skal til for at blive en profil for LFC. Jeg synes nærmere, at tiden i Bayern vidner om et ret højt bundniveau på trods af, at Götze ikke ramte formen fra Dortmund-tiden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Jeg synes nærmere, at tiden i Bayern vidner om et ret højt bundniveau på trods af, at Götze ikke ramte formen fra Dortmund-tiden.


Jeg mener at have læst, at han har snittet omkring de 15 mål i de to første sæsoner for Bayern, i alle turneringer. Det er meget pænt for en off. midt/winger.
Skrevet af jomic...
Ifølge de spanske medier snupper City angiveligt Ter Stegen fra Barcelona, det er lidt en bet, jeg havde håbet det var en mulighed for lidt konkurrence på den plads, gerne resulterende i en bænkplads til Migs.

Når det så er sagt virker det som en håbløs karrierebeslutning af Ter Stegen, nu er Joe Hart ganske vidst ofte skadet, men for mig at se er det endnu et eksempel på ´money talks´. Fra bænken det ene sted til bænken det andet sted.

Alt ovenstående selvfølgelig set i lys af at handlen ikke er bekræftet.Skrevet af Fribytter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Der er nogle interessante navne i rygtestrømmen. Forhåbentlig kommer der nogle handler på plads før EM.
Skrevet af Swordfishtrombone
Øv, hvor tabte vi mange vigtige kontorkampe under Rodgers. Det må og skal ændres, hvis vi skal bryde ind i top-4, og mon ikke Klopp har bedre overtalelsesevner.

http://www.liverpool.no/Nyheter/Hvordan-mistet-Liverpool-Dele-Alli-.aspx

-
Skrevet af Fribytter
Det er selvfølgelig en åndssvag vurdering, at prisen i første omgang var for høj, men det, jeg finder mest hovedløst, er, at klubben undlod at deltage i budkrigen. At klubben købte Can i stedet for Alli i sommervinduet, kan jeg sådan set godt forstå, da Can på det tidspunkt var tættere på at være en færdigudviklet førsteholdsspiller end Alli, og da Can kunne købes for billige penge grundet frikøbsklausulen. KLubben kunne selvfølgelig have købt begge spillere, men hvis klubben ikke har ment, at der var plads til Alli i truppen, og det gav mere mening at vente og se tiden an, så synes jeg ikke, at det som sådan er et dumt ræsonnement.

Men hvorfor så ikke købe Alli senere? Muligvis har komiteen også ment, at en budkrig automatisk ville medføre en for høj pris for Alli, men artiklen giver ikke et egentlig svar. Det kunne også hænge sammen med, at Rodgers mente, at det var vigtigere at erstatte Gerrards erfaring og betydning end at sikre sig et talent, og at klubben derfor prioriterede Milner og fravalgte Alli.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0