Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pøllese
Der kørte lige et rygte fra de engelske medier over skærmen om at Klopp har gjort Sturridge tilgængelig for udlån, og at Arsenal er klar til at rykke på ham.... Hvis det er sandt, så giver jeg personligt Klopp en fyreseddel :D
Skrevet af maarkap
Man skal da ikke være bange for at han bomber for Arsenal. Så dårlige de er til at håndtere skader, ville den knægt jo aldrig spille. Han ville være deres nye Diaby.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af JohnHenry
Eller Wellbeck
Skrevet af Fribytter
@ pøllese

Han blev jo kritiseret for ikke at holde sig i god nok form under Rodgers. Så er der siden kommet flere eksempler på den manglende professionalisme til. I øjeblikket lader det til, at klubben nærmest hænger Sakho ud i pressen lidt ligesom med Balo i sin tid. Omvendt er det ekstremt mærkeligt, at Sakho ikke gider at lånes ud, nu klubben har gjort det klart, at han ikke vil blive brugt. Det virker bare som om, at han er trodsig.Apropos Balo så tillykke til ham med skiftet til Nice. Og os.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Uanset hvad der sker her i de døende minutter, så er det et af de bedste transfervinduer, jeg har oplevet. Fornuftige signings og endnu fornuftigere afgange.
Skrevet af Hasse1983
Som jeg har forstået det er det ikke klubben, men Sturridge rådgivere, som har kontaktet Arsenal.
Rygter, bevares, men fandme nej. Vi ved alle hvad han kan foran mål.
Spændende at se hvad man vågner op til imorgen...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Sandheden er, at han ville passe rigtig godt ind i Wengers koncept og være en glimrende substitut for Giroud. Skaderne vil jeg ikke være så bekymret for. Det er gået meget godt siden januar.
Skrevet af Sule12
Der blev da renset fint ud her til slut. Wisdom, Balo og Markovic er alle smuttet. Min eneste anke mod dette transfervindue er det manglende køb til venstreback. Det kunne have været rart med en sekser, men jeg tror det går når der kun er Prl på programmet.

Og så håber jeg I øvrigt at Sakho nosser sig sammen og vinder en plads I forsvaret.
Skrevet af Lynild
Og så håber jeg I øvrigt at Sakho nosser sig sammen og vinder en plads I forsvaret.


Evt. som venstreback? Hvis Milner kan spille, kan Sakho den underfløjtendemig også.
Skrevet af Hasse1983
13 afgange for samlet små £75M. Klopp har svinget øksen, og når han melder ud at det nu er hans hold, så kan man kun give ham ret.
- jeg forventer dog ikke at vi fra denne sæson SKAL være i top4, men derimod at hans filosofi bliver tæt på 100% implementeret når vi er færdige med sæsonen.
Så kan truppen fin-justeres til næste sommer, og SÅ skal der leveres.

Det bliver dog en spændenede sæson alligevel:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(321402220608)
Så bliver det uden Coutinho, han venter ikke endnu et år uden CL

der skal præsteres i denne sæson min. en 4plads.
Skrevet af Fribytter
Jeg er også godt tilfreds med vinduet. Selvfølgelig afhænger det stadig af, hvor godt de nye spillere præsterer, men det er nogenlunde tydeligt hvilke roller, de enkelte spillere er blevet købt ind til. Det var hovedproblemet i forhold til rekrutteringen, inden Klopp kom til. Lallana spillede en kantrolle, hvor hans relativt lave topfart var et problem, og hvor hans store løbepensum og gode presspsil ikke kom til sin ret. Firmino var ikke en del af masterplanen og måtte så forsøge at imitere de spillere, han erstattede, så godt han kunne. Can blev brugt i forsvaret, hvor han havde store placeringsvanskeligheder, og hvor hans motor heller ikke kom til sin ret. Og hvorfor overhovedet Benteke?

Man kan selvfølgelig hæfte sig ved, at der er blevet solgt for et større beløb, end der er blevet købt for, og det er da også lidt mærkeligt, når nu det til sidst var en offentlig hemmelighed, at Klopp stadig ønskede at tilføje en venstreback og en dybtliggende spilfordeler. Men det er ikke sådan, at jeg sidder og frygter, at de forkerte spillere er blevet solgt, eller at bredden er for dårlig. For en gangs skyld er det lykkedes at holde på profilerne og måske tilføje en i form af Mané.

