Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Er der nogen spillere fra nedrykkerklubberne, der kunne være interessante for LFC?

Jeg har ikke set nogen af dem spille så meget i år, men kunne spillere som Chancel Mbemba, Ayoze Perez, Sissoko, Wijnaldum, Ruddy, Redmond eller Okore være interessante som breddespillere?
Skrevet af Stef-LFC
Jeg siger nej tak til hver og en af dem der. Wijnaldum kunne måske have været interessant, hvis ikke det var den position, vi var bedst besat på (+ jeg stadig håber lidt på Götze). Nævner du Okore, fordi han er dansk? Han er helt klart ikke god nok.
Skrevet af Sule12
Næh, jeg tænkte bare at han tidligere har spillet udemærket og ville være nem at få fat i. Han er stadig ung og kan vel ikke være dårligere end Wisdom mv. Som sagt, jeg har ikke set meget til de nævnte spillere, det er derfor jeg smed spørgsmålet ud i forum.
Skrevet af Forhammeren
Sissoko har næppe tænkt sig at spille Championschip og kunne godt overvejes da han i god form har fin speed.

Okore nej tak
Det samme med Shelvey btw.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Fribytter
Jeg kan heller ikke se de store perspektiver i de nævnte spillere.

@ Sakho-debatten

Hvis man har overbevist sig selv om, at Sakho er den dårligste forsvarsspiller i truppen, så er han selvfølgelig ikke vanskelig at erstatte. Nu er udgangspunktet imidlertid, at han er fast starter, når han er klar, og han foretrækkes frem for Touré, Skrtel og Lucas. Så det er ikke sådan, at Sakho udelukkende vælges til at starte kampe, fordi der ikke er reel konkurrence om pladsen, og en fast starter skal uanset, hvordan man vurderer Sakho, være bedre end alternativerne.

I et scenarie, hvor Sakho fyres/sælges/er utilgængelig i lang tid, og erstatningen skal findes blandt Skrtel, Gomez og Matip, vil jeg mene, at Liverpool har svækket sig. Selvfølgelig kan Matip gå hen og vise sig at være en åbenbaring fra dag et, men det tvivler jeg bare en smule på. Og førstevalgene kan uanset hvad altid rende ind i skader. I det tilfælde står vi med det nuværende femtevalg og et ungt talent, der fylder 19 år om et par uger og kun har medvirket i fem PL-kampe.

Hvis Sakho idømmes en relativ kort karantæne (eks. seks mdr.), så kan tabet måske klares ved at holde på enten Lucas eller Toure. Hvis karantænen bliver på et år eller derover, skal Klopp ud og købe endnu en forsvarsspiller. Breddemæssigt er det måske nok med fire centerforsvarer, men når Klopp ikke har større tiltro til Skrtel, end tilfældet har vist, så bliver tredjevalget nødt til at være stærkere.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af 6116
Kan godt lide tanken om Sissoko som reserve
Skrevet af Fribytter
Men rygterne går på, at Zielinski snart er Liverpool-spiller. Hans agent har udtalt, at man er langt i forhandlingerne med en bestemt klub, og at en kontrakt snart kan blive underskrevet. Derudover så lyder det mere og mere som om, at Karius bliver Mignolets konkurrent i næste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BernardRieux
Det lyder spænende, håber at vi kan undgå alt for mange transfers, og i stedet for bygge videre på et fornuftigt fundament. En back-up på til enten venstre- eller højrebak, nok også en cb også forhåbentligt Gøtze, så synes jeg det ser rigtigt fornuftig ud.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Hasse1983
Hvad er ham Zielinski for en fætter?
- jeg har tillid til Klopp, fuldstændigt, men jeg har ALDRIG hørt ham uden for rygterne gennem de sidste uger.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ Bernard

Jeg er ret enig. Men de spillere, klubben rygtes til, er ikke spillere, hvor jeg umiddelbart tænker, at de bliver købt til startopstilingen - ud over Götze. Mange af dem er udviklingsspillere og erstatninger for breddespillere, der formentlig skifter væk til sommer. Bogdan, Enrique, Toure, Skrtel, Lucas, Allen og Benteke skifter måske allesammen i sommervinduet og bliver så erstattet af spillere som Zielinski, Karius, Chilwell eller lignende. Så selvom der måske er udsigt til en større udskiftning, så tror jeg ikke, at det rokker voldsomt ved fundamentet. Men hvis Sakho får en lang karantæne, og en eller flere profiler bliver solgt, så bliver Klopp jo nødt til at lave et eller andet om.

@ Hasse

Det har jeg heller ikke. Men jeg har en fornemmelse af, at en spiller som Zielinski er mere i tråd med, hvad Klopp gerne vil, end Alberto, Aspas og Ilori var i forhold til Rodgers´ stil.

Karius har åbenbart spillet to år på Man. Citys akademi, så transferkomiteen og talentspejderne må have et ok kendskab til ham qua Fallows og Hunter. Men igen, en spiller jeg ikke kender ret meget til.

EDIT: Ifølge Echo vil Karius kun koste £4,7 mio.! http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-swoop-former-man-city-11341802#ICID=sharebar_twitter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Mit umiddelbare gæt er, at vi får flere ud af svingdøren end ind. En enkelt højprofil signing kunne være fedt, og Gøtze passer meget godt på beskrivelsen. Ellers har holdet rigeligt med profiler i en ellers homogen trup.

Forsvaret skal forstærkes uanset Sakhos dom. Matip kommer ind, og Gomes tilbage, men reelt er det tre med Lovren, hvilket er Lovren med en ny. Så der bør købes en CB mere. Så håber jeg, at Kolo bliver forlænget. Han har virkelig vist sig sin vægt værd flere gange, plus han er en gevinst udenfor banen.

En ny keeper er selvskrevet, når/hvis Bogdan ryger.

Mine kandidater ud af klubben: Bogdan, Enrique, Wisdom, Ilori, Sktrel, Luis Alberto, Balotelli, Benteke og evt. Markovic plus et par af de unge, dvs. Teixeira, Canos og en-to mere.

Enrique er vel allerede frigivet?
Skrevet af Sule12
Er der nogen, som følger med i Bundesligaen og ved hvilken type keeper Karius er? Er han endnu en streg-spræller med gode reflekser som Mignolet eller en mere dominerende faktor i feltet?
Skrevet af Slettet(321402220608)
Hvis Canos smutter er det kun på lån!!
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Cos he´s off his fucking cake

http://imgur.com/GTWYtUm
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Det er satme scouse!

Skrevet af Slettet(321402220608)
Går vinderen i gruppespillet? Hvis ja er man så seedet?
Skrevet af Fribytter
Jeg er ikke helt sikker, men mener at have læst, at det efter alt at dømme er direkte kval, og at Liverpool ryger i tredje pot, hvis de vinder.Ventetiden er godt nok lang...

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Jeg mener helt bestemt vinderen får en direkte plads i gruppespillet og klubben er vel seedet alt efter de point de har i det givne pointsystem? Du må ikke hænge mig op på det :-D

Og KOM SÅ REDS!!!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BernardRieux
Tror vinderen springer kvalifikationskampene over, da både Real og Atletico er sikre på en chl plads via deres liga placering.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Smör40
Sjovt at kamptidspunktet for finalen er det samme som når der er Chl hvorfor kan det ikke bare være 20:45 alle de andre sene EL kampe også?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0