Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stef-LFC
Jeg er heller ikke i tvivl om, at de godt gider, men både Pedro og Stewart kunne vel eksempelvis godt have brugt en mere rutineret makker. Ingen af dem virker helt klar til det her niveau.

Det hjælper heller ikke, at de mere rutinerede spillere i offensiven heller ikke ligefrem sprudler, og forsvaret bliver jo nærmest efterladt for sig selv, fordi midtbanen ikke er til stede.

Ward kunne måske have været kommet ud ved det første mål, men ellers er det vel hans skyld, at der kun står 2-0.
Skrevet af FalconLFC
Det er helt utroligt så mange lette boldtab vi har i farlige positioner på vej frem ad banen. Det havde vi også mod Villareal. Chirivella og Stewart holder ikke og mon ikke vi ser Lucas på banen
Skrevet af andib
Ja det har godt nok været en tynd kop te indtil videre og især den centrale midtbane har været helt væk.

Men man kan egentlig godt forstå at klubbens fokus er på kampen på torsdag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af FalconLFC
Selvfølgelig er fokus på torsdagens kamp, men man må alligevel forvente noget mere af folk, der skal overbevise Klopp om at de skal have en fremtid på holdet
Skrevet af Stef-LFC
Så scorede vi sgu efter hjørne. Godt at se, at Benteke stadig har lidt i sig.
Skrevet af Stef-LFC
Og så sejler forsvaret igen. En hel kavalkade af elendige aktioner startende med Lucas´ boldtab hvor han bare står og kigger.
Skrevet af FalconLFC
Alligevel en præstation at stå 5 mand om Ayew og lade ham score alligevel
Skrevet af Stef-LFC
Ja, jeg skrev jo så i første halvleg, at han ville få rødt. Man savner jo helt Moreno.
Skrevet af FalconLFC
Rødt kort til Smith. Gennemført forfærdelig kamp og dårlig disciplin hele vejen rundt
Skrevet af jomic...
Godt ramt Stef, Skrtel næste mand?
Skrevet af Stef-LFC
Det er ikke utænkeligt.
Skrevet af liverpool91
Semi irriterende at se på Klopps smørrede grin hver gang der bliver filmet ude på sidelinjen. De første 45 min var amatørfodbold.. Og så den kommentar tidligere på ugen, hvor han sagde han aldrig tænkte på næste kamp. Man kan ikke lade vær med at føle sig lidt for nar..
Skrevet af FalconLFC
Klopp må da nu have fundet ud af, at man ikke vinder kampe i PL med et B-hold og den indstilling. Jøsses en ringe forestilling
Skrevet af D.B.R. ©
Hatten af for Klopp, han ved da i hvert fald nu hvordan man taber en kamp.

Jeg er glad for Jeg ikke så lortet.

Torsdag er noget af en skæbnedag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
"Semi irriterende at se på Klopps smørrede grin hver gang der bliver filmet ude på sidelinjen. De første 45 min var amatørfodbold.. Og så den kommentar tidligere på ugen, hvor han sagde han aldrig tænkte på næste kamp. Man kan ikke lade vær med at føle sig lidt for nar.."

Dt var hurtigt fokus blev rettet imod trænerens kropsprog, mimik og udtalelser i pressen. Rodgers fik da næsten en hel sæson, inden det var et emne, og herefter havde han resultaterne at støtte sig til.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af liverpool91
Dt var hurtigt fokus blev rettet imod trænerens kropsprog, mimik og udtalelser i pressen. Rodgers fik da næsten en hel sæson, inden det var et emne, og herefter havde han resultaterne at støtte sig til.


jeg ved ikke hvor hensigtsmæssigt det er at sammenligne længden på diverse træneres snor, når det kommer til mimik på sidelinjen, men upåagtet af det, var det i øjeblikket en smule irriterende at se på..
Skrevet af Fribytter
... fordi LFC skuffede. Resultaterne er jo det væsentlige, og i sidste ende er det jo også det, der i høj grad styrer, om Klopp er irriterende at se på, om han siger irriterende ting osv.. Når fans begynder at blive trætte af en træner, så udspringer det som regel af resultaterne og forplanter sig til nogle ret ligegyldige ting.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af rozzer
Vi har åbenbart intet lært af Rafa perioden, hvor der til sidst gik selvsving i den, blandt dele af LFC´s højt berømte fangruppe fordi han ikke fejrede et mål eller levede sig ind i kampene.

Nu har vi en manager der lever med på sidelinjen og viser sine følelser, men også det er et problem. Damned if they do, damned if they don´t.

LFC: klubben der ødelægger managers med deres evigt ligegyldige fokuseren på ting der intet-som-helst har med spillet på banen at gøre eller placeringer.

Gad vide hvordan Shankly eller Paisley var blevet disskeret disse år?
From doubters to achievers.
Skrevet af Slettet(321402220608)
18 mdr. til Sakho hører jeg.

Det må betyde en fyring uden kompensation, ærgerligt, men forventet :(
Skrevet af Smör40
18mdr den var sgu hård. Jeg har ikke på stående fod noget i erindringen jeg lige ka sammenligne med når det kommer til fodbold.

Det er sgu bittert især når man ser på hans seneste kampe sammen med Lovren som lignede et rigtig fint makkerpar.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0