Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
@ Petersea

Nu har jeg ikke skrevet, at Sturridge er en fantastisk presspiller. Det har han aldrig været - heller ikke dengang Suarez var i klubben. Men jeg kan nu sagtens pege på andre topangribere, som heller ikke er fantastisk i presspillet, men som stadig passer ind i konceptet, fordi de er fantastiske i omstillingerne og placerer sig rigtigt i forhold til, når bolden erobres i genpresset. En spiller som Higuain er vel et godt eksempel. Men nu var det mest det med, at Sturridge var langt bedre, når han spillede sammen med Suarez. Det var han ikke. Han er heller ikke mere selvisk med/uden Suarez, hvis man ser på skudstatistikken. Han skyder ligeså meget med Suarez på banen som uden. Men apropos Suarez så var han jo også enormt selvisk i det første stykke tid i klubben. Her er der noget statistik over tallene bag de 50 første mål scoret af Sturridge, Torres og Suarez for Liverpool - Sturridge har 12 oplæg, Suarez 15 og Torres 9. Sturridge har brugt 0,8 flere skud pr. kamp end Torres på at score sine mål. Suarez har brug 0,6 flere skud pr. kamp end Sturridge på at score sine mål.

https://pbs.twimg.com/media/ChM0IMwXEAAHILh.jpg

Jeg er enig i, at Sturridge kan ryge på bænken, hvis Klopp vil optimere presspillet. Men så skyldes det, at der er problemer på andre dele af holdet - eksempelvis skadesproblemer på den centrale midtbane. Eller hvis han kan få tæt på de samme offensive kvaliteter fra nogle af de andre angribere og et bedre presspil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA81!
”Jeeez, hvem fanden tror på det”, tænker man…

Men hvor kunne det være fedt… 

http://www.101greatgoals.com/news/liverpool-boss-jurgen-klopp-watched-argentina-v-chile-next-gonzalo-higuains-brother/?
\"The trouble with you, son, is that your brains are all in your head and not in your feet\" - Shankly
Skrevet af Genne
Vi er eftersigende også rygtet tæt på Hector Herrera fra Porto. Central midtbanespiller som jeg ikke kender meget til. Den er vidst fra Fox Sport, så pålideligheden skal jeg ikke kloge mig på.

Hvis vi lander Higuain så er jeg Kong Salomon.
Skrevet af Lynild
En nøgen Salomon, Genne? Det kunne være frækt!

Og Higuains "bror" står med en fadbamse? Virker legit.
Skrevet af Hasse1983
http://www.plbold.dk/nyhed/billeder-rygterne-tager-fart-klopp-saa-argentina-med-higuains-agent

Det er sgu gustent, hvis der blot er tale om en masse tilfældigheder, men jeg kan ikke se, hvordan vi skulle kunne lande Higuain.
Der er jo tale om en top10 angriber på verdensplan?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
Higuain ville være en vild signing...
Men umiddelbart skulle man bare tro at han også var interessant for andre klubber, som har mere på kistebunden...
Skrevet af Sule12
Det ville være helt vildt, hvis vi signede Higuain. Jeg ved nu ikke helt om det vil være klogt, da han jo er en dyr herre. Hans klasse kan man ikke fornægte men netop angriber posten er vel ikke der vi trænger til mest fornyelse. Men stjernespillere som Higuain hænger ikke på træerne, så jeg ville nok klappe i mine hænder hvis det lykkedes. Jeg hæfter mig i øvrigt særligt ved, at Klopp forlod stadion umiddelbart efter Higuains udskiftning.
Skrevet af Mainy
Jeg har ønsket Higuain, siden han kom frem i Real. Men jeg tror nu, at det er højst usandsynligt, at vi skulle købe ham.

Og så lige et tillægsspørgsmål, hvordan er situation med Sakho? Er han totalt frifundet nu, eller er suspensionen blot ophævet, indtil videre dom behandles?

You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Der er ikke kommet en endelig afgørelse Mainy, mener at have læst, at Uefa offentligører deres kendelse den her uge.

I mellemtiden, happy Studge

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpools-daniel-sturridge-happy-fight-11438181
Skrevet af bendixboogie
https://www.theguardian.com/football/2016/may/28/mamadou-sakho-no-further-doping-ban

Angiveligt er Sakho ikke i karantæne mere, da der er tvivl om hvorvidt stoffet som han er blevet testet positiv for, overhovedet er præstationsfremmende og derfor bør være på listen over forbudte stoffer.

