Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Baggies på besøg næste gang, vi bliver forkælet i denne periode.


Først Isengard, så Mordor. Helt efter drejebogen.
Skrevet af Fanø Laks
Fanø Laks havde taget den coast to coast hver gang, og afdriblet De Gea, ingen problemer.


Synes du da at det gik stærkt når bolden kom indover Hendo og Can? Gør man det sværere eller nemmere for modstanderen at dække op eller tackle, når der skal bruges 5 berøringer hver gang? Du kunne i hvert fald prøve at hæve niveauet i stedet for ovenstående vås.
Skrevet af Fribytter
Forsvaret var god med bolden i dag. Især Matip tog noget kærkomment initiativ. Men det er vel så også det positive. Der bliver flyttet for meget rundt på for mange pladser. Lallana og i mindre grad Wijnaldum løber ufattelig meget uden bold - især offensivt. De løb manglede i den grad. Can var decideret tung at se på, og mentalt var han slet ikke til stede. Coutinho agerede spilfordeler og ville konstant have bolden i fødderne. Der var ingen, der angreb kanalerne mellem centerforsvaret og backs. Og oppe foran var der stort set ikke nogen, der tog de løb, som kunne skabe plads for holdkammeraterne. Det er det, der gør, at Firmino er et så stort aktiv som angriber for tiden. Lallana gjorde et godt indhop, men grunden til, at der begyndte at ske ting og sager, var i lige så høj grad, at Coutinho blev rykket længere frem og Firmino blev rykket ind som angriber.

Men uafgjort er et ok resultat. Det skal så bare helst følges op af en sejr.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
@lynild

Ja. Mon ikke Fyrst Pulis har noget godt med til os.
Skrevet af Lynild
Fanø Laks,

Overvej, hvad du byder ind med. Så tager vi den derfra.
Skrevet af Lynild
Fanø Laks,

Overvej, hvad du byder ind med. Så tager vi den derfra.
Skrevet af Fanø Laks
Lynild: Det var såmænd en tanke omkring at Can og Hendo sammen ikke fungerer mod kompakte hold. Du er velkommen til at deltage i snakken om fodbold når du ellers er færdig med at vrøvle om Ringenes Herre eller hvad det nu er.
Skrevet af Fribytter
Can spillede jo bare ringe. Det havde meget lidt med taktik at gøre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af pøllese
Savnet af Lallana og Wijnaldum blev udslagsgivende idag. Jeg er helt sikker på at vi havde slået dette latterligt kedelige fodboldhold uden de skader
Skrevet af DenzelCurry
Jeg kan ikke se hvordan Wijnaldum skulle have gjort den store forskel i dag, og Lallana spillede trods alt over 30min.

Idag var det netop en mand som Benteke vi kunne have brugt, hvilket er lidt ironisk.
Skrevet af Fribytter
Liverpool kom da heller ikke frem til gode indlægsmuligheder. Det er jo ikke bare sådan, at en targetman kan klaskes ind i feltet, og så sker der altid et eller andet, hvis boldes hældes derind. Der går noget forud. Med den måde som Firmino og Coutinho spiller på, og med Milner på backen, der konstant lægger den over til sit højreben, så vil en hovedstødsstærk boksspiller have trange kår.

Jeg finder det nu ganske sandsynligt, at Wijnaldum kunne have præsteret bedre end Can. Og med Wijnaldum i startopstillingen kunne Klopp også have spillet med sit foretrukne trekløver helt fremme.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Fanø,

En tanke? Det eneste jeg har set fra dig er brok. Også i Prl-tråden. Det er fint nok, men ikke videre brugbart.

Can havde en fin chance, han var lidt heldig med, og som De Gea måtte helt ned for at pille (god redning i øvrigt). Ellers manglende han fart, også fra tanke til handling, hvilket kunne ses på hans spil. Ofte blev han spillet op i bane med plads omkring, hvor han normalt vil vende direkte og sætte tempo. Det skete ikke, nej.

Henderson havde ansvar for balancen og lignede ikke ham, der skulle stikke den frem i banen. Det var Matip til gengæld mand for, når Zlatan ikke kom i vejen. Desuden stod Utd. ganske stramt i defensiven, så der var ikke meget plads.

Så ja, vi kan da godt tale om det, men det ændrer ikke så meget. Der er en ny kamp næste weekend.
Skrevet af Lynild
Overordnet set kommer vi vel frem til de to-tre chancer, man kan forvente, og De Gea må ud i fuld længde på to af dem, og Valencia er jo som en kat i natten på den sidste.

