Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Jeg synes bestemt, at Mané er spændende, men er enig i, at et køb vil koste spilletid hos andre. Men hvis Ibe og Markovic forlader klubben, løser det sig selv.

Jeg ser helst, at man beholder de unge, Ibe, Ojo, Markovic og Canos og ser sæsonen an. Der er hulens meget talent gemt der, og et profilkøb som Mané og Götze vil være, vil skubbe 2-3 af de spillere ud.

Men jeg forstår også behovet for at markere sig på transfermarkedet. Synes måske bare ikke at det er offensiven der mangler mest.
Skrevet af Lynild
Hvor er det vigtigt, hvis Sturridge ikke bliver udtaget til EM!
Skrevet af Stef-LFC
Han er med, desværre.
Skrevet af BoroDane
Skrtels niveau? Det lader til at Boro er tæt på at hente ham. Umiddelbart ligner det en markant forstærkning til en oprykker. Der er snak om 6 mio pund men deri regner jeg med at der er diverse overlevelsesbonusser etc.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Stef-LFC
Skrtel har ikke niveauet til der, hvor Liverpool gerne vil være, men jeg ser ham helt bestemt have et niveau til en oprykkerklub, hvor hans no nonsense krigerstil vil kunne være med til at fighte de nødvendige points hjem. IMO er han en god spiller til de 10 nederste i tabellen endnu.
Skrevet af 6116
Er jeg den eneste der er 50/50 med at vi kun bliver kædet sammen med unge spillere og Götze??

Og hvor troværdig en kilde er ESPN? :P
Skrevet af Lynild
Det kommer lidt an på, hvor ESPN har historien fra.

Og ja, vi skal være heldige, hvis der sker noget konkret bare én gang om ugen.
Skrevet af Stef-LFC
Nu begynder der at starte ubehagelig snak om, at PSG gerne vil have fingrene i Coutinho. I det mindste har han kontrakt til 2020, så det giver da lidt ro. Det kan dog potentielt blive en lang sommer, det her.
Skrevet af 6116
TJEK DEN HER UD!!


http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/owen-sikrede-liverpool-fa-cuppen/

Vidste ikke man kunne gå så langt tilbage i bold arkivet.
Skrevet af BernardRieux
Ja, efter Gøtze rygterne døede, er det kun gået ned af bakke. Jeg vil gå så langt som at sige, ligemeget hvor meget et potentielt bud skulle være på, ville det være umuligt at erstatte Coutinho.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Hasse1983
6116, ja man husker jo næsten kampen, som var det igår:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Smör40
Jeg ville nu ikke begræde et Coutinho salg så meget, så længe prisen er høj og erstatningen fundet, kig på de 2 finaler vi var i iår hvor var Coutinho da? Selvfølgelig ser jeg også helst at han bliver men han kan erstattes hvis det sker heldigvis da.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Stef-LFC
Man kan jo så argumentere for, at Coutinho var en stor del af grunden til, at vi overhovedet kom i EL-finalen, og han scorede da i den anden finale.

Vi finder heller ikke ´bare´ en erstatning. Jeg ville blive supertrist, hvis vi for 3. år i træk skal miste en af vores bedste spillere. Det er den slags, midterhold er lavet af, og jeg vil gerne snart tage skridtet op og være mere end et subtophold. Det kræver, at man holder på spillere som Coutinho.
Skrevet af Lynild
Noget kunne tyde på, at en venstre back er en prioritet med de verserende rygter.

Hector, Chilwell og Gibbs er de navne, der cirkulerer mest.
Skrevet af Fribytter
Et salg af Coutinho vil være et enormt tab. I modsætning til Sterling så er det ikke realistisk at erstatte ham med en spiller med tilsvarende kvalitet. Det er jo bare at tage et kig på hans udvikling. Presspillet og afslutningerne har han forbedret markant, siden han ankom fra Inter, og han er tæt på at være den færdige pakke nu. En spiller, der var et så åbenlyst talent fra første dag, og som har været inde i en næsten uafbrudt positiv udvikling i over tre sæsoner, kan Liverpool jo ikke købe fra en anden klub. Götze gider jo ikke engang skifte til Liverpool på trods af, at Bayern har gjort det klart, at han ikke får fast spilletid i næste sæson, og det pt. ikke ser ud til, at der er andre interesserede klubber. Firmino og Lallana er de bedste eksempler på, hvornår Liverpool sidst har købt den færdige pakke. Og selvom de har gjort det fint under Klopp, så er de altså ikke på Coutinhos niveau. Coutinho kan ikke erstattes her og nu. så Liverpool må nok ty til at lave en Coutinho og købe et råt talent for på sigt at erstatte Couitnho.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Smör40
Jeg mener nu godt at han kan erstattes hvis de kan/vil kaste pengene efter de rigtige spillere, Coutinho har svinget i sine præstationer den sidste halvdel af sæsonen især mod slutningen og nogle gange virkede det som om han trak holdet ned fordi så meget af det kreative i offensiven hviler på ham. Håber skam han bliver men ikke for enhver pris.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Benzo
Jeg ville også være lidt træt af det hvis Coutinho bliver solgt, ville dog ikke blive vildt overrasket, tror han gerne vil prøves af i Champions League, noget der er glippet de sidste 2 år (som bekendt), og der er ingen garantier for at Liverpool ender i Top-4 næste år (selvom jeg har adskillige væddemål kørende om at de gør).
FCM Liverpool
Skrevet af andib
Jeg mener nu godt at han kan erstattes hvis de kan/vil kaste pengene efter de rigtige spillere......
Det rigtige spillere skal jo også gide klubben. Fribytter beskriver det jo meget fint med Götze eksemplet. Han vil hellere være reserve i München end til Liverpool. Coutinho bliver næsten umulig at erstatte.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af BernardRieux
Synes måden pengene efter Suarez blev brug meget godt viser at selv med mange ressourcer kan det være svært for os at hente spillere fra øverste hylde. Det er værd at huske, at vi også er op i mod enorm konkurrence på marked i år. Tottenham har CL, så er der Arsenal og Man City (og even Leicester) som nok bliver svære at "stjæle" spillere fra. I princippet er det jo Chelsea og Manu, som vi skal i budkrig med, hvilket godt kan blive en hård kamp.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Fribytter
Det er jo bare Gerrard-syndromet. Samme kritik blev han også mødt med, når holdet skuffede en smule. Coutinho har i to sæsoner i streg været holdets bedste spiller, og det er samtidig med, at klubben har forsøgt forstærke den offensive midtbane. Klubben har forsøgt at købe alle mulige spillere. Dem, der har takket ja til et skifte, er Lallana, Firmino og Markovic, og de har tilsammen kostet £63-74 mio.. Det fortæller for det første, at Liverpool ikke mangler penge, så der ikke et et klart økonomisk incitament for at sælge, hvis en rigmandsklub viser interesse. For det andet fortæller det. at Liverpool ikke kan erstatte profiler med store navne. Costa, Götze og Sanchez takkede jo nej til et skifte. Der var også stor konkurrence om spillere som Willian, Mkhitaryan, Teixeira, Salah osv..

Jeg vil selvfølgelig ikke afvise, at klubben lige pludselig snubler over den næste Mahrez, men de offensive navne som Coric, Mané og Embolo, som klubben bliver rygtet til i øjeblikket, er ikke fuldgode erstatninger for Coutinho imø..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0