Og så synes klubben ikke at have skudt over målet i forsøget på at ramme the new normal. De £30 mio. for Mané er ikke voldsomt sammenlignet med Sané, Bolasie, Mkhitaryan og Ayew. Wijnaldum er lidt svære at sammenligne direkte med andre spillere. I Newcastle blev han brugt mest på kanten, men under Klopp har han spillet på midtbanen indtil videre. Han er oplagt ikke en type som Xhaka, Kanté eller Gündogan. Sissoko er måske paradoksalt nok den mest oplagte spiller at sammenligne ham med, og i den sammenhæng er det svært at brokke sig over prisen. Og så er der Pogba... Hvad Matip havde kostet, hvis ikke han var kontraktfri - ud over lidt mindre i løn - skal jeg ikke kloge mig på. Men Stones, Bailly, Mustafi og Luiz er i en prisklasse for sig uden, at jeg er fuldkommen overbevist om, at det også afspejler kvalitetsforskel.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes vi har er godt hold, og jeg synes virkelig vi har nogle spændende offensive kræfter, som nok skal lave masser af mål og komme med underholdning.
Forsvaret har jeg også mere tillid til i år end sidste år, så jeg har egentlig en god fornemmelse for sæsonen.

Men at snakke min top4 synes jeg er voldsomt. Vi har ikke er bedre hold end Chelsea, City og United. Arsenal og Tottenham kan præstere mod de "dårlige" hold, hvor vi har noget at forbedre hehe..

Jeg tror det bliver svært, og hvis det så bliver uden Coutinho i 2017/18 sæsonen, så er det desværre sådan det er.
Men forhåbentligt bliver vores spil denne sæson igennem så underholdende og interessant, at trods evt mangel på CL kan hive gode spillere ind.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Nej, konkurrencen er skrap, og jeg vil ikke vurdere Klopp uafhængig af truppen, og hvad der har virket muligt på overgangsmarkedet. Men ja, det kan da godt blive svært at holde på Coutinho, hvis ikke det blive til CL. Og hvis han spiller en blændende sæson, men resten af holdet ikke helt matcher hans niveau, så ryger han jo nok. Coutinho kan dog meget vel være nøglen til CL, og jeg tror faktisk, at de store klubber vil blive endnu mere interesseret, hvis han er en af hovedarkitekterne på banen bag en topfireplacering. Selvom det imø. virker hårdt at dømme Coutinho på EL-finalen, så tror jeg, at den kamp var med til at kølne interessen en smule. Og hvis ikke det bliver til en topfireplacering, så skyldes det måske også tildels, at Coutinho måske lige mangler det sidste for at ramme allerhøjeste niveau. Han svinger jo stadig lidt, hvilket vi så imod Burnley, og han kan stadig blive endnu mere kampafgørende, hvilket vi så imod Spurs. Nu er det en heftig sammenligning, men offensivt har der vel ikke været flere strenge at spille på, end der er nu. Vi skal vel tilbage til Dalglish´ hold i slutningen af halvfemserne for at finde en lignende varieret offensiv med Aldridge, Beardsley, Barnes og Houghton (og dengang var bredden jo en anden).

EDIT: og i begyndelsen af 87/88 var der også byggerod på Anfield... Siger det bare.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af 6116
https://youtu.be/zr9HA5JiOl4

Gode gamle minder ;)
Havde helt glemt hvor vold god han har været jo
Skrevet af Khankar
Man snakker altid om det partnerskab han havde med Gerrard, men man skal godt nok også give stor credit til Benayoun, som også lavede assistafleveringen ved mange af målene. Hold da op hvor var han dog undervurderet. Han scorede ikke mange mål, men var utrolig intelligent og hans blik var jo overlegent og ville egentlig pynte fint på det nuværende hold.
Skrevet af Hasse1983
Mané udskiftet med knæskade... Fandme typisk, hvis den er alvorlig!:(
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Hader ligegyldige landskampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af pøllese
Det kunne vel næsten heller ikke være værre. Både Mane og Coutinho vender tilbage fra landskampe med skader. Det næste er vel at Lallana bliver skadet for England her til aften
Skrevet af D.B.R. ©
Lallana blev matchvinder langt inde i tillægstiden.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0