Ikke en dårlig kamp overordnet set, det var svært, men ja Klopp savner lidt vildskab/mod til at tvinge den afgørende situation frem. Jeg kan godt følge ham.
Skrevet af Fanø Laks
Jeg savner ikke muligheden for at kunne sætte et skrummel som Benteke eller Carroll ind i feltet. Jeg ser hellere at man prøver at dirke forsvaret op med hurtigt spil, selvom det da kan være frustrerende at se en kamp som i dag. Jeg lod vidst selv temperamentet løbe af mig da Henderson i overtiden vælger at spille bolden retur til Matip, tror jeg, i stedet for at forsøge en aflevering mod målet.

Nu hvor hovedet er blevet køligt igen, så glæder jeg mig over at Klopp helst vil spille uden en ensidig angriber, men at de forreste fire-fem helst skal kunne løbe og kombinere sig fri af modstanderens forsvar. Det lykkedes ikke helt i dag, men der var dog få muligheder til fx Can (man kunne nok godt have ønsket at det var Sturridge der stod der) og Firmino, som dog blev tacklet i sidste øjeblik.

Jeg synes dog at der manglede noget i dag. Sturridge er for stillestående både når vi har bolden og uden bold. Jeg tror desværre ikke at ham og Klopp er et godt match, for Sturridge er en fremragende afslutter og har tidligere kunne indgå i et farligt og dynamisk angreb med Suarez. Men som han spiller for tiden, så virker han en anelse lad. Lad os håbe at det ændrer sig, i dag bliver han dog også pakket godt ind.

Det hjælper en del da Lallana kommer ind med sine konstante løb, måske det kunne være blevet et andet resultat med Wijnaldum og Lallana fra start - men det er ren spekulation. Can og Hendo virkede lidt lammede i tanke og handling, måske det skyldes småskader og landsholdspausen. Det er heller ikke optimalt med en længere pause, hvor det meste af holdet er splittet op, som optakt til en Man U-kamp. Det er dog samme vilkår for dem. I bund og grund fint at vi ikke taber kampen, men er lidt skuffet over de få chancer, der bliver skabt og at Man U stiller sig så langt tilbage, men det kan man jo forvente af Mourinho på en svær udebane.

Edit: I øvrigt ser Matip ud til at være et rigtig godt køb. Han virker indtil nu ganske solid sammen med Lovren.
Skrevet af DenzelCurry
Om noget ville Benteke kunne have skabt den ekstra plads som Firmino og Coutinho ville kunne have udnyttet, og give den ekstra dimension at vi kunne have en af sigte efter i feltet. Grunden til at der ikke opstod de store indlægsmuligheder er vel netop at der ikke ville være nogen grund til at opsøge dem?

Dog ikke sagt at jeg savner en angriber af den type, eller håber at vi køber en ny. Det er vel nærmest notorisk at store angribere ikke fungere i Liverpool.

Er enig i at Wijnaldum nok kunne have gjort det bedre end Can, da kampen ikke blev spillet på præmisser der fremmer hans styrker. Dog synes jeg stadig ikke at han var så dårlig igen, han er bare ikke manden der lirker et forsvar op.
Dog sad jeg på intet tidspunkt og tænkte at hvis bare Wijnaldum var på banen ville vi have betydeligt nemmere ved at komme til chancer, synes om noget Wijnaldum er lidt anonym i den offensive del.
Skrevet af Thy87
Ærgeligt vi ikke kunne få dem åbnet denne gang. Og jeg er lidt overrasket over at United var så defensive som det lyder til. Men nå op på hesten igen og videre til næste kamp
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Fribytter
@ Denzel

Det tvivler jeg meget på, at Benteke ville. Som type optager han imø. plads i feltet og forsøger ikke at trække modspillere med sig. Firmino laver mange løb i feltet, hvor det eneste motiv stort set er at trække en modspiller med sig. Hvis Firmino fik bolden i de situationer, ville han have svært ved at få sendt en kvalificeret afslutning afsted. Det rummer Bentekes værktøjskasse bare ikke. Sturridge bevæger sig også bedre uden bold end Benteke og arbejder konstant på at strække forsvaret, men det er sjældent udelukkende for at skabe plads for andre.

Men Liverpool havde rigtig nok haft noget at sigte efter i feltet, jeg tvivler bare på, at Liverpool kunne være kommet frem til ret meget over kanterne med Man. Utd.´s opstilling in mente (det var vel nærmest en 6-3-1). Det er jo også noget, der grundlæggende skal trænes på, så selv hvis Man. Utd. havde stillet mere frisk op, så tror jeg ikke, det havde ligget til spillerne.