UEFA kan dog genoptage sagen, hvilket der skulle blive taget stilling til meget snart.
Skrevet af Lynild
Det er virkelig en lortesag, hvis det viser sig, at Sakho ikke har overtrådt nogen regler.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Hvad blev der egentlig af early signings?
Skrevet af Stef-LFC
Early signings har der været 2 af. Der er stadig 23 dage til, at vinduet åbner, mon ikke vi kan nå en eller to mere inden da.
Skrevet af Fribytter
Der har vel strengt taget været tre? Jeg tror dog, at EM gør det lidt svært at lukke alle handler tidligt. Dels fordi spillere måske håber at vise sig frem og tiltrække maksimal interesse, og dels fordi landstrænere (og nok også spillere) gerne vil fokusere fuldt ud på slutrunden frem for at bruge tid og energi på forhandlinger med klubber.

I øvrigt nævnte jeg ikke Higuain tidligere, fordi jeg tror, at det er realistisk at hente ham. Han passer slet ikke ind i indkøbspolitikken, og jeg tror ikke, han gider.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af KloppMania
Det er jo ikke Higuain´s bror, at Klopp så fodboldkamp med, det er hans egen søn. Kom nu lidt op af stolen og væk fra alle de tabloid sider.
Skrevet af Petersea
@Fribytter
Jeg har givet udtryk for min holdning, og hvorfor jeg har den holdning til statistikker som jeg har, alligevel prøver man at overbevise mig om ting med flere statistikker.
Jeg gider ikke kigge flere "statistikker" som har til hensigt og bevise at Sturridge er lige så god uden Suarez som makker, for det mener jeg udfra helhedsindtrykket ikke han er i nærheden af at være, uanset hvad isolerede statistikker viser.

Jeg tror stadig han er til salg fordi han er for dyr i forhold til den birolle Klopp har tiltænkt ham, men det da ville være fedt hvis Klopp kunne få skolet ham, så han kunne blive det sikre kort i startelleveren.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
@ Petersea

Det, "statistikken" ibl.a. isolerer fra helheden, er målene, og om de er scoret med eller uden Suarez på banen. Jeg kan vitterligt ikke se, hvordan de tal er fuldkommen irrelevante for en diskussion om, hvorvidt Suarez gjorde Sturridge god. Det er da fint, hvis du ikke gider at diskutere antal spark pr. mål og oplæg, men de mål, Sturridge har scoret, virker altså ret oplagte at medtage i en diskussion.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Petersea
@Fribytter
Det kunne også være at Sturridge uden Suarez tillagde sig en langt mere egoistisk spillestil end sammen med Suarez fordi han pludselig ikke havde sin altid faste spilstation og derfor havde langt flere boldtab, som jo så ikke er at se i en statistik hvor man tæller scoringer pr. afslutning, Derfor kan man IMO ikke bare konkludere som du gør. Der er så mange faktorer man bør tage højde for når man bedømmer eksempelvis Sturridge før og efter Suarez, man er simpelthen nødt til at danne sig et objektivt helhedsindtryk og du behøver ikke være enig med mig og DU må gerne bruge statistikker hvis du mener det kan hjælpe dig til at danne et objektivt billede, men faktum er vel også at der ikke er noget rigtigt eller forkert svar på sådan noget og hvis der var, ville det her hurtigt blive et kedeligt forum.
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Fribytter
Nu skrev jeg, at hvis man så på skudstatistikken så var Sturridge ikke mere egoistisk. Normalt så bliver egoistiske angribere kritiseret for at skyde selv og ikke have blik for medspillerne. Men jeg skrev ikke, at skudstatistikken alene viste, om Sturridge var blevet mere egoistisk. Men lad os bare antage at han har været mere egoistisk, når Suarez ikke har været på banen. Har han så af den grund vist sig at være en langt dårligere angriber? Det er jo åbenlyst ikke gået ud over Sturridges slutprodukt i form af mål.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Petersea
Det kommer vel også an på øjnene der ser?

Jeg synes slet ikke han er på det niveau han var på da han spillede sammen med Suarez og jeg mener slet ikke han passer til Klopps spillestil, men det kan være han beviser noget andet - Det håber jeg da!

Helt firkantet set er jeg ikke tilfreds hvis en angriber der eksempelvis laver 12 mål, men samtidig har 30 dumme boldtab der fører til omstillinger og eventuelle kontramål, eller ikke deltager defensivt men slår ud med armene hvis ikke afleveringen ligger lige i fødderne på ham, hvis han er den nærmeste til at jagte bolden eller blokere et kontraangreb skal han da gøre det uanset hvor dårlig afleveringen fra medspilleren er.

Jeg har jo hele tiden sagt at jeg ikke fornægtede Sturridge evner på den sidste trediedel af banen, men han er IMO bare ikke et overordnet godt nok slutprodukt til Klopps spillestil, for at blive i din egen terminologi.
Esbjerg fb Liverpool FC
annonce
0