Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Den må Klopp æde for sine fantasiløse dispositioner idag.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det var ikke for heldigt. Taktikken fejlede, men mest indskiftningerne.
-
Skrevet af Slettet(321402220608)
for helvede jeg er sur, det kunne ses allerede fra 1 minut at vi ikke vi ikke gik efter et mål.

Hvis det er glipper i returen har Klopp i mine øjne været en fiasko i denne sæson.
Skrevet af Smör40
Der så Kolo pludselig meget gammel ud. Jeg fatter simpelthen ikke Klopp det er livsvigtigt at få et udebanemål med sig til returen.

\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Swordfishtrombone
Fantasiløst er et godt ord, og det vil jeg huske (glemme) kampen for.
-
Skrevet af D.B.R. ©
Det er tåbeligt at satse på, at vi igen kan hive den hjem på Anfield.

1-1 på torsdag og sæsonen har været dårlig.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
"Hvis det er glipper i returen har Klopp i mine øjne været en fiasko i denne sæson."

Easy on. Der har allerede været masser af gode takter, masser af vilde sejre og vigtige kampe under Klopp. Selvfølgelig bliver han ikke mesterskabskandidat med den her trup. Men jeg tror, at vi vinder hjemme.
-
Skrevet af Slettet(321402220608)
jeg ved ikke hvad det han tænker, han går efter målet imod Dortmund, men ikke iaften!!!!
Skrevet af jomic...
Klopp skal sgu ikke vejes på EL-semifinalerne, det er sgu for dumt. Der er fremskridt over hele linjen, men der mangler stabilitet, det må vi være tålmodige med og give den tid sådan noget skal have.

Men i aften var specielt indskiftningen af Ibe var ligegyldig, det er sgu ikke meget han får udrettet og Firmino kunne sagtens være plukket i pausen - til fordel for næsten hvad som helst. Vores backs kommer frem til massere af indlæg, men der er 8 gule i boksen mod en rød i langt de fleste tilfælde. Vi havde et par situationer hvor skarpheden manglede, men Villareal skal også have kredit for at stå godt og lukke os af i lange perioder, hvor de selv får et overtag.

At det ikke gik idag må Klopp så lære af.
Skrevet af Mainy
Denne kamp skulle ikke have haft en vinder...

Og så må Sturridge virkelig sidde med en mærkelig smag i munden. Hvorfor er han ikke i betragtning til en kamp som denne... I stedet kommer Ibe ind, som spiller totalt alibi-fodbold.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Slettet(321402220608)
Helt enig, er helt paf over de valg der bliver taget i denne kamp.

Forventer intet andet end at vi kører dem over på hjemmebane, de var i bedste fald middelmådige.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det er et mysterium med Daniel ... Der er CL i vente, og han bliver behandlet 2. rangs
-
Skrevet af Stef-LFC
Jeg synes ikke rigtig, at Klopp skal hænges alt for meget ud på den her. Ja, man skulle være gået mere efter det vigtige udebanemål, men 0-0 havde været godkendt, da det ´bare´ ville kræve en sejr på hjemmebane, men det var vi lidt uheldige med ikke at få. Med undtagelse af et hjørnespark i starten af anden halvleg, holdt man jo Villarreal fra at være farlige i 88 minutter.

Nu kan vi i det mindste forvente at blæse til angreb i anden kamp, og det bliver nok en helt anden affære. Jeg tror sagtens, vi kan lave et par mål hjemme, men spørgsmålet er, hvor mange mål, der skal til.

EDIT: Og Sturridge starter selvfølgelig i returen, det er jeg ikke i tvivl om, selvom jeg er enig i, at det var mærkeligt, at han blev helt forbigået idag.
Skrevet af Lynild
Der er mere, hvis det lykkes Villareal at score i returen, så kan det blive en sand gyser. 2+ mål på Anfield er slet ikke umuligt, men bolden er spillet i hænderne på Marcelino. De var ikke helt ufarlige i omstillingen, så vi.
Skrevet af D.B.R. ©
Sturridge spiller på søndag i Wales, og sidder så på bænken igen på torsdag. Just a guess.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Men vælger man det defensive, skal man have målscorere fremme. Sturrigde er netop fantastisk i kontrafaser. Hurtig, impulsiv, skaber noget selv. En af vores bedste spillere. Det kan blive en pinlig magtkamp, hvis det er, hvad vi er ude i
-
Skrevet af Lynild
Pinlig magtkamp ligefrem? Har du læst noget, der indikerer, at der skulle være problemer? Ikke at jeg ikke undres, og det fremgår tydeligt, hvilken opstilling jeg havde foretrukket, men at der ligefrem er problemer, er alligevel nyt.
Skrevet af Stef-LFC
Jeg forstod heller ikke, hvorfor Sturridge ikke kom ind i stedet for Ibe, men jeg kan udmærket se, hvorfor han ikke startede.
Skrevet af Lynild
Var Coutinho i øvrigt skadet? Jeg var væk fra skærmen i pausen.
Skrevet af Stef-LFC
Coutinho bad angiveligt om at blive skiftet ud, fordi han følte sig skidt tilpas, så han er vel med igen på torsdag.
annonce
0