Det kan sagtens være, at Man. Utd. også havde lukket ned for Wijnaldum. Can fik bare bolden i mange situationer, hvor han burde have vendt med den og taget metre eller søgt en fremadrettet aflevering. Og Wijnaldum kunne være kommet i nogle energiske ryk uden bold, som Man. Utd. ville have haft sværere ved at følge. Vi så jo, hvor hurtigt Lallana skabte bare en smule ubalance ved at komme i de her ryk. Men du har helt ret i, at Wijnaldum ikke er stemplet ind endnu rent offensivt. Jeg tror bare, at han helt naturligt ville have lagt sig højere op i banen og dermed i det mindste indirekte været med til at lægge et tryk på Man. Utd.´s forsvar i det etablerede angrebsspil.

Can søgte meget ned i den rolle, han havde i sidste sæson, fordi han simpelthen ikke kunne overskue at komme for tæt på Man. Utd.s kæder. Han bød dog ind med noget fysik rent defensivt, og så var han tæt på at score et mål. Afleveringen til Sturridge i første halvleg fejlede heller ikke noget.

___________________

Uafgjort er bedre end sidste sæsons nederlag. Og Man. Utd. måtte ofre alt offensivt på at forsvare det ene point. Og alt dækker i denne sammenhæng over et af de hold, der har haft flest afslutninger inden for rammen indtil videre (sammen med Liverpool). Overfor et hold, der ikke havde holdt nullet før gårsdagens kamp. Cadeau til Mourinho for en veludført kamp rent taktisk. Vi finder dog aldrig ud af, hvor meget det skyldes Mourinhos taktik, og hvor meget det skyldes Liverpool selv. For mig at se var Liverpool til at tale med igår. Mængden af forholdsvis uprovokerede fejl var ret stor, og det mindede om første halvleg imod Arsenal og Swansea. Men Mourinho var slet ikke interesseret i at finde ud af, om der var noget at hente den anden vej.

I nedtakten lagde de meget vægt på, at det var vigtigt for Man. Utd. ikke at tabe, da det ville være en dårlig start på et svært kampprogram de næste par uger. Men meget af kampprogrammet udgøres af kampe, som Man. Utd. ikke virker synderligt interesserede i. EL gider de dybest set ikke, og de kan jo sagtens kravle videre selv med halvhjertede præstationer. Sværere er det ikke i gruppespillet. Og så er der CC-kampen imod Man. City. Selvfølgelig er den speciel pga. rivaliseringen, men omvendt giver kvaliteten på modstanderen også en lovlig undskyldning for at ryge ud af en turnering, de ikke prioriterer særlig højt- såfremt de ikke bliver udklasseret. Der er mange kampe, ja. Men der er helt klart også muligheder for at rotere og prioritere ligaen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Hvis man sammenligner med de samme kampe sidste år, så har Liverpool pt. 6 point mere. Man. City er det hold, der indtil videre har forbedret sig mest, og de er på hele +10 point. Herefter følger Liverpool og Watford. Med +5 point kommer Arsenal og Everton lige efter.

Og Man. Utd. har to point mindre sammenlignet med sidste sæson. Det er i øvrigt Mourinhos dårligste start i en ny klub, siden han overtog Chelsea første gang (det var det også før kampen igår).
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Alt hvad der kunne siges om kampen er blevet sagt, så det eneste jeg lige vil byde ind med er:

James Milner. Det er fremragende set af Klopp at han kan fungere som venstre back, og det er ikke til at se at han ikke har spillet den position hele sit liv. Han er en fremragende spiller og jeg er vanvittigt glad for at vi samlede ham op. Sikke en professionel og sikke en kriger. Han fik godt nok tæsk i går.
Skrevet af DenzelCurry
Fribytter:
Nu så vi jo sidste sæson i kampene mod Arsenal (3-3) og Norwich (4-5) at Caulker blev smidt ind i angrebet hvor det begge gange skabte den tumult som gjorde at vi fik en udligning og et sejrsmål.
Det ikke fordi jeg ville have en type som Benteke med fra start igår eller i fremtiden, men at have en som ham at kaste ind i de sidste 30-20min for at slås med Baily og Smalling havde nok skabt flere chancer end hvad Studge og Origi formåede hele kampen.

De fleste hold i Premier League kan få et resultat mod Liverpool ved at spille som United gjorde igår, og et taktisk alternativ ville være belejligt i disse situationer. Ikke sagt at det nødvendigvis skal være en stor angriber, det kunne ligeså godt være Danny Ings.

Uanset hvad tror jeg det bliver svært at blive mesterskabskandidater før man vinder de kampe mod hold der står så dybt.
annonce
0